MuscleTech Nitro Tech Performans Serisi

bu sorun olurmu

ben nitro tech performance series kullanıyorum ama yan etkileri var bas ağrısı miğde bulantısı durgunluk oluyo bende bu normal midir bana yardımcı olurmusunuz yoksa fazlamı tuketiyorum çözemedim

ben nitro tech performance series kullanıyorum ama yan etkileri var bas ağrısı miğde bulantısı durgunluk oluyo bende bu normal midir bana yardımcı olurmusunuz yoksa fazlamı tuketiyorum çözemedim

Bu ürün ilaç değil ki normal şartlarda yan etkisi olamaz. Ürün içerisinde alerjiniz olan bir madde olmadığı taktirde yan etkisi diye bir şey söz konusu bile olamaz.

arkadaşlar ben protein olarak dymatize iso 100 hydrolzed whey protein amino asit olarakta muscletech amino fx kullanıyorum 183 boy 77 kilodayım %12 yağ oranım 64kg kas kütlem var diyet yapıyorum amacım 6-7 kg kas kütlesi kazanıp %7 gibi yağ oranına sahip olmak istiyorum nitrotech performansla amino olarak anotest mi kullansam yoksa benim kombinlerim iyimi ?
kemiksiz iyi yaşamışsın bu zamana kadar :D

arkadaslar ben bugun bu urunu istanbulda metrocity deki eczaneden aldim. protein tozlari hakkinda fazla bi bilgim yok ancak daha once nitrotech proseries ve adini unuttum myfusion olabilir onu kulandim. %99 unu sutle tukettim 2 sininde tadi neaquikten daha guzeldi:) ancak bunu bugun suyla denedim sut yoktu ve tadi baya kotu geldi eksilik var gibi. bende tribe girdim son kullanma tarihimi gecti diye ama son kullanma tarihide yazmiyo. nerde yazar bunun son kullanma tarihi falan. ayrica urun nasil memnun kaldinizmi? simdiden tesekurler. saygilar..

arkadaslar ben bugun bu urunu istanbulda metrocity deki eczaneden aldim. protein tozlari hakkinda fazla bi bilgim yok ancak daha once nitrotech proseries ve adini unuttum myfusion olabilir onu kulandim. %99 unu sutle tukettim 2 sininde tadi neaquikten daha guzeldi:) ancak bunu bugun suyla denedim sut yoktu ve tadi baya kotu geldi eksilik var gibi. bende tribe girdim son kullanma tarihimi gecti diye ama son kullanma tarihide yazmiyo. nerde yazar bunun son kullanma tarihi falan. ayrica urun nasil memnun kaldinizmi? simdiden tesekurler. saygilar..
Bende yeni aldım bu ürünü.Tadı resmen bal gibi şekerli ve ekşi.Son kullanma tarihi yazıyo kapaga yakın bi yerde digital yazıyla.MAR2015 yazıyo.Bu ürünü daha önce kullanan varsa bi bilgi verirse sevinirim arkadaşlar tadıyla ilgili normal mi bu şekil olması??????????????????????????????????

Bende yeni aldım bu ürünü.Tadı resmen bal gibi şekerli ve ekşi.Son kullanma tarihi yazıyo kapaga yakın bi yerde digital yazıyla.MAR2015 yazıyo.Bu ürünü daha önce kullanan varsa bi bilgi verirse sevinirim arkadaşlar tadıyla ilgili normal mi bu şekil olması??????????????????????????????????
Daha bol su eklerseniz tatlı gelmez.

Daha bol su eklerseniz tatlı gelmez.
cevabınız için teşekkür ederim
anladım evet tamam daha bol su ekleyip deneyeceğim.ancak bu sekilde olması normal mi onu merak ediyorum yani 1 ölçek tozu yaklaşık 300 ml su ile karıştırıp içtiğimde bal gibi tatlı ve hafif ekşimsi bi tat geliyo bu normal mi?

