MuscleTech Cell-Tech Hardcore Pro Series

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 108 68,4%
  • Orta Karar

Votes: 40 25,3%
  • Başarısız

Votes: 10 6,3%

• Total voters
    158
Bu creatinin içinde yüksek miktarda şeker var antrenman sonrası kullanımda uzun dönemde yağlanma yaparmı yada yağ kaybını durdururmu arkadaşlar ama iyileştirme etkisi çok iyi bende var ama diyetle birlikte kullandığımızda engel olurmu yağ kaybına bunu öğrenmek istiyorum :):(:)

önceki sayfaları okumuş olsaydın bu ürünün göbek yaptığını ve diyette kullanılamayacağını öğrenmiş olurdun :)

sen çok iğneleyici konuşuyosun sevgili forum üyesi cevap vermek zor geliyosa sorularıma başkalarıda cevap verebilir yinede teşekkür ederim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:12 ----------

ha bide baktım kimi fazla kullandığı için yağlanma yapar diyo kimi yapmadı bende diyo kesin bi bilgi yok bunu merak etmemin sebebi üzerinde yüksek hızda recovery ürünü gibi bişey yazıyo ve gerçekten etkisini gördüm çok hızlı bi iyileşme sağlıyo fakat şekerden korktum ha birisi demişki labaratuvar şekeri özel bi şeker yağlanma yapmaz falan yazmış bu doğrumu anlayamadım kesin bib ilgi yok bu konuda

ürün şeker içerdiğinden dolayı mutlaka kilo alımı yapacaktır ve bel çevrende artış gözlemlemen çok muhtemel.eğer göbek yapmadan hacim istiyorsan cell mass'ı öneririm.cell tech kullanıp spora ara vermek zorunda kalırsan göbeğinde seninle beraber kalır ama cell mass kreatinden dolayı hacim kazandırdığı için fazla kilolarında gider.eğer maddi durumun yerinde BSN Cell Mass NT öneririm,ben kullandım ve çok yararını gördüm diyebilirim.

:) artık çok geç nabolic halo aldım 4-5güne elimde olur benim amacım ölçü ilerletmek değil daha çok recovery olayı o yönde güçlü olduğunu bildiğim için bu ürünün üzerine fazla düştüm ama nabolic de bi recovery ürünü olduğu için ona yöneldim ilgine teşekkür ederim

Ürüne yeni başladım. bugun kreatinin saç döktüğünü duydum... baya bi hurafe var ama doğrumudur merak ediyorum? teşekkürler

testo artınca kellik olur kadınlarda testo artarsa kıllanma yapar bunlar bilimsel gerçekler bunlara bir şey diyemeyiz ama celltechle testonun ne alakası var esas ilginç olan bu:)

evet o da ilginç ama testo düşünce saç dökülür denilmesi garibime gitti acaba bu bi gerçek mi oksa bilgi eksikliğinden dolayımı araştırıp bulamadığım bir konu

Ürüne yeni başladım. bugun kreatinin saç döktüğünü duydum... baya bi hurafe var ama doğrumudur merak ediyorum? teşekkürler
ilk defa duydum enteresan! o kadar da araştırdım. ayrıca 2. ayım dolacak creatin monohidrat kullanımında herhengi bir şey hissetmedim kıllarımda ama hacim konusunda ilerleme var :))

Back
Yukarı