Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
arkadaslar bu siteden bizim salondada siparisler verdiler ama bazılarının malı gümrükte takıldı birde duyduguma göre yurt dısına ürün yollarlarken son kullanma tarihi yakın olanları vs gibi şeyler duydum ben bu parayı bu ürünü vermem acıkcası ben 3 kutu bitirmiştim birseye yaramadı sadece şişkinlik yarattı midemi bulandırdı acıkcası

Nitrotech aldim

Arkadaslar Selamlar Optimum Whey Double Rich Chocklete kullanmakla beraber bir kampanay yakalayip 4lb lik nitro yu 104 YTL ye aldim (65 USD) hatta suphelendim ama aldigim yer bir nutrition marketler zinciri olmasindan rahatim , promosyon donemine denk geldim , belkide 1 tane daha almaliyim ?

Optimum bittikten sonra kullanmayi dusunuyorum once dis kapaktaki seffaf emniyet seridini actim daha sonra ise , ana kapagi cevirdinizde otomatik bir koruma kapagi kendiliginden cikiyor , cikolata aromali aldim , etkisini cok merak ediyorum

Kullanim olarak sabah 1 antremandan sonra 2 olcek mi kullansam , etkisinide gormek istiyorum acikcasi nasil yapsam acaba ?

:p weightlifter :p

arkadaslar bu siteden bizim salondada siparisler verdiler ama bazılarının malı gümrükte takıldı birde duyduguma göre yurt dısına ürün yollarlarken son kullanma tarihi yakın olanları vs gibi şeyler duydum ben bu parayı bu ürünü vermem acıkcası ben 3 kutu bitirmiştim birseye yaramadı sadece şişkinlik yarattı midemi bulandırdı acıkcası

Bir işe yaramadı derken bb geçmişinizi de ekleyebilir misiniz özet olarak ben gerçekten faydasını görmüştüm nitro nun ama içeriği çok kimyasal olduğu için bir süre ara verdim daha basit bir whey e geçtim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar nitro-tech'i antremandan sonra değil antremandan önce kullanmak daha akıllıcadır.
Sebebi nitric oxide içermesi. Pre-workout supplementı olan nitric oxide i antremandan sonra alırsanız bir işe yarar mı sizce???

Ayrıca bulk yapmak isteyen arkadaşlar 6 ölçek günde kullansın. 660 kalori yapar. 150 gram protein yapar. Kilo vermek istiyorum fakat kas kaybım olmasın diyen arkadaşlar için 3 ölçek yeterli, 3 ölçeğin 300 kalori yaptığını düşünürsek, zaten düşük kalorili diyetler yapıyorsak önemli bir rakam. Zaten body-building gibi extreme sporlar yapmayan sporcular için kilox1,4 protein desteği yeterli. Burda kilo derken yağlarınızdan da bahsetmiyorum. Boyunuz 1.90 dır 80 kilosunuzdur 80x1,4 kullanırsınız. Boyunuz 1,75 95 kilosunuz o zaman, 75 kilo üzerinden hesaplayın.

Tek protein desteği alan öncelikli amacı kilo vermek olan arkadaşların da sabah yerine gece yatmadan kullanmalarını recovery için tavsiye ederim.

ekonomik kaynaklarım kıt olmasa protein tozu olarak kullanacağım tek ürün olurdu :)
amerika'da bile ikamelerine göre pahalı bir ürün.
ayrıca çikolatasını bulabilirseniz fıstık ezmelisini tavsiye ederim.

Arkadaşlar nitro-tech'i antremandan sonra değil antremandan önce kullanmak daha akıllıcadır.
Sebebi nitric oxide içermesi. Pre-workout supplementı olan nitric oxide i antremandan sonra alırsanız bir işe yarar mı sizce???

Ayrıca bulk yapmak isteyen arkadaşlar 6 ölçek günde kullansın. 660 kalori yapar. 150 gram protein yapar. Kilo vermek istiyorum fakat kas kaybım olmasın diyen arkadaşlar için 3 ölçek yeterli, 3 ölçeğin 300 kalori yaptığını düşünürsek, zaten düşük kalorili diyetler yapıyorsak önemli bir rakam. Zaten body-building gibi extreme sporlar yapmayan sporcular için kilox1,4 protein desteği yeterli. Burda kilo derken yağlarınızdan da bahsetmiyorum. Boyunuz 1.90 dır 80 kilosunuzdur 80x1,4 kullanırsınız. Boyunuz 1,75 95 kilosunuz o zaman, 75 kilo üzerinden hesaplayın.

Tek protein desteği alan öncelikli amacı kilo vermek olan arkadaşların da sabah yerine gece yatmadan kullanmalarını recovery için tavsiye ederim.

İçinde nitrik oksit yok, nitroxen diye etken bir madde var.

