Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
nitrotech ile optimum içerik bakımından çok farklı..optimum daha çok ihtiyaca göre ürün çıkaran bi firma..bu yüzden çok çeşitli ve fazla ürünleri var..bu yüzden optimum%100 whey ürünü creatin,taurin, nitrikoksit ve çeşitli vitamin ve minarallerle desteklenmeli... muscletech ise tek üründe çeşitli kombinasyonlara gidiyor ve bu da ürünü güçlü kılıyor..mesela nitrotech hardcore yukarda saydığım bileşenleri içerdiği gibi bcaa ve glutamin de içeriyor ve damar genişletme sistemiyle içerdiği aminoasitleri çok kısa sürede kaslara ulaştırıyor ve metobolizmayı hızlandırıyor..ama içerdiği glutamin miktarı optimum wheyden daha düşük..bunun sebebi nitrikoksikt sistemiyle glutaminin uzmanlar tarafından aynı anda alınmasının beklenen verimi aza indirdiği..optimumun,nitroteche göre tek avantajı uygun fiyatı,yüksek glutamin miktarı ve alınan sıvının içinde çok kolay çözünmesi bu da ürünü sindirim ve zaman açısından avantajlı kılıyor..sonuç musletech nitrotech hardcore!!!...bir yanda ferrari bi yanda volvo hangisine binersin...??

arkadaşlar siz bu nitrotech i galiba gözünüzde çok büyütüyorsunuz neyse hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.ben kendi sporcularıma hiç önermedim bundan sonrada önermem parasının karşılığı değil bence herkese iyi günler

arkadaşlar siz bu nitrotech i galiba gözünüzde çok büyütüyorsunuz neyse hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.ben kendi sporcularıma hiç önermedim bundan sonrada önermem parasının karşılığı değil bence herkese iyi günler

yolcu02, fiyat konusunda oldukça haklısınız. Kendime bakıyorum ülke standartlarının oldukça üstünde maaşım var. Ama gel gör ki 3 hafta önce aldığım nitrotech bitmek üzere. 260 vermiştim. Daha bunun aminoasiti, eti, tavuğu balığı derken anormal bir fiyat çıkıyor. İnsanlar ya bir şekilde ucuza buluyor (ki yurt dışından da alsan kargo ile aynı paraya geliyor) ya da buradaki herkes köşeyi dönmüş durumda. Nitro + vapor + halo + amino kombinesi yapan birçok kişi var forumda toplasanız asgari ücreti hayli hayli geçiyor.

bu protein tozu dimi?baksanıza ben hem enerji hem kilo artışı için protein tozumu almalıyım?tribulus creatin bca nox vs boşverip bunu mu alsam?

ekstra creatin kullanımı yeterli olabilir zaten adamlar da kendileri yanında creatin öneriyor..nitro-tech cell tech gibi...

ayrıca hakikaten vapor,halo,nitro hatta bunun yanında çok da gerekliymiş gibi amino kombinesi nasıl yapıolar acaba...en ucuzunu hangi siteden nereden alıyolar?

Netirition dan 4 lbs nitro getirtsek buradaki ile 30-40 milyon fark ediyor. Artı 4 lbs olduğu için (forumda belirtilen sınırda) ve kutunun büyüklüğü (nitro 4 lbs dana gibi) takılma riski var. En iyisi yurt dışından gelecek birinin bavuluna doldurtmak.

Niye sokulmasın ki? Eczanelerde satılıyor. Supplementler.com da satılıyor. Netrition dan getirtince takılıyor mu? İçeriğinden dolayı değil de belki ağırlıktan dolayı olabilir, 4lbs kendisi, kargo ile 4 sınırını geçer ama zaten 5lbs getirtenler olmuş. Fiyatı da 100 ün altında.
Ama şu var ki, ben bir eczaneden alırken, kutunun büyük bölümü parlak bir kağıtla kapatılmıştı, adam içindeki maddelerden dolayı sorun olabiliyor demişti. Sanırım kast ettiğiniz bununla alakalı bir şey.

