O fiyata nerden aldiniz 240tl sitelerdeÜrünü bugün 210 liraya aldım. Antreman sonunda 1 ölçek kullandım ilk izlenimlerim topaklanmaya yapmıyor suyla güzel karışıyor ancak sütlü çikolata aroması bir süre sonra bayacak gibi ellerinde tek o aroma olduğu için mecburiyetten aldım. Az da olsa şişkinlik yapıyor ama onun haricinde bi sıkıntısı yok şuanlık zaman geçtikçe burada değerlendirmelerime devam edeceğim.( antreman günleri sabah 1 antremandan sonra 1 ölçek almayı planlıyorum off günlerdeyse sadece sabah 1 ölçek alternatif önerisi olan var ise fikir belirtirse sevinirim)[DOUBLEPOST=1433429512][/DOUBLEPOST]Ürünü bugün 210 liraya aldım. Antreman sonunda 1 ölçek kullandım ilk izlenimlerim topaklanmaya yapmıyor suyla güzel karışıyor ancak sütlü çikolata aroması bir süre sonra bayacak gibi ellerinde tek o aroma olduğu için mecburiyetten aldım. Az da olsa şişkinlik yapıyor ama onun haricinde bi sıkıntısı yok şuanlık zaman geçtikçe burada değerlendirmelerime devam edeceğim.( antreman günleri sabah 1 antremandan sonra 1 ölçek almayı planlıyorum off günlerdeyse sadece sabah 1 ölçek alternatif önerisi olan var ise fikir belirtirse sevinirim)
İyide türkiyeye girişi yasak diye biliyorum ürünlerin bide o site yabancı site yurtdışından gelmiycekmi kargo parası falan ?iherb te şu an 175 tl tek dezavantajı kargo süresi 1-4 hafta içinde gelmesi
Merhaba bende aldım bu ürünü ölçek büyük ve derin bunu 1 ölçek idman öncesi 1 ölçek idman sonrası mi yapmaliyim[DOUBLEPOST=1447447929][/DOUBLEPOST]Yada bilgisi olan arkadaşlar varmiMerhabalar, ben yaklaşık bir aydır bu ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum.Fikir almak isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız.Aroma konusunda ise ben kurabiyeli aldım 10 numara tadı var sadece merak ettiğimden bi sonraki almamda diğer çeşitlerini deneyeceğim.İyi sporlar[DOUBLEPOST=1438790608][/DOUBLEPOST]Merhabalar, ben yaklaşık bir aydır bu ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum.Fikir almak isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız.Aroma konusunda ise ben kurabiyeli aldım 10 numara tadı var sadece merak ettiğimden bi sonraki almamda diğer çeşitlerini deneyeceğim.İyi sporlar