haftanın 5 günü antrenman yapıldığını varsayarsak,neredeyse hergün günlük c vitamini ihtiyacının "%1667" sini sadece bu üründen alırsanız uzun süreli kullanımlarda yüksek dozda c vitamininden dolayı böbrek taşı oluşma ihtimali yüksektir.
ürünün herşeyi iyi hoş.lakin gereksiz derecede c vitamini var.bu yüzden ürünü tercih edeceğimi düşünmüyorum.
Artık gelmiyor diyebiliyodum bb.com dan siz nasıl getirttiniz?
Kürdeyken post workout ürünü yerine normal bir amino yada bcaa alabilirsin.Teşekkürler cevap için.
Diğer arkadaşlara sorum şu olucak : Whey protein + BCAA mı yoksa Whey protein + amino fx mi daha iyi olur ? Kür ile beraber kullanılıcak 2 ay boyunca aralıksız
türkiyede satılıyo ya supplementler.com da flnArtık gelmiyor diyebiliyodum bb.com dan siz nasıl getirttiniz?
5 aydır body yapıyorum 16 yaşındayım boy 190 kilo 78 muscletech nitro-tech+muscletech nitro amino fx+l-carnitine kullanabilirmiyim haftada sadece haftada 2 gün kullanıcam günde 2.5-3 litre su tketirim sizce bu kombine doğru olur mu yada nasıl kombine etmeliyim.
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
16 yaşındasın zaten gelişim dönemindesin ve daha 5. ayındasın ben olsam paramı şimdilik saklardım. Ama eğer kullanmak istiyorsanda haftada 2 kere kullanmak yerine antreman günlerinde düzgün bir şekilde kullanırdım protein tozunu ve aminoyu. Hiç değilse hakkını vermiş olurdum ürünlerin
Ürünü bu ay alacaktım fakat C vitamini muhabbeti ve şuan ki mide rahatsızlığım dolayısıyla askıya almak zorunda kaldım. Zorlamanın alemi yok. En kısa sürede denemek istiyorum. Deneyen arkadaşlar yorumlarını esirgemezlerse çok sevinirim