Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Bu ürünün 4lbs'liğini 185TL'ye buldum internette. Acaba güvenilir midir, paket geldiğinde sahte olmadığını nasıl anlarım?

B Ben bişey sormak istiyorum bilgili olan arkadaşlara.. Muscletech in icerisinde hormon varmıs diğer proteinlerden ayıran özelliği olarak.. bu doğru mu gerçekten hormon içeriyormu.. içermiyorsa nasıl oluyorda diğer proteinlere nazaran daha çok geliştiriyor ?

Ürünü sipariş ettim 4lbs'liği 180TL'ye geldi kargo ile beraber. Kullanmaya başladıktan sonra etkisini yazacağım ama güveniyorum açıkçası.

B Ben bişey sormak istiyorum bilgili olan arkadaşlara.. Muscletech in icerisinde hormon varmıs diğer proteinlerden ayıran özelliği olarak.. bu doğru mu gerçekten hormon içeriyormu.. içermiyorsa nasıl oluyorda diğer proteinlere nazaran daha çok geliştiriyor ?
Ya birçok sağlam üründen sonra böyle şeyler çıkar bilirsin. İçinde bu varmış şu varmış diye. Ben inanmıyorum açıkçası sonuçta ABD'den geliyor bunlar ve testlere, kontrollere tabi tutuluyordur bence. Üstelik TR'ye girerken de sağlık bakanlığının onayıyla giriyor.

evet ama yani ciddi bi geliştirme faktör ü var diğer proteinler ile arasnda.. benim hocam içersinde bitkilsel hormonlar olduğunu söyledi hatta kutusundada neler olduğu yazıyomuş ama mg ı yazmıyomuş kutuyu elime alıp inceleme fırsatım olmadı yalan doğru bi fikrim yom ama kime sorsam evet hormon war ewet hormonlu diyor.. :)

Üstelik TR'ye girerken de sağlık bakanlığının onayıyla giriyor.
sağlık bakanlığı onaylamıyor tarım ve köyişleri bakanlığı onaylıyor eğer sağlık bakanlığı baksa bu supplementlere piyasada sadece bipro kalır..

sağlık bakanlığı onaylamıyor tarım ve köyişleri bakanlığı onaylıyor eğer sağlık bakanlığı baksa bu supplementlere piyasada sadece bipro kalır..

Evet haklıymışsın.
Bilemiyorum aslında dünyanın en çok satan supplementlerinden biri bu. Bir de hormon var derken hangi maddeler kastediliyor o da önemli.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:35 ----------

Bu arada, kullanmaya başladım bu ürünü dün. Tadı filan çok güzel ama 300ml. suya iki ölçek koyunca resmen puding gibi oluyor ve içilmiyor. Akla karayı seçtim dün bitirene kadar. O yüzden birer ölçek halinde almaya karar verdim. 4lbs'lik bendeki, sanırım 6 hafta filan gidecek, kutu bittiğinde etkilerini yazacağım buraya.

arkadaşlar merhaba.Bende muscletech nitro-tech almayı düşünüyorum .bu ürünün yetkili bayisi internetten 119.tl ye satıyor( 2 lbs ) sadecede çilek aroması var . acaba diğer whey proteinlere göre gerçekten tercih edilmeli mi ? kullanan arkadasların cevapları benim için önemli ... öncesinde optimum nutrition whey protein kullandım fakat yarıda kestim çünkü karın bölgemde şişkinliğe neden oluyordu ..

Vazgecmicegim tek supplement.Bu spora basladigimdan beri kullaniyorum.Cok basarili bir urun ama ne yazikki turkiyede bulmak veya getirtmek cok zor ve pahali ama genede buna deger diye dusunuyorum :)

yurtdışında olanlar için hiç sıkıntı olmuyor . Güzel bir tadı var ve ucuz bir ürün. Bu ürünü şu an kullanıyorum ve memnunum.thums:

Not: 2lbs 55TL 4Lbs 97TL

Son düzenleme:
yurtdışında olanlar için hiç sıkıntı olmuyor . Güzel bir tadı var ve ucuz bir ürün. Bu ürünü şu an kullanıyorum ve memnunum.thums:

Not: 2lbs 55TL 4Lbs 97TL

Arkadaşlar bu ürün banada gelecek acaba günde kaç servis kulanıyorsunuz. yani 4 ıbs kaç gün gidiyor 1816 gram antremanda ne kadar önce felan filan ?

