Muscletech Nitro Amino Fx Pro Series

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    292
peki sadece l-carnitine ve nitro amino fx kullanmamı tavsiye edermisiniz?

Kullan tabiki,14 yaşında steroide başlıyor insanlar,bişi olacağından korkun varsa hiç başlama.

bende hemn ona baktım ama malesef yokmus :( ama bıkac ay ıcınde ultımate-unıversal-muscletech tum urunlerını getırceklermıs :)

Biri GNC de alışveriş mi dedi :D
Senin gold cart ın benim gold cart ım :D :D

Bu ürün bende nerdeyse 2 aydır var elimde ekstra bcaa,arginin ve creatin(ayrı ayrı) olduğu için arada bir kullanıyorum.Kutunun yarısı duruyor.Tadı cell-tech e benziyor.Ama bu biraz daha(Hatta baya) bi tatlı.Antreman oncesi aldığımda cok daha iyi terliyorum ve antremanı iyi geciriyorum.(Arginine den olsa gerek). Almak istiyip ekstra bilgi isteyen olursa özelden yazarım.

arkadaslar bende nıtro amıno fx aldımda size bir sorum olacak. benim kürümde Nano Vapor Nitro tech anabolic halo nanox9 ve nıtro amıno fx var. yalnız bıldıgınız gıbı nano vapor pre workout oldugu ıcın antremandan once amıno fx ve nano vapor u kac dk once ve hangısını once almalıym.. Bırde nanox9 u bıraz abartı mı yapıyorum. oda bıldıgınız gıbı sabah ac karnına ve antremandan 30 dk once alınmalı? ilgınıze sımdıden tsk ederım

Eğer 1 porsiyonuna 1 gram c vitamini koymasalardı alanm sayısı büyük ihtimal çok daha fazla olurdu neden öyle yaptıklarını bir türlü çözemedim doğrusu içindeki 1 gram c vitamini yüzünden almaktan vazgeçtim .

Bu c vitamini korkusu nedir anlayamıyorum. Bence vücut geliştirme yapan herkes günde 2-3 gram c vitamini almalı. Tanıdığım bir pro günde 10 gr c vitamini alıyordu. Kendim 6-7 gram kullandığım dönemler oldu. C vitamini antikataboliktir, kas yıkımını engeller, kortizolü düşürür, vücut direncini artırır, besinlerin vücut tarafından daha iyi kullanılmasını sağlar. Ben bu ürünü kullanırken bile dışarıdan ekstra c vitamini alınması gerektiğini düşünüyorum. Günde en az 2-3 gram.

Bu c vitamini korkusu nedir anlayamıyorum. Bence vücut geliştirme yapan herkes günde 2-3 gram c vitamini almalı. Tanıdığım bir pro günde 10 gr c vitamini alıyordu. Kendim 6-7 gram kullandığım dönemler oldu. C vitamini antikataboliktir, kas yıkımını engeller, kortizolü düşürür, vücut direncini artırır, besinlerin vücut tarafından daha iyi kullanılmasını sağlar. Ben bu ürünü kullanırken bile dışarıdan ekstra c vitamini alınması gerektiğini düşünüyorum. Günde en az 2-3 gram.
valla bende anlamıyorum nedir bu c vitamini korkusu bende bolca tüketiyorum c vitamini önümüzdeki hafta alıcam ürünü sırf c vitamini için vazgeçilmezki ayrıca c vitamini kötü birşey mi

Fazla C vitamini böbrek taşı yapar ve ilerde kanser riskini arttırır. Biraz okuyalım lütfen. Zaten bünyeniz 3 gram alıyosanız 2 gramını idrardan veya terden kesin atıyodur.

Fazla C vitamini böbrek taşı yapar ve ilerde kanser riskini arttırır. Biraz okuyalım lütfen. Zaten bünyeniz 3 gram alıyosanız 2 gramını idrardan veya terden kesin atıyodur.

Ne kadar okuduğumu tahmin bile edemezsin de, bana bilimsel referans göster lütfen. 3. sınıf sağlık sitelerinden ve wikipediadan okuduklarınızla ahkam kesmeyin lütfen.

Back
Yukarı