ben nitro tech performance series kullanıyorum ama yan etkileri var bas ağrısı miğde bulantısı durgunluk oluyo bende bu normal midir bana yardımcı olurmusunuz yoksa fazlamı tuketiyorum çözemedim
kemiksiz iyi yaşamışsın bu zamana kadararkadaşlar ben protein olarak dymatize iso 100 hydrolzed whey protein amino asit olarakta muscletech amino fx kullanıyorum 183 boy 77 kilodayım %12 yağ oranım 64kg kas kütlem var diyet yapıyorum amacım 6-7 kg kas kütlesi kazanıp %7 gibi yağ oranına sahip olmak istiyorum nitrotech performansla amino olarak anotest mi kullansam yoksa benim kombinlerim iyimi ?
Bende yeni aldım bu ürünü.Tadı resmen bal gibi şekerli ve ekşi.Son kullanma tarihi yazıyo kapaga yakın bi yerde digital yazıyla.MAR2015 yazıyo.Bu ürünü daha önce kullanan varsa bi bilgi verirse sevinirim arkadaşlar tadıyla ilgili normal mi bu şekil olması??????????????????????????????????arkadaslar ben bugun bu urunu istanbulda metrocity deki eczaneden aldim. protein tozlari hakkinda fazla bi bilgim yok ancak daha once nitrotech proseries ve adini unuttum myfusion olabilir onu kulandim. %99 unu sutle tukettim 2 sininde tadi neaquikten daha guzeldiancak bunu bugun suyla denedim sut yoktu ve tadi baya kotu geldi eksilik var gibi. bende tribe girdim son kullanma tarihimi gecti diye ama son kullanma tarihide yazmiyo. nerde yazar bunun son kullanma tarihi falan. ayrica urun nasil memnun kaldinizmi? simdiden tesekurler. saygilar..
Daha bol su eklerseniz tatlı gelmez.Bende yeni aldım bu ürünü.Tadı resmen bal gibi şekerli ve ekşi.Son kullanma tarihi yazıyo kapaga yakın bi yerde digital yazıyla.MAR2015 yazıyo.Bu ürünü daha önce kullanan varsa bi bilgi verirse sevinirim arkadaşlar tadıyla ilgili normal mi bu şekil olması??????????????????????????????????
cevabınız için teşekkür ederimDaha bol su eklerseniz tatlı gelmez.
Tamamen agiz tadi ile ilgili. Eksi olmamali elbette. Ama kullanim talimatinda 500ml diyor. Ben yogun sevdigim icin 250ml kullaniyorum. Bir iki denemeyle uygun olani bulursunuz.cevabınız için teşekkür ederim
anladım evet tamam daha bol su ekleyip deneyeceğim.ancak bu sekilde olması normal mi onu merak ediyorum yani 1 ölçek tozu yaklaşık 300 ml su ile karıştırıp içtiğimde bal gibi tatlı ve hafif ekşimsi bi tat geliyo bu normal mi?
arkadaslar ben bugun bu urunu istanbulda metrocity deki eczaneden aldim. protein tozlari hakkinda fazla bi bilgim yok ancak daha once nitrotech proseries ve adini unuttum myfusion olabilir onu kulandim. %99 unu sutle tukettim 2 sininde tadi neaquikten daha guzeldiancak bunu bugun suyla denedim sut yoktu ve tadi baya kotu geldi eksilik var gibi. bende tribe girdim son kullanma tarihimi gecti diye ama son kullanma tarihide yazmiyo. nerde yazar bunun son kullanma tarihi falan. ayrica urun nasil memnun kaldinizmi? simdiden tesekurler. saygilar..