Bu madde kaslara aminoasitleri daha hızlı taşıyor.

Pump'la alakalı bir ürün değil, karıştırmayın.

İçinde nitrik oksit yok, nitroxen diye etken bir madde var.

Bu madde kaslara aminoasitleri daha hızlı taşıyor.

Pump'la alakalı bir ürün değil, karıştırmayın.

Şu an elimde nitro-tech var üzerinde yazanı yazıyorum:

Nitroxen (Amplified Nitric Oxide Accelerators) (Yükseltilmiş Nitrik Oksit Hızlandırıcıları)

Muscletech bazı maddeleri farklı şekilde servis ettiği için kendi isim takıyor...

Mesela yağ yakıcılarda Yohimbe maddesini hepimiz biliriz, ama Hydroxycut'ta bu Yohimbacore'dur.

Yani bildiğimiz nitric-oxide muscletech te nitroxen olmuş benim gördüğüm bu.

Şu an elimde nitro-tech var üzerinde yazanı yazıyorum:

Nitroxen (Amplified Nitric Oxide Accelerators) (Yükseltilmiş Nitrik Oksit Hızlandırıcıları)

Muscletech bazı maddeleri farklı şekilde servis ettiği için kendi isim takıyor...

Mesela yağ yakıcılarda Yohimbe maddesini hepimiz biliriz, ama Hydroxycut'ta bu Yohimbacore'dur.

Yani bildiğimiz nitric-oxide muscletech te nitroxen olmuş benim gördüğüm bu.

Ben de prospeküsü inceleyip cevap attım zaten. Yanında onun yazdığını ben de biliyorum; fakat miktarına dikkat ettin mi?

712 mg nitroxen var içinde.

712 mg nitroxenle pump yakalamak için, ürünün çok üst düzey birşey olması lazım.

Firmanın pump ürünlerine bakarsan böyle bir maddenin kullanılmadığını görürsün.

Maden 712 mg'lık bir ürünle böylesine bir pump yakalanabiliyor; adamlar neden diğer ürünlere bunu koymasın.

Muhtemelen bu ürün, firmanın üretmiş olduğu Nitrotech ürünün içerisindeki aminolarla bağlanıp hücrelere taşınmalarını artırıyor.

P.S: Şunu da ekleyeyim, ikidir amino diyorum ama Nitrotech protein desteğidir. Tablet aminolarla karıştırılmasın. Ürünün açıklamasını okursanız orada yazıyor.

Ben de prospeküsü inceleyip cevap attım zaten. Yanında onun yazdığını ben de biliyorum; fakat miktarına dikkat ettin mi?

712 mg nitroxen var içinde.

712 mg nitroxenle pump yakalamak için, ürünün çok üst düzey birşey olması lazım.

Firmanın pump ürünlerine bakarsan böyle bir maddenin kullanılmadığını görürsün.

Maden 712 mg'lık bir ürünle böylesine bir pump yakalanabiliyor; adamlar neden diğer ürünlere bunu koymasın.

Muhtemelen bu ürün, firmanın üretmiş olduğu Nitrotech ürünün içerisindeki aminolarla bağlanıp hücrelere taşınmalarını artırıyor.

P.S: Şunu da ekleyeyim, ikidir amino diyorum ama Nitrotech protein desteğidir. Tablet aminolarla karıştırılmasın. Ürünün açıklamasını okursanız orada yazıyor.

ben buna nitric oxide supplement demedim ki, içinde bulunduğu için antremandan önce almak daha akıllıca olacaktır dedim..

Şunu tecrübelerimle net söyleyebilirim ki, 2 ay bırakın nitro-tech kullanarak tekrar başlayın istediğiniz setlere çok kolay dönersiniz.

ben buna nitric oxide supplement demedim ki, içinde bulunduğu için antremandan önce almak daha akıllıca olacaktır dedim..

Şunu tecrübelerimle net söyleyebilirim ki, 2 ay bırakın nitro-tech kullanarak tekrar başlayın istediğiniz setlere çok kolay dönersiniz.

Kaizer yukarıdaki mesajında ürünün nitrik oksit içerdiğinden bahsedip bunu

"Arkadaşlar nitro-tech'i antremandan sonra değil antremandan önce kullanmak daha akıllıcadır.
Sebebi nitric oxide içermesi. Pre-workout supplementı olan nitric oxide i antremandan sonra alırsanız bir işe yarar mı sizce???"

bu cümlelerinle desteklemişsin.

Bunu okuyan birisi sence okuduklarından ne anlar?

Kaldı ki nitrik oksit içeren bir NO ürünü yok. Çünkü nitrik oksit bir supplement değil, vücut tarafından üretilen bir moleküldür.

