peki sadece l-carnitine ve nitro amino fx kullanmamı tavsiye edermisiniz?
Kullan tabiki,14 yaşında steroide başlıyor insanlar,bişi olacağından korkun varsa hiç başlama.
peki sadece l-carnitine ve nitro amino fx kullanmamı tavsiye edermisiniz?
GNC'de yok.gold kardla ucuza alınır diye umuyordum.
bende hemn ona baktım ama malesef yokmusama bıkac ay ıcınde ultımate-unıversal-muscletech tum urunlerını getırceklermıs
![]()
valla bende anlamıyorum nedir bu c vitamini korkusu bende bolca tüketiyorum c vitamini önümüzdeki hafta alıcam ürünü sırf c vitamini için vazgeçilmezki ayrıca c vitamini kötü birşey miBu c vitamini korkusu nedir anlayamıyorum. Bence vücut geliştirme yapan herkes günde 2-3 gram c vitamini almalı. Tanıdığım bir pro günde 10 gr c vitamini alıyordu. Kendim 6-7 gram kullandığım dönemler oldu. C vitamini antikataboliktir, kas yıkımını engeller, kortizolü düşürür, vücut direncini artırır, besinlerin vücut tarafından daha iyi kullanılmasını sağlar. Ben bu ürünü kullanırken bile dışarıdan ekstra c vitamini alınması gerektiğini düşünüyorum. Günde en az 2-3 gram.
Bu c vitamini korkusu nedir anlayamıyorum. Bence vücut geliştirme yapan herkes günde 2-3 gram c vitamini almalı. Tanıdığım bir pro günde 10 gr c vitamini alıyordu. Kendim 6-7 gram kullandığım dönemler oldu. C vitamini antikataboliktir, kas yıkımını engeller, kortizolü düşürür, vücut direncini artırır, besinlerin vücut tarafından daha iyi kullanılmasını sağlar. Ben bu ürünü kullanırken bile dışarıdan ekstra c vitamini alınması gerektiğini düşünüyorum. Günde en az 2-3 gram.
Fazla C vitamini böbrek taşı yapar ve ilerde kanser riskini arttırır. Biraz okuyalım lütfen. Zaten bünyeniz 3 gram alıyosanız 2 gramını idrardan veya terden kesin atıyodur.
Ne kadar okuduğumu tahmin bile edemezsin de, bana bilimsel referans göster lütfen. 3. sınıf sağlık sitelerinden ve wikipediadan okuduklarınızla ahkam kesmeyin lütfen.
biyoloji dersine bakarsan dünyada 5 temel amino asit bileşeni varEn başta lisedeki biyoloji derslerinde hepimizin gördüğü bilgilerden![]()
biyoloji dersine bakarsan dünyada 5 temel amino asit bileşeni var![]()