T
cevabınız için teşekkür ederim
anladım evet tamam daha bol su ekleyip deneyeceğim.ancak bu sekilde olması normal mi onu merak ediyorum yani 1 ölçek tozu yaklaşık 300 ml su ile karıştırıp içtiğimde bal gibi tatlı ve hafif ekşimsi bi tat geliyo bu normal mi?
Tamamen agiz tadi ile ilgili. Eksi olmamali elbette. Ama kullanim talimatinda 500ml diyor. Ben yogun sevdigim icin 250ml kullaniyorum. Bir iki denemeyle uygun olani bulursunuz.

İyi günler daha öncesinde premium mass gainer kullanmıştım ve güzel verim almıştım. biraz daha içeriği güzel olan bu ürüne karar verdim. beni endişelendiren kısım içinde yüksek miktarda kreatin bulunması. günde 2 ölçekten 100g kullanmayı düşünüyorum buda 4g kreatin yapar. belli periyotlarda ürüne ara vermeli miyim yoksa 4g bir sıkıntı yapmaz mı? şimdiden teşekkürler

Günlük 4 gr. kreatin yüksek değil, genelde ayrı olarak alındığında 5 gr. alınıyor. Bu arada ölçeği 37 gr. 2 ölçekten 100 gr. alma olayında bir yanlışlık olabilir.

Bende 350 ml suyla karıştırıyorum süper tadı var nesquikten pek farkı yok ekşilikte yok ürününde bozulma felan yoktur umarım.

Arkadaşlar ben ultimate prostar almıştım yanında tek içimlik nitrotech performans serisi ürüründen göndermişler ikiye bölüp hem sütle hem suyla tadına baktım suyla pek bi tadı yok ama süt ile içerseniz inanılmaz güzel bir tadı var süt ile nesquikin hazır kakaolu sütlerinden daha lezzetli geldi bana tabiki tek kullanımlıklık olduğu için performansı hakkında birşey söylemem imkansız ama sütle içerseniz tadına doyum olmuyor. Aslında ultimate prostarında tadı çok kötü sayılmaz sadece bonibonlarda olan koku gibi bir kokusu var ama nitrotech tat olarak ona fark atar ayrıca ultimateden performans olarak memnumum.

su an nıtro tech var vanılyalısı daha kapagını acmadım turkıyede bunu satacak bir yer varmıdır yaa canadadan aldım bende ıkı kutu bırını actım ama bırını acmadım satabilirmiyim hacep

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
h****bur*da.com'dan (reklam olmasın diye gizledim) Nitrotech aldım. Kargo elime ulaştı antremandan sonra açtım kargoyu yalnız şöyle bir sıkıntı var. Nitrotech'in kapagının ustunde jelatin-koruma bandı vs yoktu, kapağı döndürdüm direkt acıldı herhangi bir jelatin vs olması gerekmiyor mu ? Kapağı açtım koruma kağıdındı kapağın icindeki nitrotech yazan kağıt halka da ters duruyordu. Acaba fabrikasyon-üretim hatası mı, yoksa gümrükte vs kontrol edilirken mi bu jelatin cıkmıstır yoksa nesquik'i mi kitlediler bana ? bu arada bardrol'de vs sorun yok farmatech bardrolü var. Tadında da aman aman fark yok gayet düz nitrotech her zamanki gibi ufak tefek çökmeler vs oluyor suyla,şeker oranı vs de farklı degil hatta daha az geldi.
Görüşleriniz nedir acaba ? daha evvel bu siteden alışveriş yapmıs olan ya da bu tarz durumla karsılasmıs biri var mı acaba ?

arkadaşlar ürünü aldım 95.5kg 1.83 boyundayım. antrenman sonrası kullanıyorum gelişmeleri eklerim.

Sizce ne kadar sürede gözle görülür bir fark olur?

Düzenli spor+diyet yapmaktayım.

ilk protein tozu deneyimim su ile kullanıyorum tadı gayet güzel arkadaşların da dediği gibi nesquik havası var. Yoğunluk konusunda da katılıyorum 350-400 ml su ile tüketiyorum ancak yine de yoğunluk geliyor.

Back
Yukarı