Muscletech Hydroxycut Hardcore Pro Series

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ariberk2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    196
arkadaşlar bu ürünün tam kullanımı nasıl , ögünlerden 1 er saat yada yarım saat evel mi alıyoruz ? günde kaç kapsül içmek gerekiyor ? bi yardımcı olursanız cok sevinecegim[DOUBLEPOST=1397335153][/DOUBLEPOST]
Tavsiye ederim.Artısı metabolisma yı hızlandırıyor. Tokluk hissi yapiyor ozellikle diet e bagli kalmada yardimci oluyor . Terletme yapiyor. Eksi yani uyku sorunu oda gec saatte almadiginiz surece sıkıntı olmuyo .
sonuc olarak etkileri hakkinda bisi diyemicem 1 hafta oldu daha ama kutu bitiminde burdan yazarim.
hocam tam kullanımı bana özelden yazarsan çok sevinicem

arkadaşlar bu ürünün tam kullanımı nasıl , ögünlerden 1 er saat yada yarım saat evel mi alıyoruz ? günde kaç kapsül içmek gerekiyor ? bi yardımcı olursanız cok sevinecegim[DOUBLEPOST=1397335153][/DOUBLEPOST]
hocam tam kullanımı bana özelden yazarsan çok sevinicem

ürünü temin edebildiniz mi? satılmıyor ki memlekette. olsa da orijinal olmayabilir. temin edebildiyseniz kaynağını merak ediyorum.
tşk

bu ürünü 6 ay önce kullandım baya bi kilo verdim görenler şaşırdı vs.. fakat bırakınca birde mahkeme olayları başıma çıkınca stresten yine kilo aldım.
şuan almak istiyorum ama heryerde bitmiş ürün.
varmı acaba resmi satan biryer?

bu ürünü 6 ay önce kullandım baya bi kilo verdim görenler şaşırdı vs.. fakat bırakınca birde mahkeme olayları başıma çıkınca stresten yine kilo aldım.
şuan almak istiyorum ama heryerde bitmiş ürün.
varmı acaba resmi satan biryer?
türkiyede satışı yok , lipo 6 da iişini görebilir

Grenade Thermo Detonator 100 Kapsül
Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite 110 Kapsül
Muscletech Hydroxycut Hardcore Pro 120 Sıvı Kapsül

bu 3 ü arasında kaldım hardcorepro önceden 1 1.5 ay kullandım felaket zayıfladım fakat şuan türkiyede yok
Grenade thermo detonator ingilterede 1. seçilmiş acaba onumu alsam?

Merhaba Arkadaşlar
Yaklaşık 2 yıl düzenli spor yapmaya ara verdiğim için genel olarak bütün vücüdumda ama özellikle göğüs, karın ve yan bölgemde fazlaca ve beni rahatsız eden bir yağlanma var. ( Ve benim bu sporu yaparken en büyük hayalim muhteşem sixpack'lere kavuşmak )
Geçtiğimiz günlerde musclepharm l-carnitine core liquid ve Dymatize CLA kullanmaya başladım.

Sabahları 40 dakika kardiyo yapıyorum, kardiyo sonrası karın egzersizleri yapıyorum ve carnitine'i kardiyo öncesi kullanıyorum. Akşam rutin ağırlık antremanı yapıyorum (ağırlık antremanını mevcut kas kütlesini korumak ve eğer mümkünse biraz daha geliştirmek için yapıyorum.) CLA'de günde 3, yemeklerden yarım saat önce alıyorum. Tabi bu sürede diet yapıyorum. Şeker, tuz, ekmek vs yok..

Şimdi asıl gelmek istediğim konu şu; l-cartine ve cla kürüne başladıktan sonra tecrübe edinen bir arkadaşım aklımı çeldi ve termojenik yağ (NUTREX LİPO 6 BLACK) yakıcının daha etkili olacağını söyledi. (Bunu daha evvel eğitmenimde söylemişti ama dikkate almamıştım). 2 gündür bütün forumlarda Lipo 6'ya bakıyorum oldukça iyi yorumlar okudum.

Ben bu yağ yakma mevzusunu 40 gün yapacağım diet ve ağır kardiyo ile halletmek istediğim için Lipo 6 black almaya karar verdim ve L-carnitine ile kullanmak istiyorum. 15-20 gün sonra da CLA kullanmaya başlayacağım.

Sizce termojenik yağ yakıcı, l-carnitine ve sonrasında CLA eklenen kürü uygulamak ne kadar doğru? Bu 40 günlük zayıflama ve yağ yakma kürü bittikten sonra kas gelişimini hangi supplement'ler ile desteklemeliyim!? Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim abilerim

Ha birde Nutrex piyasaya yeni bir termojenik yağ yakıcı ürün sürmüş. NUTREX LİPO 6 UNLİMİTED bununla ilgili bir bilginiz yada yorumunuz var mıdır? Eğer daha iyi derseniz lipo 6 black yerine unlimited olanını tercih edeceğim...

Boy-180
Kilo-83
Yaş-25

Herkese merhabalar
Bende hydroxycut hardcore elite urununu aldim urunun arkasindaki kullanim talimatinda gunde bir servisten(2kapsul) fazla almayiniz yaziyor fakat forumda ve internette kullanim sekli basta sabah bir aksam bir 3 gun sonra sabah 2 aksam 2 deniyor. Tereddutte kaldım ne yapmalıyım

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler amerika sürümünün içindeki yahombin Tr de yasak bir zararı olurmu onun?
birde orjinalmı nereden anlarız gittigidiyordan bi elemandan alıcamda

beyler amerika sürümünün içindeki yahombin Tr de yasak bir zararı olurmu onun?
birde orjinalmı nereden anlarız gittigidiyordan bi elemandan alıcamda

yohimbe testo yükseltir doğaldır herhangi bir zararı yok iyi yağ yakımı için zaten testo seviyesini yükseltmek gerekir ama yine bundan mucize beklememek gerekir orjinal üründe 270 mg kafein ve 56.3 mg yohimbe var alırken buna dikkat edin[DOUBLEPOST=1401114050][/DOUBLEPOST]arkadaşlar bb.com da çok iyi yorumlar almış iyi de raitinge sahip daha önce kullanan oldumu en iyi etki nasıl alınır ? nutrex lipo 6 black ultra concantre

Eklentiler

• IMG_20140523_101246.jpg
    IMG_20140523_101246.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 755
yohimbe testo yükseltir doğaldır herhangi bir zararı yok iyi yağ yakımı için zaten testo seviyesini yükseltmek gerekir ama yine bundan mucize beklememek gerekir orjinal üründe 270 mg kafein ve 56.3 mg yohimbe var alırken buna dikkat edin[DOUBLEPOST=1401114050][/DOUBLEPOST]arkadaşlar bb.com da çok iyi yorumlar almış iyi de raitinge sahip daha önce kullanan oldumu en iyi etki nasıl alınır ? nutrex lipo 6 black ultra concantre
testo yükselmesi iyi birşey dimi zararı olmaz?

Soruma cevap bekliyorum bilgisi olan yardimci olabilirmi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı