Muscletech Mass-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.477
Optimum almayi düşünüyorum Vazgeçtim muscletech markasiyla tanistim.
Boy 1.80
Kilo 63.5
Sporda 4.ayım kolum soguk 24ten 31 .. Kilo 53ten 63.5...
O kilolari scitec mass20 ile aldim. Hardline da almistim ve icip icip kustum tadi cok kotu.
Sizce muscletech premium mu yoksa mass tech mi?
Ayriyetten optimum whey proteinim ve kreatinim var.

masstech öneririm içeriğe bakınca ama masstech kullanırken ekstra kreatine gerek yok

ben 2sinide kullandım. premium mass gainer'ın tadını hiç beğenmedim köpükleniyor ve hazırladıktan 30 35 dakika sonra köpüğü anca gidiyor tadı çok ağır süt ile 1 kez bile içemedim fakat iyi verim aldım diyebilirim. ama masstech gerçekten hem tat hem içerik hemde aldığım verim bakımından premium a göre tartışmasız daha iyi.

Ürünü bugün kullanmaya başladım. İlk izlenim olarak; vanilya aramosı güzel, çok ağır bir tadı yok. Ürün karışımı çok iyi sadece hafif köpüklenme oluyor. Günlük 150 gram kullanıcam ve 20 gün sonra bitirdiğimde sonuçları yazarım :)
20 Günde bitmesini planladıgım ürün bazı günler aksattıgım için 22 günde bitti. 22 günde 70den 74 kiloya çıktım ve göbek gibi gözle görülür yağlanma olmadı :) Bu markayı ilk defa denedim ama bugüne kadar kullandığım en iyi gainer oldu diyebilirim. Gainer alacaklara ilk tavsitem mass-tech ikinci tavsiyem ise true-massdır. Diğer gainerlara göre ikiside çok daha kaliteli :)

20 Günde bitmesini planladıgım ürün bazı günler aksattıgım için 22 günde bitti. 22 günde 70den 74 kiloya çıktım ve göbek gibi gözle görülür yağlanma olmadı :) Bu markayı ilk defa denedim ama bugüne kadar kullandığım en iyi gainer oldu diyebilirim. Gainer alacaklara ilk tavsitem mass-tech ikinci tavsiyem ise true-massdır. Diğer gainerlara göre ikiside çok daha kaliteli :)[/quote
20 Günde bitmesini planladıgım ürün bazı günler aksattıgım için 22 günde bitti. 22 günde 70den 74 kiloya çıktım ve göbek gibi gözle görülür yağlanma olmadı :) Bu markayı ilk defa denedim ama bugüne kadar kullandığım en iyi gainer oldu diyebilirim. Gainer alacaklara ilk tavsitem mass-tech ikinci tavsiyem ise true-massdır. Diğer gainerlara göre ikiside çok daha kaliteli :)
aynen katılıyorum samsunlu arkadaşımıza :) ilk olarak true mass kullandım,kutu bittiğinde sadece 2 kg almıştım,ama muscletech aldığımdan beri belirgin bi kg artışı oldu,kutu btmeden tam 4.5 kg aldım ve cok memnunum bu üründen.. ama düzenli beslenmekte önemli sadece toz hayatta işe yaramaz iyi ve doğru bi şekilde beslenmek önemli..(W.W.)

2 kutu kullandım duzgun kullanımda guzel sonuc vern bı urun 40 gun de yaklasık 4 kg aldm bıtmesındıye azar azar kullanıp zıyan etmeyın

internet üzerinden sipariş edin

******.com güvenilir bi site ve ürünler garantili

****** | Sporcu Besinleri Online Satış Sitesi, protein tozu, amino asit

arkadaşlar karışım ve tadı nasıl?3 ölçek mi kullanmalıyım?sabah öğlen idmandan sonra şeklinde?çikolatalı mı vanilyalı mı?

merhaba arkadaşlar şuan nitro-tech protein tozu kullanıyorum ama istediğim hacimde değilim malum yazda bitiyor bulka girmek lazım , hacim kazanmak için bu ürünü alayım mı önerir misiniz ?