Üstünde yazıldığı gibi kullanmayın.Firma ürün hemen bitsin diye aşırı derecede abartmış oranları..Siz bir serviste 25 gr protein alın yeter..Ayrıca bu ürünün içinde horman falan yok..Böyle bir şey olamaz..Nitro-Tech in farkı Nano teknoloji ile yapılmış olması,kana diğer wheylerden daha hızlı karışması ve farklı amino asit profili..Mucize beklemeyin..Çalışın,yemek yiyin,uyuyun:)

Dün sipariş ettim ve Nitro-tech imi bugün aldım.. şu an antremandan çıktım ve ilk kez içiyorum.. 1800 gram çilek-muz karışımlı olanı aldım ve içer içmez yazma gereksinimi duydum.. Neden mi ?

Hayatım da onca protein tozu kullandım.. Bunun gibi bir karışım YOK ! :):) harika bir tadı var insanın içtikçe içesi geliyor içtikten sonrada ağızda harika bir tat bırakıyor shaker de 2 3 defa calkaladım anında çözüldü 0 topaklanma !

Tat karışım ve Etki bu fiyata Nitro-tech için gerçekten değer... şüphesi olanlar kesinlikle alsın.. :):)

4 kutu kadar kullandım.faydasını gördüm evet kullandığım dönemde antremanlarım daha dinamik geçiyordu içindeki creatine kaynaklı sanırım.Yine kullandığım dönemde adalem daha canlı daha dolu ve biraz daha büyük görünüyordu. Su toplama olayı sanırım daha sonra biraz gerileme oldu tabi. İyi ürün fiyatı biraz pahalı ama kesinlike şu kanıya vardım mucizevi ve o paraya alınacak bir ürün değil. 4 kutudan sonra bunu söylüyorum.Çok fazla şişiriyo kendisini bu marka...

Optimum whey yanında kombinasyon yaparak kullanmaya karar verdim.Bunlar benim görüş ve önerilerim.

4 kutu kadar kullandım.faydasını gördüm evet kullandığım dönemde antremanlarım daha dinamik geçiyordu içindeki creatine kaynaklı sanırım.Yine kullandığım dönemde adalem daha canlı daha dolu ve biraz daha büyük görünüyordu. Su toplama olayı sanırım daha sonra biraz gerileme oldu tabi. İyi ürün fiyatı biraz pahalı ama kesinlike şu kanıya vardım mucizevi ve o paraya alınacak bir ürün değil. 4 kutudan sonra bunu söylüyorum.Çok fazla şişiriyo kendisini bu marka...

Optimum whey yanında kombinasyon yaparak kullanmaya karar verdim.Bunlar benim görüş ve önerilerim.

Bakalım Arkadaşlar benim nitro tech kargo da umarım gelecek yakında zamanda bekliyorum şu anda twinlab ın whey ini kullanıyorum farkı yazarım

bende nitro-tech hardcore pro 4lbs cikolata milkshake aldım. Daha öncesinde optimum çikolatalı kullandım ve elimde halen gaspari myofusion var. nitro-tech i ilk içtiğimde (1 ölçek) diğer proteinlere göre çok fazla şekerli geldi. Gerçekten bu kadar şekerli mi ?

bende nitro-tech hardcore pro 4lbs cikolata milkshake aldım. Daha öncesinde optimum çikolatalı kullandım ve elimde halen gaspari myofusion var. nitro-tech i ilk içtiğimde (1 ölçek) diğer proteinlere göre çok fazla şekerli geldi. Gerçekten bu kadar şekerli mi ?

onu bilmiyorum da madem kullanmaya başladın diğer ürünlere göre daha iyise belirtirsen sevinirim.

nitrotech çilekli aldım tadını cok beğendim aynı çilekli milkshake almak isteyenler korkmasınlar zevkle içersiniz yani..

hkspower arkadaşımız çileklinin tadı çok güzel demiş fakat bu kişiden kişiye göre değişir. Ben de şu an çilkeli nitrotech kullanıyorum fakat tadı suyla berbat geldi bana, sütle hiç denemedim. Suyla içerken shakera 1 ölçek toz+ su 200ml olacak şekilde koyuyorum fakat içerken burnumu tek elimle kapatıp öyle içiyorum, durum bu kadar vahim benim için weightlifter

Back
Yukarı