MuscleTech Hydroxycut Hardcore X

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 270 49,1%
  • Orta karar

Votes: 223 40,5%
  • Başarısız

Votes: 57 10,4%

• Total voters
    550
Kardeşim ben daha bugün supplementler.com dan 6 taksit 88.95e aldım kargo da bedava pek bir fark yok arada ama sen bilirsin dediğin site hakkında bilgi sahibi değilim ayrıca ürünü kullananlara sormak istediğim şey 1 kutu ne kadar süre sonra biter 1 ay sürmez heralde?

xxxxxxxxx bende 2 haftadir kullaniyorum ayni sekilde senin betimledigin gibi sivi ve tortu mevcut kapsullerde ama ben hic merak etmedim olmasi gerektigi sekilde oldugunu dusundum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:29 ----------

arkadaşlar biraz aceleci gibi görünebilirim ama bir an önce başlamak istiyorum özelikle lipo 6x ile lipo blacki kullannan arkadaşlar karşılaştırısa sevinirim

Ben 10 gündür kullanıyorum, bir kaç soruya cevap vereyim.
Kullanan onlarca arkadaştan biri zahmet edip benim de 3-5 mesaj yukarıda sorduğum soruya cevap verirse ayrıca müteşekkir olacağım. Kimsenin taş alıp kolu yorulmayacak, tek yapacağınız kutudan 1 adet kapsül çıkarıp sıvı ile birlikte içinde birikmiş tortu/toz da var mı, buna bakmak olacak. Bakıp 2 kelime var yok yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Gelelim ürüne, 10 gündür kullanıyorum. Daha önce Lipo 6 Black kullandığımı belirtmiştim.
Açık söylemem gerekirse Lipo 6 Black bende daha güzel etkiler bırakmıştı. Çok fazla antreman yapmamama rağmen belden 4-5 cm kaybettiğimi hatırlıyorum (99cm'den 94'e, kıyaslarsınız).
Tabi bu etki yanında nadiren yan etkiler de hissetmiştim. Mesela 3 tane aldığım ilk zaman tansiyon yükselmişti. Bu yüzden tek seferde hep 2 tane aldım Lipo'yu.

Hydroxycut'ta hiçbir tansiyon veya başka fiziksel yan etki yaşamadım. Ne yalan söyleyeyim, belki de bu yüzden etkisinin de çok olacağını düşünmüyorum. Malum, bu işlerin çoğu psikolojik.
Kutuyu bitirince daha sağlıklı geri bildirimde bulunurum.
Tabi kim bilir, belki de çakma ürün kullanıyorum. İşte bu yüzden bir kişinin kapsüle ışıkta bakıp içindeki sıvının yanında uç kısımlarında birikmiş toz da var mı söylemesini son bir kez daha rica ediyorum.

evet xxxxxx haplar senin dedigin gibi ici

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ürünü epey zamandır takip ediyorum perşembe günü alcam
bir sorum olcak xanax ve efexor xr adlı antidepresanlarla kullanımında bir zararı olurmu kullananlar varmı

bu ürünü epey zamandır takip ediyorum perşembe günü alcam
bir sorum olcak xanax ve efexor xr adlı antidepresanlarla kullanımında bir zararı olurmu kullananlar varmı

arkadasim bu urune benzer herhangi bir urun daha once kullanmamissin sen sordugun sorudan belli,xanax hakkinda bilgim var ama digerini bilmiyorum,bence kisisel fikrim bu ilaci onlar ile kullanma,hatta imkanin varsa hic kullanma ben bugun ilk kutuyu bitiriyorum ikinci kutuyu onceden acele edip almasaydi asla almazdim vucudum cok yorgun gibime geliyor kendimi bu ilaci kullanmaya basladigimdan bu yana bir garip hissediyorum ikinci kutuya elimde olmasina karsin baslayip baslamama konusunda kararsizim,imkanin varsa duzgun kardiyo yapabiliyorsan hic bulasma derim....

butun forum camiasina saygilar,

uzun suredir forumu okuyorum ama kayit olma geregi duymamistim. fakat kullandigim bir urun ile alakali bende fikirlerimi sizlerle paylasmak istedim. oncelikle belirtmem gerekirki cok profesyonel bir sporcu degilim yalniz arastirmaya caba gosteriyorum, cok okuyorum.

