Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
cileklinin tadı gercekten berbat :S aldıgıma pisman oldum zor iciyorum vallah

cileklinin tadı gercekten berbat :S aldıgıma pisman oldum zor iciyorum vallah

İçinde tadlandrıcı olduğu için birde çilek aroması çok tatlı gelimiş olabilir. Ben Syntha-6'yı çilekli almıştım senin gibi bende çok pişman oldum. Onu içmek ayrı bir antrenman gibiydi. Birde şekeri azaltmamdan dolayı ağız tadım az şekere alışmıştı bu da daha zor yapıyordu içmesini. Ben her zaman çikolatayı tercil ediyorum. thums:

Şimdiye kadar kullandığım en etkili protein tozuydu hem de her yönüyle.

Hem gelişimime etkisi hem de yan etkileriyle daha önce kullandığım tozlardan bir adım öne çıktı.

İlk 3 gün yaptığı mide bulantısından ve midemi alt üst etmesinden dolayı kullanamayacağımı düşünmüştüm. Ama sonra zor da olsa alıştım ve kutuyu bitirdim.

"Yan etkileri benim için çok önemli değil, midem çok sağlamdır" diyen arkadaşlara tavsiye ederim. Fakat ben midemin toparlanması için bir süre kullanmayacağım. Muscletech firmasının özellikle bu ürünün yan etkileri için biraz daha çalışması lazım bence.

Ben Trophic Fruit Punch kullandım, aroma konusunda sıkıntı çekmedim.

Şimdiye kadar kullandığım en etkili protein tozuydu hem de her yönüyle.

Hem gelişimime etkisi hem de yan etkileriyle daha önce kullandığım tozlardan bir adım öne çıktı.

İlk 3 gün yaptığı mide bulantısından ve midemi alt üst etmesinden dolayı kullanamayacağımı düşünmüştüm. Ama sonra zor da olsa alıştım ve kutuyu bitirdim.

"Yan etkileri benim için çok önemli değil, midem çok sağlamdır" diyen arkadaşlara tavsiye ederim. Fakat ben midemin toparlanması için bir süre kullanmayacağım. Muscletech firmasının özellikle bu ürünün yan etkileri için biraz daha çalışması lazım bence.

Ben Trophic Fruit Punch kullandım, aroma konusunda sıkıntı çekmedim.

Etrafımda ( ben de dahil ) bu ürünü çok kullanan var ama hiç bir sekilde mideye bir etkisi olmadı. İlginç ilk defa duyuyorum:confused:

Etrafımda ( ben de dahil ) bu ürünü çok kullanan var ama hiç bir sekilde mideye bir etkisi olmadı. İlginç ilk defa duyuyorum:confused:

Daha da ilginci ürünü kullanan kişilerle konuştuğumda onların da benzer şikayetlerde bulunması.

Ben bir süre daha doğal ürünleri deneyeceğim. Ama sonra mutlaka bu ürüne dönüş yapacağım.

kullanmış olduğum vanilyalı 2 lbs nitrotech yeni bitti.

şahsi izlenimlerim şunlar;

1) Ürünü ilk kullandığım andan itibaren çabuk bitmesi için dua ettim. Aroması fazla yapay ve şekerli geldi bana.

2) Shakerla iyi karışmadı. Köpürtene kadar salladım. Suyla yani. Yinede sert tanecikler vardı ağzıma gelen. Hatta bazen shakerın dibine bile yapıştığı oldu tozun. Sütle karıştırdığımda ise nerdeyse seri kaymak üretimine başlıycaktım :D çok şiddetli çalkalamama rağmen shakerla karıştırma yönünden randıman alamadım. ve de ilginç bir köpürme olayı oluyor. Tozu içtikten sonra shakerda çok köpük kalıyor. onu da sonradan boşa gitmesin diye extradan su katarak çalkaladım, içebildiğimi içtim ve de şiştim tabi.

3) Fena bir gaz yapma durumu oldu bende. Özellikle akşamları yatarken sütle karıştırıp içtiğimde sabaha kadar gaz yapıyor. Öyle böyle bi gaz diil ama. Bayağı fazla. Suyla da süt kadar olmasa da gaz yapıyor.

