Muscletech Hydroxycut Hardcore Pro Series

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ariberk2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    196
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. 24 yaşındayım mesleğim gereği akşamları çalışıp gündüzleri uyuyorum.1.80 boy ve 92 kiloyum. Spora yeni başladım 15 gündür diyet yapıp, akşamları uyandıktan sonra saat 19.00 gibi 15 dakika koşu arkasından her gün farklı bölge olmak üzere( omuz+bacak, göğüs+ön kol, arka kol+sırt) ve her gün mekik çalışıyorum, ancak bulunduğum yerde spor salonu yok sadece vücut ağırlığı ve 5-10 kiloluk dumbell larla çalışıyorum. 15 günde sadece 1.5 kilo verebildim. Bel ve basen kısımlarımda fazla yağlanma var bunu yakmak için l-carnitine mi almalıyım yoksa hydroxycut hardcore pro series stick mi almalıyım? Amacım şimdilik sadece zayıflamak, 82-83 kiloya düştükten sonra kas çalışmayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?

Son düzenleme:
L-carnitine in yağ yakımına etkisi var belki ama ben ikisini de kullanmış biri olarak düşünmeden hydro al derim.79 dan 71 e düştüm çok da memnunum,saygılar.

L-carnitine in yağ yakımına etkisi var belki ama ben ikisini de kullanmış biri olarak düşünmeden hydro al derim.79 dan 71 e düştüm çok da memnunum,saygılar.

Çok teşekkür ederim, hydroxycut almaya karar verdim, internetten kaç tane siteye baktıysam, hydroxycut hardcore pro series sıvı kapsül veya sticks, iki üründe stokta yok yazıyor.. Stoğunda olan site varsa link atar mısınız? Yada satılan bi yer varsa kargoyla alabileyim

merhaba arkadaslar konu acarak yer işgal etmek istemedigim . sizlere bir sorum var , yardımcı olursanız cok sevinirim .
24 yaşındayım , boyum 1.80 kilom 75 .. fitness a gitmeyi düsünüyorum , bu zamana kadar düzenli sekilde fitness e hiç gitmedim ( tek tük gittim diyebilirim )
Asıl sorunum şu ; göbek bölgemden asırı derecede sikayetciyim .Bira göbegi seklinde birgöbege sahibim ...İstegim aynı anda hem zayflamak hemde abartılı olmayan günümüz tabirinde PLaj vücudu diye adlandırılan bir vucuda sahip olmak . bunun için bana ne önerirsiniz ? her hangi birsey kullanmama gerek varmı ? bazı fitness salonlarında mal satmak için her önüne geleni öneriyorlar da . . . amino asit veya protein ne işe yarar ?
bunun dısında kas calısırken veya antreman yaparken sıralama da nelere dikkat etmeliyim ?
Acıkcası gögüs cok yapmak istemiyorum .. azıcık calısmam da şişiyor cünkü .. omuz ve kol ilk hedefim...

düsüncelerinizi benle paylasırsanız minnettar olurum herkese tesekkür ediyorum

Merhaba arkadaşlar. Birkaç sorum olacak, 19 yaşında bir bayan olarak bu veya muadili bir ürünü fazla kilolarımdan kurtulmak için kullanmam ne kadar doğru olur ve ne ölçüde kullanmalıyım? Baş dönmesi ve bulantı gibi yan etkiler görmezden gelinebilecek seviyede mi, ne kadar sürede geçiyor? teşekkürler.

definasyon dönemimde kullandığım bir başlamadan önce yüksek dozajda kullanmamak gerek örneğin 2 diyorsa ilk 3-4 gün bir kullanmalıyız vücut alışsın. herhangi bir yan etkisi yoktur yalnız tek başına üründen bir şey beklemek hayal perestlik olur. diyet ve sporda yapmalısınız

hydroxycut almayi dusunuyorum hydroxycut genelde besinlerde once kullaniliyor hydroxycut kullanirken antremandan 20 dakika oncede l-carnitine kullanmanin bir zarari olur mu acaba ?