bu forumdan, bazi diger kaynak ve arkadaslardan aldigim bilgilere dayanarak 2011 ocak aylarinin baslarinda kocaeli izmit te bu tarz supp. satan bir dukkandan
Muscletech Hydroxycut X new formula 85ytl + yaninada ultimate nutrition dan CLA 1000mg 65lira vererek satin aldim.
spor salonuna basladigim tarih 30 aralik 2010 mekan NikiLife.
ilaclari kullanmaya basladigim tarih 13 ocak 2011 (diyet denmez ama yediklerime dikkat etmeye calistim) antrenman surem 1 ay surdu daha sonra yurt disina ciktim, ilaclari antrenman ve diyet ile kullanma surem yaklasik 17 gun.
ilac ve diyet oncesi belimi olctugumde 105cmdi. ve kilom 90kg idi. boyum 1.88cm
17gunluk ilacli antrenman sonunda belim 99cm kilomda 85e dusmustu.
haftada 5 gun calistim,
*** her gun en az 20 en fazla 30 dk kostum tempolari degistirerek kostum. cok baydiysa yurudum yada hafif tempoda kostum.(bu arada ipod ta sagopa tavsiye ederim hydroxy den daha cok ateslior)
*** karin hareketlerini abarmadan ama her gun yaptim
*** bolge bolge calistim

hydroxycut X new formula
talimatlardaki gibi kullandim
bol su ictim

soyle bi tecrube yalniz basima geldi bi sabah erkenden kahvalti yapmadan denedim kullandim arkasi antrenman surecinde bas donmesi yada goz kararmasi yasadim. fakat diger zamanlarda herhangi bir terligini gormedim.

ilk defa supplement kullandim, etkisini gorMEdim diyemem. isim olmadigi icin salonda 3 saat cok enerjik bir sekilde ve terleyerek calisabildim. vucud isisini tetikliyor. 90 kapsulluk kutuyu hala bitiremedim. subat ayi boyunca spor yapmadim. ama 3 martta tr de olucam ve bu sefer degisik bi urun deneyip aralarindaki farki gormeye calisacagim.

anlatma stilim biraz bozuk olmus olabilir yada baslik icersinde alakali seyler yazmamis olabilirim. kusuruma bakmayin.

iyi sohbetler

Son düzenleme:
arkadasim bu urune benzer herhangi bir urun daha once kullanmamissin sen sordugun sorudan belli,xanax hakkinda bilgim var ama digerini bilmiyorum,bence kisisel fikrim bu ilaci onlar ile kullanma,hatta imkanin varsa hic kullanma ben bugun ilk kutuyu bitiriyorum ikinci kutuyu onceden acele edip almasaydi asla almazdim vucudum cok yorgun gibime geliyor kendimi bu ilaci kullanmaya basladigimdan bu yana bir garip hissediyorum ikinci kutuya elimde olmasina karsin baslayip baslamama konusunda kararsizim,imkanin varsa duzgun kardiyo yapabiliyorsan hic bulasma derim....

kafana göre almamalısın bu ilacı ayrıca keyifden içmiyorum ben...

kafana göre almamalısın bu ilacı ayrıca keyifden içmiyorum ben...

ben ikinci kutuya baslayacagim derken yagyakicidan bahsediyordum arkadasim,zten o diger anitidepresanlari keyfinden kimse icmez,ben yag yakici anlaminda daha once farkli urunlerde kullanmistim ama bu bir degisik,yani kuvvetli bir ilac,o nedenle sana tavsiyede bulunmak istedim,amacim bilgin olsun ona gore sen fikir yor kendine...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:11 ----------

butun forum camiasina saygilar,

uzun suredir forumu okuyorum ama kayit olma geregi duymamistim. fakat kullandigim bir urun ile alakali bende fikirlerimi sizlerle paylasmak istedim. oncelikle belirtmem gerekirki cok profesyonel bir sporcu degilim yalniz arastirmaya caba gosteriyorum, cok okuyorum.

