Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
al daha iyi olur ;) ben twinlab ile kullanıyorum genel olarak iyi az kaldı protein yanlız şiddetle vanilyalıdan uzak durun diyorum bi süre sonra acayip mide bulandırıyor çikolatalı deniycem bundan sonra

vallahi benim midem saatlerce bulanıyor, malesef ki içemicem 3gün içebildim 2lbslik ürünü, kokusu aklıma geldikçe midem bulanıyor hala :)

kullandığım kısmından dolayı 100 liraya falan satmaya çalışıcam birisine.

Çok merak ettim gerçekten ürünü. Şimdi bir kutu alsam bundan sadece antreman gunlerı antremandan önce hemen sonra olarak kullansam off gunler ve öğün takviyelerinde Optimum'u kullansam işe yarar mı ?

içinde enerji verici preworkout içerikler barındırıyor. bunun etkisi yüksek ve bunun için tutuluyor yani proteine ihtiyacı olan arkadaşların almasını tavsiye etmem. ama şöyleki whey in varsa idman öncesi öğün için muscletech alınabilir. biraz lükse kaçıyo. paran varsa alırsın ama wheysiz bi süplement kombinesi düşünülemez. adamın whey proteini yok gidipde muscletech alıcak saçma. şöyle bir örnek vereyim arabanın ihtiyacı olan gaz diyelim sen gazın parasından kısıp benzine yöneliyorsun fazla para verip.

Bir 2 lbs lik alıp bu ayı cıkarmayı dusunuyorum. 5 kiloya yakın optimum whey var evde. Antreman öncesi sonrası birer ölcek bunu alıp. Off gunlerde protein diyetime devam edersem belki biraz da artıs görürüm diorum. önumuzdekı hafta baslarım ozaman böle bi sisteme 4 kutu kullanınca sanırım etkısı görülüyomus tabiki bende daha uzun vadede olur gbı ama genede olur dimi? (=

bir de bunun nitrotech prosu çıktı geçen ay yeni...ben bir kutu kullandım eskisinden fazla farkı yok galiba..ama psikolojik açıdan ben de üst düzey motive sağladı...

mesela tipik amino profiili eksik gibi sanki, benim de dikkatimi çekti geçen dikkatli bakınca..sadece bcaa aminoları var aminoasit profili açısından..yoksa ben mi yanlış gördüm...ama ürün de gayet iyi bunun yanında orasına laf yok..

NitroTech içinde creatine yok, creatine ile birlikte kullanılabilir

Doğru diyorsun LUDA gözümden kaçmış kutu üzerinde yazıyor... Ancak 24 farklı madde karışımı ve bu karışım yaklaşık 3gr kadar. Yani çok az creatine olduğunu tahmin ediyorum

Doğru diyorsun LUDA gözümden kaçmış kutu üzerinde yazıyor... Ancak 24 farklı madde karışımı ve bu karışım yaklaşık 3gr kadar. Yani çok az creatine olduğunu tahmin ediyorum
evet creatin miktarı az ama günde 2şer porsiyondan 3 defa alınırsa yine fena bir rakam çıkmıyor..hayatımda creatinden aldığım en iyi verim animalpumptaydı ve kilo aldırmıştı...yalnız bu üründeki creatin fena olmamasına rağmen pumptaki etkiyi alamadım...gerçi pumpın içeriği çokfarklı ve tamamen farklı bir ürün..kıyaslayamayız..capsül creatin daha mı iyi acaba???
geçen muscletechin sitesine baktım orda ''features'' diye bir bölüm var..orda nitrotech ürünü tanıtıyordu ve eğer nitroyu günlük düzenli kullanırsak ,enerji için vücudun ihtiyacı olan karbonhidratı çok fazla almamıza gerek kalmayacağı yönünde net bir açıklama vardı..ve bu yüzden çok rahat yağ yakabileceğimizi söylüordu..aynen böyle diyordu...ingilizcem çok mükemmel değildir ama 2 cümle de böyleydi...

Gerçekden başarılı bir ürün tad bakımından da karışım olarakda gayet başarılı. Tek negatif yani fiyatı yüksek. O da olsun o kadar burası Türkiye

Back
Yukarı