Piyasadaki tüm NO ürünleri, nitrik oksit üretiminde rol alan maddeleri sana sunar, nitrik oksit sunmazlar.

Eğer Nitroxen'in açıklamasını iyi okursan "Amplified Nitric Oxide Accelerators" yazıyor, yani nitrik oksit değil, tekrar ediyorum.

Bu yazıyı okuyan biri, nitrotech'in aynı zamanda NO ürünü gibi işlediğini de düşünür; fakat NITROXEN maddesi, aminoların taşınma hızını artırıyor.

Senin antrenmanda ekstra bir etki almanın nedeni bu.

İyi beslenen kas tabiki antrenmanındaki verimi artırır.

Ürünün antrenman öncesi alınmasına bir itirazım yok, kullanmadım ona yorum yapamam; ama bunu savunuş tarzın yanlış.

arkadaşlar 3 aydır kullanıyorum nitroyu.mucize beklemeyin.optimumla arasında çok fark yok bence.muscle-tech çok şişirio ürünleri.bence o fiyata değmez.şahsen ben optimum a dönmeye karar verdim.

Valla ben cok etkisini gordum ama sirti mahvetti sivilce olarak. Birakali 2 hafta oldu gecti neyse ki.

Nano teknolojiyle üretilen bir ürün Nitrotech. Proteinler normalden 7400 kat daha küçük sanırım. Öyle birşeyler yazıyordu açıklamasında.

Dolayısıyla kana karışma hızı çok yüksek.

Daha önce aminoasitler kısmında karaciğere giren birim zamandaki amino veya protein miktarı arttıkça, karaciğerin de daha fazla çalışması gerektiğinden bahsetmiştim.
Bu da bir müddet sonra karaciğeri yoracaktır demiştim.

Tabiki her bünyede aynı sonucu vermez; ama size olan sanırım bu.

Ben optimuma göre fark ve artış hissettim. 6 ölçek anormal bir rakam bence. Forumda da sormuştum ben. Hadi maddi kısmını geçelim, çünki günde 6 ölçek kullanırsan 908gr lığı 1 hafta bile yetmez, bu da ayda en az 600 milyon eder. Diyelim ki 100 kiloluk var elimizde :) Ama günde 6 ölçek dediğin zaman 120 gr protein whey den alınmış oluyor bu çok fazla, o zaman iş besin desteği olmaktan çıkıyor, sonuçta kilonun 2 katı protein alınacağına göre ete balığa tavuğa yer kalmıyor. Ben 3 ölçek kullandım. Çok ender 4 e çıkmıştım.

Ben optimuma göre fark ve artış hissettim. 6 ölçek anormal bir rakam bence. Forumda da sormuştum ben. Hadi maddi kısmını geçelim, çünki günde 6 ölçek kullanırsan 908gr lığı 1 hafta bile yetmez, bu da ayda en az 600 milyon eder. Diyelim ki 100 kiloluk var elimizde :) Ama günde 6 ölçek dediğin zaman 120 gr protein whey den alınmış oluyor bu çok fazla, o zaman iş besin desteği olmaktan çıkıyor, sonuçta kilonun 2 katı protein alınacağına göre ete balığa tavuğa yer kalmıyor. Ben 3 ölçek kullandım. Çok ender 4 e çıkmıştım.

çok doğru..günde 6 ölçek kullanmak tamamen ticari kaygıdan dolayı firmanın önerisi.O kadar protein supplementtden alınmaz..günde 2-3 ölçek yeterlidir.

bende spora ilk basladıgımda kullanmıstım müthiş etkiler aldım.bench agırlıgım 25 30 kilo artmıstı o zamanlar.onun yanında büyümede almıstım cm olarak.tek kelimeyle kullandıgım en iyi protein diyebilirim.bu zamana kadar hemen her markanın proteinini kullandım ama bu kadar etkilisi olmadı (birazda psikolojik etki olabilir :) ) weider kullandıgım zmanlarda da iyi etki aldım ama ben öle 3 ölçek 5 ölçek diye hesaplamam vucudumun istedigi kadar koyarım afiyetle içerim yanına bi de muz karbo bombası olarak ohhh :)

yeni cookies & cream aromasını kullanıyorum digerleri gibi ne içiyorum diye düşünmeden dikiyorum kafaya tad olarak pek bir farkı yok.. bugün değişiklik olsun diye içine bir kasık çilekli dondurma attım ve mikserde karıstırdım tadında fazla bir degişiklik olmadı ancak ekledigim dondurmadan dolayı biraz şişkinlik yaptı gibi geldi bana ..

kullanım seklim: on günlerde ant. öncesi ve sonrası 2 ölcek. Yatmadan önce 2 ölçek
off günlerde yatmadan önce veya aksam 2 ölçek.

Back
Yukarı