bu forumdan, bazi diger kaynak ve arkadaslardan aldigim bilgilere dayanarak 2011 ocak aylarinin baslarinda kocaeli izmit te bu tarz supp. satan bir dukkandan
Muscletech Hydroxycut X new formula 85ytl + yaninada ultimate nutrition dan CLA 1000mg 65lira vererek satin aldim.
spor salonuna basladigim tarih 30 aralik 2010 mekan NikiLife.
ilaclari kullanmaya basladigim tarih 13 ocak 2011 (diyet denmez ama yediklerime dikkat etmeye calistim) antrenman surem 1 ay surdu daha sonra yurt disina ciktim, ilaclari antrenman ve diyet ile kullanma surem yaklasik 17 gun.
ilac ve diyet oncesi belimi olctugumde 105cmdi. ve kilom 90kg idi. boyum 1.88cm
17gunluk ilacli antrenman sonunda belim 99cm kilomda 85e dusmustu.
haftada 5 gun calistim,
*** her gun en az 20 en fazla 30 dk kostum tempolari degistirerek kostum. cok baydiysa yurudum yada hafif tempoda kostum.(bu arada ipod ta sagopa tavsiye ederim hydroxy den daha cok ateslior)
*** karin hareketlerini abarmadan ama her gun yaptim
*** bolge bolge calistim

hydroxycut X new formula
talimatlardaki gibi kullandim
bol su ictim

soyle bi tecrube yalniz basima geldi bi sabah erkenden kahvalti yapmadan denedim kullandim arkasi antrenman surecinde bas donmesi yada goz kararmasi yasadim. fakat diger zamanlarda herhangi bir terligini gormedim.

ilk defa supplement kullandim, etkisini gorMEdim diyemem. isim olmadigi icin salonda 3 saat cok enerjik bir sekilde ve terleyerek calisabildim. vucud isisini tetikliyor. 90 kapsulluk kutuyu hala bitiremedim. subat ayi boyunca spor yapmadim. ama 3 martta tr de olucam ve bu sefer degisik bi urun deneyip aralarindaki farki gormeye calisacagim.

anlatma stilim biraz bozuk olmus olabilir yada baslik icersinde alakali seyler yazmamis olabilirim. kusuruma bakmayin.

iyi sohbetler

paylasim cok guzel herkesin boyle tecrubeleri duymaya paylasmaya ihtiyaci var nu sekilde bilgi ve tecrubeni paylastigin icin sahsim adina yine tesekkur ederim, bende ayni urunu kullaniyorum su an ikinci kutuya basladim 15 mart ilac bitis tarihi hayirlisi olsun hakkimizda en iyisi ne ise o olsun senabi haktan....

Arkadaşlar bende aldım bu ürünü pazartesi itibariyle kullanmaya başlıycam ama kapsüllerden biri patlamış heralde akmış falan kutunun içine bi sorun olurmu ?

Arkadaslar genel bir bilgi paylasmak istiyorum bilmiyorum bende baska herkestede bu sekilde bir tepkime varmi,gerek ilacin resmi internet sitesin de gerekse kullanicilar tarafinda hep en gec uyku saatinden 5 saat once alinsin demis,ben en son partiyi saat 18:00 de almama ve her gece saat 2:00 da yatmama ragmen yatakta hic uykusu olmayan biri gibi dolanip duruyorum ve her sabah 9 da kalkiyorum,yani 5 saat oncede almak yetmiyor bana bir an once basladigim isi bitirip bu ilaca veda etmek istiyorum kisisel fikrimi sorarsaniz tavsiye etmiyorum L-carnitine veya CLA destegi bence daha makul geliyor ,sadece bneim fikrim faydalanabilcekler olur diye payalasmak istedim ,saygilar....

ilk kutuyu bitirdim va gayet memnun kaldım fakat aynı yağ yakıcının pro series olanı varmış hydroxycut hardcore pro series sitede 7 kat etkili falan yazıyo yalnız Türkiye'de bulamadım yardımcı olabilecek var mı

ilk kutuyu bitirdim va gayet memnun kaldım fakat aynı yağ yakıcının pro series olanı varmış hydroxycut hardcore pro series sitede 7 kat etkili falan yazıyo yalnız Türkiye'de bulamadım yardımcı olabilecek var mı

yanilmiyorsam onun icinde efedrin vardi o nedenle sarilmiyor bir donem satildi kullananlar oldu el altindan da almis olabilirler yasal olarak efedrin iceren her suplement yasak o nedenle bulma alman getirtmen zor illa da kullanicma diyosan bu isi yapanlar var isleri yasak steroid vb seyleri temin etmek ama bana sorarsan hic bulasma derim bu isler cig gibi buyuyerek gdiyor yok bunda olsun yok suda olsun saglik kolay yerine gelmez...

