MuscleTech Cell-Tech Hardcore Pro Series

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 108 68,4%
  • Orta Karar

Votes: 40 25,3%
  • Başarısız

Votes: 10 6,3%

• Total voters
    158
Arkadaşlar bende kesinlikle ya yurtdışından veriyorum yada gg 'dan getirten arkadaşlardan alıyorum daha ucuza geliyor türkiyede fiyatlar bi facia ya!!!!

Facia ne demek bombaya bak : Muscletech alpha amino 216 40 dolar geçenlerde suplement satan biryerde işim vardı fiyatına tam 185 ytl dedi oda indirimli hali ..

Canım ülkemizde şatış yapan herkes en uygun bizde vs.. diyor ama bunların hiç biri bize uymuyor. Fakat bu ürünü deneyeceğim bi şekilde.

kullananlar ne gıbı etkı gorduklerını yazarlarsa cok faydalı olur tesekkurler..ve ayrıca hacım artımına yardımcı oldugu soylenıyor dogrumudur acaba ??? arastrmalarımda cevab alamadım. 3 kg lık bır pro hardcore celltech aldım ama daha kullanımda yenıyım 3 gun oldu .ılerleyen gunlerde bende etkılernı yazcam sımdlık kol 35cm .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:57 ----------

ve ayrıca bu urunu alacak olan arkadaslara tavsıyem fruıt punch aromalı olanını tercıh etsınler dıerlerı fena tatta cunku ..

kullananlar ne gıbı etkı gorduklerını yazarlarsa cok faydalı olur tesekkurler..ve ayrıca hacım artımına yardımcı oldugu soylenıyor dogrumudur acaba ??? arastrmalarımda cevab alamadım. 3 kg lık bır pro hardcore celltech aldım ama daha kullanımda yenıyım 3 gun oldu .ılerleyen gunlerde bende etkılernı yazcam sımdlık kol 35cm .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:57 ----------

ve ayrıca bu urunu alacak olan arkadaslara tavsıyem fruıt punch aromalı olanını tercıh etsınler dıerlerı fena tatta cunku ..

3 mesaj ustte yazmıstım ama soyleyeyim ben 2 kg kullandım (tekrar devam etmeyi düşünüyorum) yukleme doneminden sonra özellikle kollara müthiş hacim kazandırıyor.Ayrıca sertlik ve dolgunluk da extrası.Bench press de artısı kendin hissedeceksin.Bunda önemlisi yükleme döneminde bazı arkadaslar 1 ölçekde aynı etki felan diyor ama sen 2 scoop kullan .Ben nitrotech le stack yaptım bomba etkisi yaptı tavsiye ederim

acıklamalar ıcın cok sagolun arkadaslar .evd yukleme donemındeyım su an 5. gun , yuklemenın son gunu,sımdıe dek ıkı scoop kullandım bundan sonra normale 1 scoopa doncem benmde ıstedgm hacımdı ztn demekkı dogru secım yabmısım ..cok sogalun saygılarımla...

bu ürünü yaklasık 140 tl civarı nişantaşında bulabilirsiniz boffta satıyorlar protein tozumu alestadan creatin cla vsyide bofftan alıyorum ikiside dibim cok güzel ürünler getiriyorlar amerikan askerleri getiriyormus onlarada...

bu ürünü yaklasık 140 tl civarı nişantaşında bulabilirsiniz boffta satıyorlar protein tozumu alestadan creatin cla vsyide bofftan alıyorum ikiside dibim cok güzel ürünler getiriyorlar amerikan askerleri getiriyormus onlarada...

kaç lbsnın fiyatı bu?

Merhaba arkadaşlar bu ürün ile bir de nitrotech aldım ama ikisini nasıl kullanacağıma kararsızım . Antremandan ne kadar sonra cell tech alacağım , nitrotech i mi önce alacağım yoksa cell techi mi bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirler mi?

Birde cell tech için ilk 5 gün yükleme sabah ve idmandan sonra 2 ölçek alın diyor yani ilk 5 gün aralıksız antreman yapmak mı gerekir? Teşekkürler , herkesin Ramazan bayramı kutlu olsun

muscletech-cell-tech-pro-series-punch-6.jpg

2 kg olanı 20 servis içeriyor. Bir servis 100 gr.