sayın site üyeleri ve değerli arkadaşlarım ben 2 senedir boyd ile uğraşıyorum geçen ay ******.com dan hydroxycut pro series 120lik kutudan getirttim fakat kutuyu açtığımda kapsüllerin üzerinde hydroxycut yazısını göremedim kapsülü açıp bakıyım dedim fakat kapsül tek parça halindeydi yani iki başlı değil kapsülü yırttım içinden kahverengi çamur renginde karışım çıktı.. kullanımımda is yüksek derecede miğde yanması ve hafif uyuşukluk oldu sizce ürün orjnalmidir çok acil cevaplarnızı bekliyorum saygılar sevgiler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:17 ----------

veya tam olarak orjinal olduğ nasıl anlaşılır

Arkadaşlar bu ürünü ne kadar aradıysam ne internette nede çevredeki supplement shop'larda bulamadım."Türkiye" de bulabileceğim bir site yada adres var mıdır elinizde?

iyi günler 17 yaşındayım ve göbeğimdeki yağları eritmek istiyorum ama üni. sınavım olduğu için pek vaktim olmuyor acaba bu ilaç yoluyla olurmu bide hangi ilacı nerden almalıyım yardımcı olurmusunuz...

sizce elitemi,pro seriesmi yoksa oxyelitemi almalıyım?daha önceden lipo6,takeoff,bsn hypershred kullandım 5aydır yag yakıcı falan kullanmıyorum hangsisi etkili olur ve bünyeye zararı az olur

sizce elitemi,pro seriesmi yoksa oxyelitemi almalıyım?daha önceden lipo6,takeoff,bsn hypershred kullandım 5aydır yag yakıcı falan kullanmıyorum hangsisi etkili olur ve bünyeye zararı az olur

Bence düşünmeden Hydroxy Hardcore al. Kullanırken herhangi bir yan etkiyle asla karşılaşmadım. İstikrarlı bir diyetle çok başarılı ve işe yarayan bir ürün kesinlikle!

Arkadaşlar geçen yılki definasyon dönemimde lipo 6 black kullanmış ve gercekten cok memnun kalmıştım fakat bu yıl malesef yurt dışına giden birilerini bulamadığım icin ülkemizde satılan termojeniklerden kaldım, genelde ilk kutuda etkisi cok olmaz 2. kutu da etki baslar imajı var bu supplement'te ve ben bu imajı biraz "Aslında supplement pek iyi degil ama siz 2 ay bize paranizi verin belki isinize yarar." sloganın üstü kapalısı olarak algılıyorum, umarım yanlış algiliyorumdur, kullanan arkadaşların yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar, ben bu ürünü gecen sene kullanmıştım ve gayet iyi sonuclar almıştım fakat suan hiçbiryerde bulamıyorum, internettekilerede guvenemiyorum , istanbulda nerden bulabilirim? tesekkurler simdiden

Selam arkadaslar
24 yaşında bayanım.bu ay spora basliyorum.sporcu gecmisim var futbol branşında.ayrica fitness calismasida yaptim.tekrar baslicam.yani kardiyovasküler sistemim fena deil. 15 kilo kadar fazlam var 15 gündür diyet yapiorum.spora basladigimda yardimci urun kullanmayi dusunuyorum..hydroxycut mantkli geldi okuduklarma gore.sizce bayan icin uygunmudur.ya da hangisi dha uygundur.pro hardcore elit sticks?
.salonda kendi cardio programimi uygulucam bir hafta alisip sonra guzel bi cardio dusunuyorum. Daha once karnitine kullandm weiderin faydasinj gormedm.siz ne tavsiye edersinz

Ürünü yeni aldım karaciğere zararı olur mu. Tahlil yptran arkadaşlar var mi

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Back
Yukarı