Bende tecrubemi yazayım gecen yaz netrition.com dan hydroxcut hardcore 210 tablet ve 1-2 tane tshrit siparis etmistim gunluk 30dk ip atlama ve 4-5 saatlik yuzme egzersizlerimde zayıflamaya yardımcı olsun die kullandım zaten markaya pek yabancı degilim yaklasık 10 sene evvelde vucut calısırken hydroxcut kullanıp 16kg vermistim
Ürünün bendeki etkilerine gelince inanılmaz terletti ve su icirdi havuzun altında bile terliyordum
hissedilir derecede enerji verdi ilk 2-3 gün yeme istegini kesti daha sonra hersey normale döndü dozaja uygun olarak kullanmama rağmen Söylendiği gibi uykumu kaçırmadı ilk hafta biraz mide bulantısı hissettim sıkı bir dietle birlikte uyguladıgım için boş mideye iyi gelmedi diyebilirim 2. hafta midemi yakmaya basladı bulantılar dahada arttı 1-2 kere kusma şeklinde oldu, baş agrısı hiç olmadı diyebilirim 3 hafta sonrasında bırakmak zorunda kaldım kullandığım süre zarfında zayıflamaya pek yardımcı oldu diyemeyeceğim anlıcağınız bana yaramadı şimdi baktımda kullanma süreside dolmuş çöpe gidicek artık

yanilmiyorsam onun icinde efedrin vardi o nedenle sarilmiyor bir donem satildi kullananlar oldu el altindan da almis olabilirler yasal olarak efedrin iceren her suplement yasak o nedenle bulma alman getirtmen zor illa da kullanicma diyosan bu isi yapanlar var isleri yasak steroid vb seyleri temin etmek ama bana sorarsan hic bulasma derim bu isler cig gibi buyuyerek gdiyor yok bunda olsun yok suda olsun saglik kolay yerine gelmez...

saol bilgi için normalini kullanmaya devam etme kararı aldım sayende.sağlık herşeyden önce gelir.

merhabalar Ürün bu sabah elime geçti ve aç karnına 09:50 Civarlarında 1 kapsül aldım suan çok aktif hissediyorum kendimi neredeyse evin içinde hoplayıp zıplayacağım bağzı arkadaşlar direk 3 kapsül olarak kullanmaya başlamışlar ne çarpıntı nede mide bulantısı yaşamadım bünyenin alışması için 1-3 gün 1x2 kullanım 4x7gün 2x2kullanım 8&sonrası 3x2 kullanım diyor erken yorumladım sanırım ama şimdilik memnunum :)

arkadaşlar ürün dün elime geçmişti ürünü açtım pamuğun üstünde bitane kapsül vardı aldım ve yuttum 1 saat sonrada yorum yapmıştım çok zinde hissediyorum falan diye psikolojik olabilir :D diğer başlıkları okudum baya bi sahte ürün varmış piyasada sanırım ürünü güvendiğim siteden aldım ama bugun aldıklarımdan birşey hissetmedim kafama takıldı resimlerdeki kutular siyah benimki beyaz altında alpha 300cc Certifield falan yazıyor ne yapmalıyım sahte olup olmadığını anlamam için 4 tane birden mi almalıyım heralde bağzı insanlardaki gibi çarpıntı mide bulantısı yaşarsam orjinaldir böylemi çözebilirim bu sorunu ...??

arkadaşlar ürün dün elime geçmişti ürünü açtım pamuğun üstünde bitane kapsül vardı aldım ve yuttum 1 saat sonrada yorum yapmıştım çok zinde hissediyorum falan diye psikolojik olabilir :D diğer başlıkları okudum baya bi sahte ürün varmış piyasada sanırım ürünü güvendiğim siteden aldım ama bugun aldıklarımdan birşey hissetmedim kafama takıldı resimlerdeki kutular siyah benimki beyaz altında alpha 300cc Certifield falan yazıyor ne yapmalıyım sahte olup olmadığını anlamam için 4 tane birden mi almalıyım heralde bağzı insanlardaki gibi çarpıntı mide bulantısı yaşarsam orjinaldir böylemi çözebilirim bu sorunu ...??
biz musletech in urunu olandan bahsedyiyoruz sen neden bahsediyosun...????

Öncelikle Herkese İyi Geceler ben ürünü kullanmadım ama büyük ihtimalle 1 haftaya başlarım özellikle dikkatimi çeken daha foruma yeni üye olmuş kişilerin ürün hakkında kötü bilgi vermesi ve psikoljik etkenleri yani tabi bu bir görüştür herkesden özür dilerim şuan ki gözlemlerin ürünü almaya itiyor beni..

Back
Yukarı