4) Ürün bana göre fazlaca sentetik. Doğallıktan uzak.

5) Ürünü ilk kullandığımdan beri kalbimin çevresinde ağrı hissediyorum. Bu bana has bişey olabilir.

6) Ürün ziyan olmasın diye bitirdim ve bittiği için mutluyum. Bi daha da nitroteche dönmeyi düşünmüyorum.

Saygılar.

10 aylık bir body geçmişim var..
Optimum Whey Kullandım faydasınıda gördüm..
29cm kollar 36cm oldu..
Şimdi Muscletech nitro kullanmak istiyorum sizcede uygun mudur ?
birkaç yorum okudum böbreklere zararlı,sivilce yapıyor,iyi karışmıyor vs vs.. bunlar birkaç istisna mı yoksa genelde böyle bir sorun mu var ?..

Ben hiç sivilce sorunu yaşamadım şuan da kullanıyorum nitro-tech.
Suyla içtiğimde gaz sorunu olmadı normal süt yerine laktozsuz süt kullanıyorum yine gaz sorunu yaşamadım.
Bazen bende de shakerla karıştırma da bazen dipde topraklanmalar oluyordu ama çok fazla değil.

sizce doğru tercih mi ? yani alıp kullanmalı mıyım ?..

sevgili ghostrider1907,

ben sayfanın yukarısında şahsi görüşümü belirttim. tabii bu sadece beni bağlar. bence oldukça sentetik bi ürün. belki hızlı gelişim sağlayabilir bu ürün ama ben doğal ama yavaş gelişmenin, ağırlıkların altında ezilerek gelişmenin taraftarıyım weightlifter protein tozuna karşı diilim tabi yanlış anlaşılmasın ama piyasada daha doğal pro. tozları var. varsın gelişim biraz daha ağır olsun. en önemlisi sağlığımız. nitrotech tek kelimeyle beni rahatsız etti. ama tabi bu benim vücudumun görüşü. saygılar.

Son düzenleme:
tabiki önce sağlık önemli yoksa şuan burda bu soruları sormaz direk alırdım aklıma takılan tek şey senin gibi birkaç kişiden duyduğum bu tarz şikayetler..

genele vurulduğunda bir problem yoksa bende denemek istiyorum..

tabiki bazı bünyelerde sorun yaratmış olabilir , eğer böyle bişeyse denemek isterim en azından 1 kere ;)

karışmamasını anlayamadım. ben birçok aromasını kullanmış biri olarak karışmama sorunu yaşamadım hiç birinde çoğunu shaker da kullandım su ile. ürünü netrition veya www.supplementler.com dan aldım. arada birkaç kere güvendiğim bir eczaneden.
gameover, gaz yapmasını bilemem, o kişiden kişiye değişir ama karışmaması ve köpürmesi kafamda ürün hakkına soru işaretleri doğmasına neden oldu, aldığınız kaynak güvenilir mi?

karışmamasını anlayamadım. ben birçok aromasını kullanmış biri olarak karışmama sorunu yaşamadım hiç birinde çoğunu shaker da kullandım su ile. ürünü netrition veya www.supplementler.com dan aldım. arada birkaç kere güvendiğim bir eczaneden.
gameover, gaz yapmasını bilemem, o kişiden kişiye değişir ama karışmaması ve köpürmesi kafamda ürün hakkına soru işaretleri doğmasına neden oldu, aldığınız kaynak güvenilir mi?

sevgili deathlifter,

öncelikle deathlift ve squat bayılarak yaptığım iki harekettir bu bir thums:

ikinci olarak dostum shakerla sallarken inan kol kası yaptım ama yinede sert tanecikler geldi ağzıma ve çok sallamamdan belki de çok köpürdü. yaşadığım deneyim bu. yaşadığımı anlatıyorum sonuçta.

aldığım yer ise güvenilir bir eczane. ürün de normal faturalı bi ürün. eczane de öyle kuytu köşe bir yer diil. sirkeci tramvay durağının orda.

saygılar.

Back
Yukarı