Bodybuildingke
Üye
ne zaman ne kadar ara verilmeli ? 4 haftaya 2hafta ara verende var 6 haftaya 2 hafta verende var.
4 Hafta kullanıp 2 hafta çünkü 2 haftadan sonra vücutta depolanan kreatin bitiyor.Eğer üstündeki gibi yaparsan vücuduna zarar

ne zaman ne kadar ara verilmeli ? 4 haftaya 2hafta ara verende var 6 haftaya 2 hafta verende var.
4 Hafta kullanıp 2 hafta çünkü 2 haftadan sonra vücutta depolanan kreatin bitiyor.Eğer üstündeki gibi yaparsan vücuduna zarar![]()
kaslardaki kreatinin 2 haftada tükendiğini biliyorum ama kasların ortalama olarak ne kadar sürede kreatin ile dolduğundan emin değilim? 4?6?8?
28 günde maksimum seviyeye ulaşıyor diye okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
bende öyle biliyorum ama riske girip 6 hafta kullanıcam. umarım kötü belirtiler ortaya çıkmaz. teşekkürler.
Ürüne yeni başladım. bugun kreatinin saç döktüğünü duydum... baya bi hurafe var ama doğrumudur merak ediyorum? teşekkürler
ilk defa duydum enteresan! o kadar da araştırdım. ayrıca 2. ayım dolacak creatin monohidrat kullanımında herhengi bir şey hissetmedim kıllarımda ama hacim konusunda ilerleme varÜrüne yeni başladım. bugun kreatinin saç döktüğünü duydum... baya bi hurafe var ama doğrumudur merak ediyorum? teşekkürler