Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Ürünü bugün 210 liraya aldım. Antreman sonunda 1 ölçek kullandım ilk izlenimlerim topaklanmaya yapmıyor suyla güzel karışıyor ancak sütlü çikolata aroması bir süre sonra bayacak gibi ellerinde tek o aroma olduğu için mecburiyetten aldım. Az da olsa şişkinlik yapıyor ama onun haricinde bi sıkıntısı yok şuanlık zaman geçtikçe burada değerlendirmelerime devam edeceğim.( antreman günleri sabah 1 antremandan sonra 1 ölçek almayı planlıyorum off günlerdeyse sadece sabah 1 ölçek alternatif önerisi olan var ise fikir belirtirse sevinirim)[DOUBLEPOST=1433429512][/DOUBLEPOST]Ürünü bugün 210 liraya aldım. Antreman sonunda 1 ölçek kullandım ilk izlenimlerim topaklanmaya yapmıyor suyla güzel karışıyor ancak sütlü çikolata aroması bir süre sonra bayacak gibi ellerinde tek o aroma olduğu için mecburiyetten aldım. Az da olsa şişkinlik yapıyor ama onun haricinde bi sıkıntısı yok şuanlık zaman geçtikçe burada değerlendirmelerime devam edeceğim.( antreman günleri sabah 1 antremandan sonra 1 ölçek almayı planlıyorum off günlerdeyse sadece sabah 1 ölçek alternatif önerisi olan var ise fikir belirtirse sevinirim)

merhaba, ben spora yeni başladım 1 ay geçti ve nitro tech almaya karar verdim gnc mağazasındaki yetkiliye sorduğumda bana optimum ürününün benim için daha uygun olduğunu söyledi nedenini sorduğumda ise yeni olduğunuz için nitroda keratin maddesi var ona gerek yok dedi sizde sizce bu doğru bir yönlendirmemidir yoksa satış amaçlımıdır? bir diğer sorum ise nitro ürününün resmi tedarikçisinin sitesinde etkin sonuç için 6hafta boyunca günde 4 ölçek kullanın yazıyor bu fazla gibi geldi bana ben sadece spor yaptığım 3gün 4 ölçek olarak kullansam zararlı olurmu? boy 171 kilo 63

Merhabalar, ben yaklaşık bir aydır bu ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum.Fikir almak isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız.Aroma konusunda ise ben kurabiyeli aldım 10 numara tadı var sadece merak ettiğimden bi sonraki almamda diğer çeşitlerini deneyeceğim.İyi sporlar[DOUBLEPOST=1438790608][/DOUBLEPOST]Merhabalar, ben yaklaşık bir aydır bu ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum.Fikir almak isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız.Aroma konusunda ise ben kurabiyeli aldım 10 numara tadı var sadece merak ettiğimden bi sonraki almamda diğer çeşitlerini deneyeceğim.İyi sporlar

Arkadaşlar merhaba ,
Spora yeni başladım 1 ay doldu protein tozu alıcam sizce hangisi olmalı
Olimp Whey Protein 2200 Gr
Multipower Whey Protein Tozu 100% 2250 Gr
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 Gr
Muscletech Nitrotech Performance 1816 Gr
hangisini tercih etmeliyim önerilerinizi bekliyorum

Ürünü bugün 210 liraya aldım. Antreman sonunda 1 ölçek kullandım ilk izlenimlerim topaklanmaya yapmıyor suyla güzel karışıyor ancak sütlü çikolata aroması bir süre sonra bayacak gibi ellerinde tek o aroma olduğu için mecburiyetten aldım. Az da olsa şişkinlik yapıyor ama onun haricinde bi sıkıntısı yok şuanlık zaman geçtikçe burada değerlendirmelerime devam edeceğim.( antreman günleri sabah 1 antremandan sonra 1 ölçek almayı planlıyorum off günlerdeyse sadece sabah 1 ölçek alternatif önerisi olan var ise fikir belirtirse sevinirim)[DOUBLEPOST=1433429512][/DOUBLEPOST]Ürünü bugün 210 liraya aldım. Antreman sonunda 1 ölçek kullandım ilk izlenimlerim topaklanmaya yapmıyor suyla güzel karışıyor ancak sütlü çikolata aroması bir süre sonra bayacak gibi ellerinde tek o aroma olduğu için mecburiyetten aldım. Az da olsa şişkinlik yapıyor ama onun haricinde bi sıkıntısı yok şuanlık zaman geçtikçe burada değerlendirmelerime devam edeceğim.( antreman günleri sabah 1 antremandan sonra 1 ölçek almayı planlıyorum off günlerdeyse sadece sabah 1 ölçek alternatif önerisi olan var ise fikir belirtirse sevinirim)
O fiyata nerden aldiniz 240tl sitelerde

Arkadaşlar uzun süredir Grenadde Hydra 6 kullanıyorum. Bu aralar bu ürün çok aklıma takıldı sizce denemeli miyim ? Grenade devam mı ?

Merhabalar, ben yaklaşık bir aydır bu ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum.Fikir almak isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız.Aroma konusunda ise ben kurabiyeli aldım 10 numara tadı var sadece merak ettiğimden bi sonraki almamda diğer çeşitlerini deneyeceğim.İyi sporlar[DOUBLEPOST=1438790608][/DOUBLEPOST]Merhabalar, ben yaklaşık bir aydır bu ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum.Fikir almak isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız.Aroma konusunda ise ben kurabiyeli aldım 10 numara tadı var sadece merak ettiğimden bi sonraki almamda diğer çeşitlerini deneyeceğim.İyi sporlar
Merhaba bende aldım bu ürünü ölçek büyük ve derin bunu 1 ölçek idman öncesi 1 ölçek idman sonrası mi yapmaliyim[DOUBLEPOST=1447447929][/DOUBLEPOST]Yada bilgisi olan arkadaşlar varmi

Arkadaslar hacim alma donemindeyim hergun tek bolge antrenman programini yapiyorum yaklasik 1 yildir vg ile ugrasiyorum .. Sizce bu protein hacim alma donemi icin mantikli mi ?

selam
muscletech nitrotech 1816 gr 219 tl
muscletech iso zero %100 izole 2270 gr 264 tl
nitrotech içerisinde konsantre izole ve hidrolize 49 servis 1 servisinde 30 gr protein içeriyor
iso zero %100 izole 71 gr 1 servisinde 25 gr protein içeriyor
tabi formül yapısını hangisinin daha iyi formüle sahip oldugunu ve işe yaradıgını bilmiyorum diyet dönemindeyim ve ikisinden hangisini tercih etmeliyim ve hangisinden daha iyi verim alabilirm ürünleri tanıyıp kıyaslama yapacak ve yardımcı olabilecek arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşşekkürler

Back
Yukarı