Sizce BSN Aminox mi yoksa muscletech nitro aminofx mi ,gaspari aminolast mı yoksa universal atomic mi ?
tabiikide aminofx nitro.çünkü diğerlerinde arjinin aminoasit grubu yok.bu doğrudan kasları büyütücü etkisi var.growth yani

Sizce BSN Aminox mi yoksa muscletech nitro aminofx mi ,gaspari aminolast mı yoksa universal atomic mi ?
uzun araştırmam sonucu, içindeki değerlerin şahane olmasından mütevellit bu ürünü seçip aldım. Daha önce nitro-tech'den dolayı muscletech firmasına duyduğum sempatide karar vermemi kolaylaştırdı. ürünüm bitince sonuçlarını yazacağım.
dipnot: bir sorum olacak; ürün preworkout ürün olduğu için spor öncesi alınması gerektiği söyleniyor. fakat içindeki zengin bcaa dan dolayı kas tahribini önlemesi açısından spor sonrası almak gerekmez mi? şimdiden teşekkürler.
Merhaba dediğiniz kesinlikle doğru fazla C vitamini alımında böbrek taşı oluşum riski var. Özellikle böbrek taşı hastalığının ülkemizde endemik olduğunu dikkate alırsak bu topikdeki en önemli husus bu oluyor. Aman dikkat arkadaşlar.haftanın 5 günü antrenman yapıldığını varsayarsak,neredeyse hergün günlük c vitamini ihtiyacının "%1667" sini sadece bu üründen alırsanız uzun süreli kullanımlarda yüksek dozda c vitamininden dolayı böbrek taşı oluşma ihtimali yüksektir.
ürünün herşeyi iyi hoş.lakin gereksiz derecede c vitamini var.bu yüzden ürünü tercih edeceğimi düşünmüyorum.
içinde kreatin varmı yok ise ben bu urunu anteramandan önce kullanıyorum ayrıyetten kreatin kullanabılırmıyım.
Ürünün üretimi durmuş ve bundan sonra Amino FX yerine Amino Build üretilecekmiş sadece diye duyumlar aldım.. Teyit edebilecek veya daha ayrıntılı bir şekilde bilgilendirebilecek kimse varsa çok sevinirim..
* Ayrıca bu ürüne muadil olarak Arginine ve BCAA 'yi yüksek ölçüde ve birlikte alabileceğimiz başka tek bir ürün var mı?