Muscletech Nitro Amino Fx Pro Series

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    292
Edebilirsiniz. İkisi de farklı kulvar ürünleri sonuçta

Guzel urunde 1 kutuda kimse ne sonuc verdigini kolay kolay kestiremez bence.Zaten kac servis kullanimi var. Almayi dusunenler tat olarak cok iyi rahatca kullanabilirler.

antremandan 15-30dk önce amino fxi iç ant hemen sonrada proteinini içersin.
hocam bunu simdi ilk defa içtim içer içmez 5dk sonra kustum cok iğrenc ya bukafa_

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bsn shytha6 protein tozu var bide bunu yani amino fx i sipariş ettm nasıl kombine etmeliyim?

kullanım önerisi sitemizde zaten mevcut ama yineliyelim.

ister antrenmandan sonra istersen antrenmandan önce alabilirsin 1 servis.

ben diğer ay almayı planlıyorum ve antrenmandan önce alıcam.çünkü içersindeki arjininin verdiği enerjiden faydalanmak istiyorum.

Yaklasık olarak 2 aydır kulanıyorum ürün gercekten güzel direk etkilerini fark ediceksiniz fiyatı uygun bu ise diger bir artı kulanan arkadasların dikkat etmesi gereken sadece günlük su tüketiminin fazla alınması diger takdirde tehlikeli RAHATSIZLIKLARA sebeb olur ben 2 litre üzeri su içiyorum tafsiyem sizde en az 2 litre için herhangibi yan etti fark ettiginizde doktorunuza mutlaka gidin ......

Valla kardeşim aynı ürün bende var. Yaklaşık 1 hafta önce aldım bu ürünü her şey iyi başarısı felan şuan da tam göstermiş değil ama gelişmeler var. Tadı biraz kötü hepsi bu kadar. Muscletech markasına her zaman gözün kapalı güven kardesim. Muscletechin yeni bir markası cıkmıs SixStar Aminomax diye 50-55 tl arası değişiyor, ondan aldım amino fx bitsin onu da kullanırım gelişmeleri söylerim

Öncelikle herkese merhabalar yorumları dikkatle okudum. Benim sormak istediğim şey, bu Amino FX ürününü alacağım yanına Animal Stak ve Ultimate Whey Protein kombinasyonu yapacağım. Ayrıca şu an Optimum Caseineim mevcut. Ne dersiniz sizce iyi bir kombinasyon olur mu, etkisi iyi olur mu? Sporda 8. ayımdayım şimdiden çok teşekkürler.

bu ilk mesajım çünkü ilk defa olarak aradıgım bir konuya net cevap bulamadım, Bu yüzden özür dileyerek sorumu sormak istiyorum,

2 aydır düzenli olarak salonda çalşıyorum, hafta içleri yaklaşık 1,5 saat

kullandığım ürünler;
ultimate prostar whey + ultimate creatine + Gnc arginine 1000mg

kullandıgım wheyde yaklaşık 6 gr Bcaa oldugu yazıyor.
ben bu takviyelerimin yanına hacimlenmeme hız sağlaması için Bcaa mı yoksa amino-asit mi eklemeliyim, yada muscletech amino-fx mi ?

Yaş: 25 Boy: 1.70 Kilo:64 minyon bir görüntüm var hacimlenmemi hızlandırmayı bu yüzden istiyorum

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar, iyi çalışmalar dilerim herkese

arkadaşlar yağ yaktığım dönemde bu ürünü enerji ve kas kaybetmemek için kullanmak istiyorum fakat kilo alırmıyım acaba.oxyeliteden önce mi yoksa sonra mi içmem gerek.yada kilo almadan kullanacağım başka ürün var mı.teşekkürler.

tadını beğenmeyen arkadaşlar evet haklısınız tadı güzel değil ve bu yüzden ben vişne suyu ile içiyorum vişne tadı baskın olduğundan biraz olsun tolere edebiliyor.. Ayrıca tadının kötülüğünü koca koca amino haplarını yutmaya 100 kere tercih ederim..

Back
Yukarı