Paketin üzerindeki slogan güzel. 7 günde 7lbs (3,5 kg) alın.

bir servisinde 100 gr ında 77 gr karbonhisrat var ve içinde yağ yok ve özel bir şeker türünden üretilmiş. Creatinin değişik bir türevi ile birleştirilmiş.

En güzel tarafı da içinde bcaa ve bazı aminoasitlerinde bulunması. fakat bu ürüne creatin şeklinde değil de karbonhidrat tozu şeklinde bakmak daha doğru olur.

100 gr üründe 77 gr karbon 10 gr creatine 3,6 gr aminoasit ve türevleri bulunmakta. Bunun dışında birkaç vitamin var. Ürün profesyonel bir ürün ilk bir haftadan sonra ciddi olarak etkisini görüyorsunuz. Ben günde 2 kez almıyorum. üzerindeki böyle yazıyor böyle alırsam 10 gün gidecek. Sadece antreman günleri antremandan çıktığımda 100 gr alıyorum. Onun dışında creatine monohidrat kullanıyorum. çıkınca tabi almıyorum creatine monohidrat antremandan çünkü içinde zaten var.

kilo aldırı olacak mükemmel kelimesi bile az geliyor. ciddi şekilde kilo alıyorsunuz ve kas olarak alıyorsunuz. ayrıca pump etkisi de bir süre sonra görülüyor. creatinin verdiği etkiden çok daha üst birşey.

belirli bir seviyeye gelmiş örneğin 36 -38 cm arası kolu olan fazla kilolu olmayan size almaya ve büyümeye çalışan arkadaşların kesinlikle kullanmasını öneririm. kas olarka kilo alıyorsunuz. verdiğiniz paranın son kuruşuna kadar hakediyor. fakat düzenli beslenmek çok önemli ki bunu zaten artık biliyor olmalısınız. özellikle erken kalkıp kahvaltı etmediğiniz günlerde etkinin daha az olduğunu ve kahvaltının herşey olduğunu anlıyorsunuz. yumurta tüketimi ile de desteklenmeli derim.

çok zayıf olan arkadaşlara uygun bir ürün değil. çok zayıf olan arkadaşların optimum serious mass yada weider giant mega mass gibi gainer ürünleri almasını öneririm.

bu ürün carbopure şeklinde tanımalanabilir.

Son düzenleme:
antrenmandan hemen sonra protein ile karıştırıp içilmesinde bir sakınca var mı ?

Olmaz, içebilirsin ;) hatta yanına istersen Glutamine, %100 üzüm suyu, post-workout supplemenet falanda ekleyebilirsin. Ben şahsen antrenmandan sonra 2lt'den fazla sıvı alıyorum, ne var yok karıştrıp içiyorum. thums:

Yükeme döneminden sonra anremanlara ara verdim 10 gün kadar oldu .Şimdi tekrar ükleme yapmaya gerek varmı

Benim kullandığım fruit punch ve tadı gerçekten kötü. Sanki şurup içiyormuşum gibi geliyor. Alışmak için biraz zaman gerekli.

Diğer yandan sivilce yapan bir ürün. Bunların dışında eleştirebileceğim bir yanı yok.

Hacim almak isteyenlerin -özellikle de kollardan- kullanıp güzel sonuçlar alabileceği bir ürün. Hem kreatin hem de karbonhidrat takviyesi. Kısacası kullanmaya değer bir ürün.

İyi Sporlar.

Merhaba.

MuscleTech Cell-Tech +glutamine+whey le birlikte kullanmayı düşünüyorum nasıl bir etki bırakır biraz fikir verebilirmisiniz :)

Spordan hemen sonra 1 porsiyon Celltech, 30 dk sonra Nitrotech seklinde ikisini kombine edebilirsiniz.

arkadaşlar antremandan önce alınmıyormu bu ürün? antremandan sonra ben karbonhidrat almıyorum çünkü yakılmıyor o aldığım karbonhidrat. antremandan önce de karbonhidratı yeteri kadar alamıyorum. creatin monohidrat kullanıyorum 5 gr antremandan önce ve 5gr sonra olmak üzere. proteinle birlikte içiyorum. bence antremandan önce kullanmak daha doğru olur bu ürünü ama daha bilgili arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim

Back
Yukarı