MuscleTech Cell-Tech Hardcore Pro Series

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 108 68,4%
  • Orta Karar

Votes: 40 25,3%
  • Başarısız

Votes: 10 6,3%

• Total voters
    158
bulk için olabilir ama definisyon için asla.

Ben içinde şeker var diye muz ve üzüm bile yemiyorum şimdi 1 servisinde 75 gram şeker olan ürünü kullanırmıyım ? Hayır kullanmam , peki tavsiye edermiyim ? Hayır etmem . Servisinde 75 gram şeker olan bir ürünü kullanırken bir daha düşünün , bu ürün çok güzel göbek yapar sizde göbekli erkeklerden hoşlanan Türk kızlarıyla karşılaşırsanız bu anlamda faydasını görebilirsiniz.

Arkadaşın yorumdan sonra üstüne diyebilecek bişey bulamıyorum.:lol:
kreatinin genelde karbonhidrat içerikli bir içecekle içilmesi öneriliyor bildiğim kadarıyla,şekerde bundan ötürü içeriğine eklenmiş olabilir diye düşünüyorum

Ben 18 yas 58 kilo ve 2 haftadir spor yapiyorum bi masstech protein bitirdim muscletech'in urunu.SUperdi simdide bundan aldim ama ne kadar kullanmaliyim ne zaman ve zarari olur mu INCELIGIMDEN dolayi bilmiyorum lutfen yardim !

Ben 18 yas 58 kilo ve 2 haftadir spor yapiyorum bi masstech protein bitirdim muscletech'in urunu.SUperdi simdide bundan aldim ama ne kadar kullanmaliyim ne zaman ve zarari olur mu INCELIGIMDEN dolayi bilmiyorum lutfen yardim !

Bence çok büyük hata etmişsiniz. 2 hafta spor yapıp masstech kullanmak gerçekten çok gereksiz. Önce 3 ay supplement almadan çalışmalısınız . Hele kreatin yüklemesi bu kadar erken çok gereksiz ve saçma olur.

arkadaşlar bende dymatize creatin vardı. bu cellechide bi arkadaştan aldım ama kutunun yarısı kullanılmış. şimdi ben yükleme dönemini dymatizeyle yaptım. kutununda yarısı elimde oldugundan günde 2 ölçek kullanmak istemiyorum. yarım ölçek sabah yarım ölçek ant sonra kullanacam böylece etkisini görürmüyüm acaba

1 veya yarım ölçek yazmışsın ant sonra ama sabah kullanmayı keseyimmi. yarım sabah yarım ant sonrası kullanıyorum direk 1 ölçek ant sonrası daha mı iyi olur

amacını ve vücudunun durumunu bilmiyorum.sabah almayı kes.onun yerine balı tercih edebilirsin.eğer kilo almak mühim değilse antreman sonrası 1 at yoksa 1/2 at.bunları deneyerek görebilirsin aslında.3 gün tam 3 gün yarım atmayı dene vücudunun verdiği tepkilere bak.buna göre kullanım şekline karar verebilirsin.

bu ürünü kaç liraya alıyorsunuz? forumun sponsorunda 130 lira ama ben 95 liraya buldum başka bir sitede .

geçmiş sayfalarda bir arkadaş sormuş.Antraman sontrası protein tozu ile kullanılabilirmi diye.Cevabı verilmiş. Antraman bittikten sonra önce cell-tech iç, yarım saat sonra protein tozunu iç denmiş.
Peki protein tozu ve cell-teck aynı shakerda karıştırılarak içilir mi ?

Teşekkürler.

Kullanan bir kaç kişi ile konuştum.
İnanılmaz bir ürün olduğunu söylediler.mükemmel bir hacim sağlıyormuş.
Ve sadece antraman sonrası 2 ölçek kullanarak çok iyi sonuç almışlar.Bende dün sipariş verdim bugün teslim aldım.ramazan dolayısıyla antramanlara ara verdim.Bayram sonrası iyi bir beslenme ve cell tech hardcoru kullanacağım. 6 gün kadar kullanacağım. 6 günden sonra tatile gideceğim için antramana yine ara vereceğim tabi cell tech'ede.
Bakalım gerçektende mucize bir ürün mü?

Arkadaşlar yükleme döneminde cell-tech'in 1 kgsi gittiği için ekonomik olsun diye 300 gram başka marka bir kreatin alıp yükleme döneminde 10 gramını ordan 10 gramını celltechden kullanmak sizce nasıl fikir ?

Back
Yukarı