Muscletech Nitro Amino Fx Pro Series

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    292
uzun araştırmam sonucu, içindeki değerlerin şahane olmasından mütevellit bu ürünü seçip aldım. Daha önce nitro-tech'den dolayı muscletech firmasına duyduğum sempatide karar vermemi kolaylaştırdı. ürünüm bitince sonuçlarını yazacağım.

dipnot: bir sorum olacak; ürün preworkout ürün olduğu için spor öncesi alınması gerektiği söyleniyor. fakat içindeki zengin bcaa dan dolayı kas tahribini önlemesi açısından spor sonrası almak gerekmez mi? şimdiden teşekkürler.

uzun araştırmam sonucu, içindeki değerlerin şahane olmasından mütevellit bu ürünü seçip aldım. Daha önce nitro-tech'den dolayı muscletech firmasına duyduğum sempatide karar vermemi kolaylaştırdı. ürünüm bitince sonuçlarını yazacağım.

dipnot: bir sorum olacak; ürün preworkout ürün olduğu için spor öncesi alınması gerektiği söyleniyor. fakat içindeki zengin bcaa dan dolayı kas tahribini önlemesi açısından spor sonrası almak gerekmez mi? şimdiden teşekkürler.

antreman öncesi kullanılıyor sadece..

arkadaşlar ben 5 aydır düzenli bir şekilde spor yapıyorum 2. ayımda protein tozuna başladım musletech performance serisi olanı kullanıyorum 5. ayın içerisindeyim ve hocam bana bunu da kullanmak istersen faydasını görürsün dedi bende aldım üründen tadı kötü ama olsun :) antremandan hemen önce içiyorum ve antrenmana başlıyorum antrenman bitiminde ise protein tozumu içiyorum sizce gelişme artar mı?

İçeriğinden dolayı ürünü antreman sonrası kullanmamı tavsiye edenler oldu. Ben de ilk kutuyu o şekilde kullandım açıkçası etkisini gördüm. Başka antreman sonrası kullanan oldu mu ?

Help me

Uzun suredir kardiyo agirlikli spor yapiyorum 4 aydir da bolgesel agirliga vucut gelistirmeye basladim ve daha yeni supplement aldim bunlardan biride amino fx size sorum amino fx in icinde 8000 mg bcaa bulunuyo ve ben bunun yaninda mhp bcaa 3300 kullaniyorum antreman oncesi 2 tablet antreman sonrasi 2 tablet bu kullanimin bana zarari olurmu nasil kullanmaliyim yardimci olursaniz sevinirim

arkadaslar ben 62kilo 175cm boy. Benm şuanda sporda 3.ayım ve kendime supplement olarak multipower weight gainer , optimum whey, musletech fx amino ve musletech hardcore protein var elimde.musletech hardcore tadi kötü geldi kullanmayi düşünmüyorum.amacm kütle kazanmak. Gainer protein ve aminoyu nasıl kombine etmem gerekir..herkes farkli sölüyor kafam karıştı. Teşkurlersimdiden.

haftanın 5 günü antrenman yapıldığını varsayarsak,neredeyse hergün günlük c vitamini ihtiyacının "%1667" sini sadece bu üründen alırsanız uzun süreli kullanımlarda yüksek dozda c vitamininden dolayı böbrek taşı oluşma ihtimali yüksektir.

ürünün herşeyi iyi hoş.lakin gereksiz derecede c vitamini var.bu yüzden ürünü tercih edeceğimi düşünmüyorum.
Merhaba dediğiniz kesinlikle doğru fazla C vitamini alımında böbrek taşı oluşum riski var. Özellikle böbrek taşı hastalığının ülkemizde endemik olduğunu dikkate alırsak bu topikdeki en önemli husus bu oluyor. Aman dikkat arkadaşlar.

ben 1 kutu bıttı urunun son zamanlarında faydasını gordum acaba 1 kutu daha kullansanmı yoksa kretaın mı baslasam kararsız kaldım

Bu ürün birazcık definasyon dönemi için tasarlanmış bir ürünüdür c vitamininin yüksek olma sebebi ise tamamen yağ yakımını önemsediklerini gösteriyor yine de uzun sure kullanmak mantıklı degıl

Ürünün üretimi durmuş ve bundan sonra Amino FX yerine Amino Build üretilecekmiş sadece diye duyumlar aldım.. Teyit edebilecek veya daha ayrıntılı bir şekilde bilgilendirebilecek kimse varsa çok sevinirim..

* Ayrıca bu ürüne muadil olarak Arginine ve BCAA 'yi yüksek ölçüde ve birlikte alabileceğimiz başka tek bir ürün var mı?

Ürünün üretimi durmuş ve bundan sonra Amino FX yerine Amino Build üretilecekmiş sadece diye duyumlar aldım.. Teyit edebilecek veya daha ayrıntılı bir şekilde bilgilendirebilecek kimse varsa çok sevinirim..

* Ayrıca bu ürüne muadil olarak Arginine ve BCAA 'yi yüksek ölçüde ve birlikte alabileceğimiz başka tek bir ürün var mı?

Bahsettiğin konunun aslını öğrenmek istersen Muscletech ürünlerini ithal eden Farmatek'e mail yoluyla ulaşıp konu hakkında bilgi edinebilirsin.Daha kesin bilgi almış olursun

arkadaşlar ürün gerçekten güzel fakat kısa sürede bitiyor. site ismi vermiyim ama gitigelemedi.com :) da son kullanma tarihi yaklaşmış vardı ben ordan 60 tl ye kargo dahil almıştım bilginize..

Evet ürün çabuk bitiyor bende şimdi SKT si 20 Aralık olanını buldum aldım hemen bitiririm o vakte kadar diye :)

Farmatek'e mail attım stoklara gelecek mi yada ne olacak diye.. Cevap gelmedi.. Birkaç yerden de aldığım bilgiye göre bu ürünün yerine Amino Build olacakmış artık.. Dikkat ettim resmi sitesinde Amino FX yok artık.. Şayet gerçekten böyle olacaksa yüksek BCAA ve Arginine oranı olan başka muadil ürünler var mı bildiğiniz? 8000 mg BCAA ve 3000 Arginine civarı olan ürün görmedim hiç.. :) Ayrı almaya kalırsa çok var ama birleşim yok galiba..

Back
Yukarı