Muscletech Mass-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.477
arkadaşlar bende kilo almak istiyorum çok zayıfım proteyin toz kulanmak istiyorum tafsiyesi olan varmı yardım lütfen. birde okadar okudum bu proteyin kullananlar faydası gören bişi yazmamış .uzun zamandır kullanan bişiler yazarsa iyi olur

arkadaşlar bende kilo almak istiyorum çok zayıfım proteyin toz kulanmak istiyorum tafsiyesi olan varmı yardım lütfen. birde okadar okudum bu proteyin kullananlar faydası gören bişi yazmamış .uzun zamandır kullanan bişiler yazarsa iyi olur
protein deilde megamass kullanırsan daha iyi olur yada gainer bnmde kilo sorunum war :S bende alıcam ramazan bitince megamass

@ pers , evet ben kullanıyorum muscletech nitro tech protein tozunu bitmek üzere .. daha önce kullandığım protein tozlarından cok daha iyi , kesinlikle tavsiye edebilirim.. iyi yemek+düzgün antrenman programı+iyi dinlenme = istediğin sonuca ulaşabilirsin..

ustalar cok pahalı ya... :(
evet. eşşeğin kulağına iyice su kaçırdılar. yuh diyorum sanki altın tozu satıyorlar.a32 eylül ile birlikte zamlar yağmur olmuş yağıyor. yarım yağlı yoğurt ve genrise a dönebilirim suplement olarak.

glutamin yarım kg 48tl
creatin yarım kg 25tl
whey 700gr 24tl
yarım yağlı vitamin yoğurt 5kg 5tl.

arkadaşalar bugün kilo aldırıcım geldi
ürün linkteki ürün çikolata aromalı olan
http://www.luckyvitamin.com/p-2869-...erralID=1309d4fb-f376-11e0-931b-001b2166c2c0&http://www.luckyvitamin.com/p-2869-...erralID=1309d4fb-f376-11e0-931b-001b2166c2c0&

Yalnız kutu tam değil ağırlığı yüzünden 4/3 lük kısmı dolu.Günde 2*2 ölçek diyorlar ama çok fazla değilmi bu kadar kullanmak?çünkü ölçekler gayet büyük.Ayrıca protein tozu yerinede geçermi bunlar.? Ben VG meye daha ilk defa başladım ve proteinide aynı anda almammı lazım?vücudu zorlamayalım?
Bilenlerden yardım rica ediyorum nasıl kullanmam gerektiği hakkında
197BOY-87 KG

Gereksiz yorum heryerde var bence kullanıp etkisini gosteren birilerinin yazması gerekiyor.

• Like
Reactions: Bjj
4aydır idmanını yapıyorum ve 2 aydır muscletech nitro hardcore kullanıyorum.Belirli bir yol aldığımı düşünüyorum Fakat, kilo alma ( yağsız ) konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bu ürünü muscletech nitro ile kombine etme imkanım varmıdır ? yoksa sırf mass tech kullanmam yeterli olur mu ? boy 1.74 kilo 68 Kilo

sizce bu ürünü kaç kere ne zman kullanmam gerekiyor?

True-Mass ve bunun arasında kaldım sizce hangisi daha etkilidir ? 10 kg almam lazım benim önümüzdeki aydan itibaren o iki mass dan birini düzenli olarak kullanacağım ama kararsız kaldım

Salonda ikisi de 170 tl e satılıyor.

arkadaşlar bu gün '' xxx'' adlı siteden aldım bu ürünü ancak ürünün üzerinde yazı yazan farkl bantlar vardı ve bazı yazıları siyah bantlarla kapatmışlardı , ürünün kapağında naylon muscletech koruması vardı ancak kapağının koruyucu bandı hafif sökük gibiydi ve kapağını kaldırdığımda neredeyse tamamı söküldü
sizce ürün sahte mi veya gerçekse de içindeki toz bayatlamış olabilir mi skt 2013 dendi bana
daha önce bu veya başka bir ithal ürünü ''******'' ten alan oldu mu? yerleri bağdat caddesinde olduğunu bildiğimden güvendim ve aldım..
yardımcı olursanız sevinirim...

Ürünü aldım bugün. Yarın kullanmaya başlıyorum. Etkilerini yazarım buraya merak eden olursa.

Bu ürünün ölçeği kaç gram ona göre bir hesap yapacağımda 1 ay yetmesi lazım bunun bana. İdman öncesi ve sonrası içeceğim ayrıca akşam yemeklerinden sonra da iç dedi bir kişi eğer öyle yaparsam ortalama 22 gün gidecek galiba. Ölçeği kaç gram bilen biri söylerse yada ne kadar içmemi söyleyen biri olursa çok makbule geçer.

ben de 10 gün kullandım final stresi koşturmadan mı bilemem ama kilo alamadım ya da 1 kilo aldım

ben de 10 gün kullandım final stresi koşturmadan mı bilemem ama kilo alamadım ya da 1 kilo aldım

Final bende de var ama stresi yok, birde maçlara gidiyorum ek olarak. Ama bana kilo aldırdı allahtan. :D

Ek olarak idmanları hiç aksatmadım. 3 gün idman 1 gün ara şeklinde oldu hep. Düzenli olarak kullandım belki ondan da fark etmiş olabilir.

arkadaşalar bugün kilo aldırıcım geldi
ürün linkteki ürün çikolata aromalı olan
http://www.luckyvitamin.com/p-2869-...erralID=1309d4fb-f376-11e0-931b-001b2166c2c0&http://www.luckyvitamin.com/p-2869-...erralID=1309d4fb-f376-11e0-931b-001b2166c2c0&

Yalnız kutu tam değil ağırlığı yüzünden 4/3 lük kısmı dolu.Günde 2*2 ölçek diyorlar ama çok fazla değilmi bu kadar kullanmak?çünkü ölçekler gayet büyük.Ayrıca protein tozu yerinede geçermi bunlar.? Ben VG meye daha ilk defa başladım ve proteinide aynı anda almammı lazım?vücudu zorlamayalım?
Bilenlerden yardım rica ediyorum nasıl kullanmam gerektiği hakkında
197BOY-87 KG

dostum kargo veya gümrük problemi çıktı mı ?

Final bende de var ama stresi yok, birde maçlara gidiyorum ek olarak. Ama bana kilo aldırdı allahtan. :D

Ek olarak idmanları hiç aksatmadım. 3 gün idman 1 gün ara şeklinde oldu hep. Düzenli olarak kullandım belki ondan da fark etmiş olabilir.
dostum ne bölümünde okuduğunu bilmiyorum ama hakkaten dersler bayağı ağır ve sınavlar çok zor bizde...
bir hafta kadar kullanamadım ama şimdi ara döneme girdik rahatım son hız BB 'ye devam :D

merhaba arkadaslar sıteye yenı geldım bb ye baslayalı 1 ay oldu 21 yasındayım 180 b0y 62 kg yım kılo almam gerekıyor hocam muscletech ın karbonhıdratını protein tozunu keratin ve bır sey daha soylemıstı onu hatrılamıorm almam gerektıgını soyledı kullanana arkadaslar bunların ılk basta hangısını alıyım kılomu arttırmak ıcın yoksa hepsını berabermı almam gereklı kullanımı nasıl yapılır bılgılendırırsenız sevınırım :)

Back
Yukarı