Niye sokulmasın ki? Eczanelerde satılıyor. Supplementler.com da satılıyor. Netrition dan getirtince takılıyor mu? İçeriğinden dolayı değil de belki ağırlıktan dolayı olabilir, 4lbs kendisi, kargo ile 4 sınırını geçer ama zaten 5lbs getirtenler olmuş. Fiyatı da 100 ün altında.
Ama şu var ki, ben bir eczaneden alırken, kutunun büyük bölümü parlak bir kağıtla kapatılmıştı, adam içindeki maddelerden dolayı sorun olabiliyor demişti. Sanırım kast ettiğiniz bununla alakalı bir şey.

Yurtdışından kişisel siparişlerden bahsetmiyorum. İthalat izni alınamamış diye duydum. Bu yüzden Türkiye piyasasına Whey Protein Hardcore ürünü sokulmuş NitroTech yerine.

nitro-tech şimdiye kadar kullandıklarım arasında uzun yıllardır etkisni maksimum hissettiğim tek protein tozu oldu...sıralama yapmam gerekirse...nitrotech-myofusion-ultimate iso93 diye sıralarım...

Yurtdışından kişisel siparişlerden bahsetmiyorum. İthalat izni alınamamış diye duydum. Bu yüzden Türkiye piyasasına Whey Protein Hardcore ürünü sokulmuş NitroTech yerine.

İzin geçen sene alındı. Şu an yasal olarak satılıyor. Üzerinde distribütor uyarısı da var.

1.8 kiloluk cilek aromali aldim bakalim nasilmis etkisi son 2 aydir ON gold %100 kullaniyordum, cok iyi bir karsilastirma yapma sansim var 1 ay sonunda, bakalim gorecegiz, dendigi kadar varmiymis

Beyler, bu ürünün yeni bir versiyonu çıkmış isim aynı ek olarak "Hardcore" yazıyor. Supplement aldığım yer tek kullanımlık deneme paketi verdi ama tek paketten pek bir şey anlamadım. Düzenli kullanan var mı?

Selam Arkadaşlar ben 1 hafta Nitrotech 4Lbs aldım tadı çok güzel karışımında hiçbir sıkıntı çekmedim arkadaşım amerikadan getirdi %100 orjinal bir ürün. Size bu konu ile ilgili bir kaç soru soracağım yalnız biraz geçmişim ve yaptıklarım ile ilgili bilgi vermek isterim; ben yaklaşık 8-10 aydan beri spor yapıyorum boyum 1.88 şuan ki kilom 85 yaşım ise 32, 8-10 ay önce 105 kiloydum çok fazla cardio ve sağlam bir dietle yaklaşık 20 kilo verdim. Yalnız kilo verirken L-Carnitin kullandım ve çok memnun edici bir sonuç aldım. Şuan hala kullanıyorum. Kilo verdiğim sıralar yağlardan verirken kaslarımıda kaybettim. O yüzden ağırlık çalışmaya başladım ve yavaş yavaş vücudum şekil almaya başladı ve ben düzenli bir şekilde spor hocaların verdiği antremanları yapmaya başladım. Protein tozu kullanmaya başladım sorduğum herkes bana Nitrotech ürününü önerdi ve bende aldım. Şuan L-Carnitine ******* 1000 Mg Tablet kullanmaya devam ediyorum, antremanlardan önce 30-40 dk önce alıyorum yalnız protein tozunu ne zaman almalıyım nasıl kullanmalıyım? Protein tozu ile birlikte L-carnitine kullanmamda bir sakınca var mı? Çünkü hala karın bölgemde yağlanma var o yüzden cardio yapmaya devam ediyorum aynı zaman da ağırlık çalışıyorum. Yağlanmam olduğu için L-carnitine kesmeyi düşünmüyorum ve istemiyorum çünkü gerçekten çok faydasını gördüm. Protein tozunu nasıl ve ne zaman kullanmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim. Çok teşekkürler...

arkadaşlar okudum yorumları bende yeni aldım 4lbs sini vanilyalı idmandan önce twinlab amino lkit alıyorum sonra 1 ölçek nitro sizce en iyi verim için 2 ölçek mi almak lazım 72 kiloyum tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada ben 160 tl ye aldım sitelerde dolaşırken bi arkadaş satış yapıyordu yurtdışından getirtiyormuş bana makul geldi burdaki fiyatdan sonra ve bayada övüldüğünden denemek istedim

hardcore benim aldığım :)

Back
Yukarı