boy 173 kilo 72 yaş 19

Daha önce hiç gainer kullanmadım.Kilo almak istiyorum Spor hocasıda bu ürünü tavsiye etti fakat önceki yorumları okudum içindeki Kreatine in böbreklere zarar verebileceğini yazmışlar benim için önce sağlık sonra kilo geliyor almalıyım bu ürünü ?

bende su ana muscleteck nıtroteck kullanıyorum bıtınce bu urunu almayı dusunuyorum hakkındakı yorumlar guzel hatta kotu yorum duymadım dıyebılırım degerlerı en yuksek urun bu dıgerlerıını yanında bakıp gorucez

hızlı kilo aldırması içeriğindeki kreatinin fazla oluşundan arkadaşlar. ürün bittikten sonra hılzı bi şekilde kaslarda tututaln su dışarı atılıyor ve yağlarınızla başbaşasınız. :) gainer yerine protein tozu kullanın arkadaşlar.

hızlı kilo aldırması içeriğindeki kreatinin fazla oluşundan arkadaşlar. ürün bittikten sonra hılzı bi şekilde kaslarda tututaln su dışarı atılıyor ve yağlarınızla başbaşasınız. :) gainer yerine protein tozu kullanın arkadaşlar.

Bu ne saçma bi yorum ya. O zaman protein tozu kullanan kimse kreatin kullanmasın.Yada ayrıetten kreatin alan enayi o zaman.

Bu arada ürün çok başarılı düşünen olursa tavsiye ederim.Diğer gainer lar gibi bol şekerli bayıcı bir tadı yok hatta suyla karıştırdığınızda bazı protein tozlarından bile hafif bir tadı var.Ben günde 2 kez 120 gr x 2 olarak alıyorum(çok nadir ağrılarım fazla olursa x3 yapıyorum) iki haftada 4 kilo aldım üstelik göbek bölgesinde kalınlaşmada olmadı.Yani ilk defa bi gainerdan bu kadar memnun kaldım açıkçası.
NOT: Bu arada ürünü Premium Mass Gainer olarak okudum mass techmiş bu.Benim bahsettiğim ürün Muscletech premium mass gainer !

Son düzenleme:
ben de bu üründen almayı düşünüyorum. Acaba nerede bulabilirm? ve spor yapmadan kullanırsam bir sıkıntı olur mu? kalori harcamak istemiyorum spor yapıp tabi bütün kilo göbeğe gitmeyecekse.
yaş 24. boy 173 kilo 57-58

Merhaba arkadaşlar. 2 yıl önce bu spora başladım. 86 kilodan 72 kiloya kadar düştüm. ardından protein tozu kullanarak 77 kiloya kadar çıktım. Yaklaşık 1.5 senede bu gelişimi gösterdim. Nitro-Tech kullandım dahaönce ve etkisini gördüm. Bİ arkadaşımda Mass-Tech ürüünü kullandı ve inanılmaz gelişim gösterdi kendi gözlerimlede şahit oldum buna. Bende bu ürünü kullanmayı düşünüyorum fakat besin değerlerinde yazan 860Kalori gözümü korkutuyor. Kas olarak kilo almak istiyorum. Fakat karbonhidratı yakamadığınızda yağa dönüşüyor. Sizce bu ürün yağ yaparmı? Yada kas kütlesini bu ürün ile istediğim seviyeye getirebilirmiyim? Önerileriniz nedir?

Bu ne saçma bi yorum ya. O zaman protein tozu kullanan kimse kreatin kullanmasın.Yada ayrıetten kreatin alan enayi o zaman.

Bu arada ürün çok başarılı düşünen olursa tavsiye ederim.Diğer gainer lar gibi bol şekerli bayıcı bir tadı yok hatta suyla karıştırdığınızda bazı protein tozlarından bile hafif bir tadı var.Ben günde 2 kez 120 gr x 2 olarak alıyorum(çok nadir ağrılarım fazla olursa x3 yapıyorum) iki haftada 4 kilo aldım üstelik göbek bölgesinde kalınlaşmada olmadı.Yani ilk defa bi gainerdan bu kadar memnun kaldım açıkçası.
NOT: Bu arada ürünü Premium Mass Gainer olarak okudum mass techmiş bu.Benim bahsettiğim ürün Muscletech premium mass gainer !
kreatinin ne işe yaradığını iyi incele istersen

Back
Yukarı