Muscletech Nitro Amino Fx Pro Series

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    292
ürünü kullanıyorum gerçekten harika C vitamini emilimi kolaylaştırdığı için biraz abartılsada güzel. Gün içerisinde 2 bardak yeşilçay tükettiğinizde böbrek taşı oluşucağınıda sanmam.

merhaba 196 boy 94 kilom var. 5 aydır bb yapıyorum optimum nutrition whey + optimum micronized creatine powder aldım baska hangi supplementları önerirsiniz? bir aminoasit almayı düsünüyorum muscletech AminoFX Pro düsünüyorum. ayrıca bcaa,glutamine sizce gereklimi?
bir de creatine in kullanımı icin ne örerirsiniz?

merhaba 196 boy 94 kilom var. 5 aydır bb yapıyorum optimum nutrition whey + optimum micronized creatine powder aldım baska hangi supplementları önerirsiniz? bir aminoasit almayı düsünüyorum muscletech AminoFX Pro düsünüyorum. ayrıca bcaa,glutamine sizce gereklimi?

Aslında bu ürün bcaa ağırlıklı bir ürün onun için bcaa almanıza gerek yok bu ürünü tercih edecekseniz. Ama glutamine maddi durumunuza göre ekleyebilirsiniz.

5 aydır bb yapan biri için glutamine gerekmez.
Amino fx senin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir düzeyde başka bir şeye gerek yok.
Ayrıca aminofx bcaadır D:

sizce creatine i nasıl kullanmamı önerirsiniz? ve kilo aldırma riski varmıdır?

creatın ıle kılo arasında nasıl bır baglantı var :S onu hıc anlamadım bır acıklık gelsın bu konuya creatını fazla kullanırsan vucut suzemez ve yuk bıner ..

Konu icerisi off topic oluyor ama creatine hakkinda su tutmaz diyen arkadaslar dogru bolumde konu acip bilgilendirirlerse bizde bu konu hakkinda bir seyler ogreniriz. Benim bildigim creatine formdan forma degisir. Ve bazi formlari vucutta su tutar. Bu su creatine birakinca atilir.

ürünü salondaki yarışmalara çıkan hocamın tavsiyesi üzerine kullanıyorum.öncesinde amino Fx antreman sonrasında Musletech HALO ile kombine ediyorum.enerji verdiği bir gerçek,eski yazılardan birinde burn ile içtiğini ve enerjinin tavan yaptığını söylemişler ilginç geldi denemekte fayda var :)

bu ürün idman öncesi NOX ile alınabilir mi ?

bu ürün idman öncesi NOX ile alınabilir mi ?

Ben ikisini aynı shaker da kullanmıyordum ama NO ürününü 30 dk önce alıyorsam 15 dk önce de bunu içip idmana gidiyordum.

bu urun antreman sonrası ürünü...

Bu ürün antrenman sonrası bir ürün diyemezsiniz. Antrenman öncesinde de sonrasında da kullanabileceğiniz bir ürün.

l-arginine ve taurine barındıran bir ürün. Ayrıca antrenman öncesi ve sonrası da bcaa kullanılır. Aynı normal amino asitler gibi. Onun için kişisel tercihtir.

Bu ürün antrenman sonrası bir ürün diyemezsiniz. Antrenman öncesinde de sonrasında da kullanabileceğiniz bir ürün.

l-arginine ve taurine barındıran bir ürün. Ayrıca antrenman öncesi ve sonrası da bcaa kullanılır. Aynı normal amino asitler gibi. Onun için kişisel tercihtir.

içindeki arjininin antrenmanda enerji vermesi açısından,önce kullanılması daha makul gözüküyor gözüme.

içindeki arjininin antrenmanda enerji vermesi açısından,önce kullanılması daha makul gözüküyor gözüme.

benim kullanım zamanımda antrenman öncesi. Ama antrenman öncesi de isteyen kullanabilir. Arkadaş sadece antrenman sonrası ürünü demiş. Bende ona cevap olarak yazdım bunu.

Back
Yukarı