Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
zararı açısından değil beklediğimi almadım kendi adıma memnun kalmadım zaten 1 kutu kullanmış birisiyim çıkıp hiç işe yaramıyor demem haksızlık olur kendı adıma başarısız olduğuna inanıyorum

ben kullanmadınız sandım bende çok işe yaradı beklemediğim kadar çok iyi verim aldım ama bu ürünlerin etkileri kişiden kişiye değişebiliyor kan grubu bile etkisinde önem arzediyor.

ben kullanmadınız sandım bende çok işe yaradı beklemediğim kadar çok iyi verim aldım ama bu ürünlerin etkileri kişiden kişiye değişebiliyor kan grubu bile etkisinde önem arzediyor.

Off topic olacak ama son cümlenize takıldım,
kan gurubu nasıl etkileyebiliyor supplementin etkisini
ilk defa duyuyorum,bununla ilgili yapılmış bir araştırma varmı?

kardeş ben 15 senedir vücutçuyum çok ağır idmanlarda yaptım kalbimde böle bir sorun olmadı bu nitro tech i kullanmaya başladıktan sonra hiç yaşamadığım şeyler oldu ben oyun oynamam bunu belihttp://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=120855281&page=1rtiyim!!!http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=652435&page=1 bu sitelere bi bak bakalım çaylak belki anlarsın durumun ciddiyetini

linkteki başlığı okudum başlığı açan arkadaş doktora gitmiş ve farklı bir rahatsızlığından ötürü göğüs ağrısı çektiğini nitrotechle herhangı bır alakasının olmadığını yazmış. Yine de biraz daha araştırmakta fayda var ilk wheyim olacağından hala tereddütteyim.

linkteki başlığı okudum başlığı açan arkadaş doktora gitmiş ve farklı bir rahatsızlığından ötürü göğüs ağrısı çektiğini nitrotechle herhangı bır alakasının olmadığını yazmış. Yine de biraz daha araştırmakta fayda var ilk wheyim olacağından hala tereddütteyim.
arkadaşım tekrar söğlüyorum ben on beş yıldır bu işin içindeyim artı vücudumu çok iyi tanıyorum ne olduysa bu üründen sonra oldu damarlarımda ve göğüs kısmımda değişiklilkler meydana geldi hatta araştırdım damar sisteminide değiştiriyomuş fakat ben yüzde yüz bu ründen oldu demiyorum ama o kadar yıldır ilk kez böğle bi sorunla karşılaştım ben yazdım artık paşa gönlünüz bilir saygılar sevgiler başarılar

yakın arkadaşımla beraber başladık body sporuna emın olamadık hangısını alalım bizde 1 kutu nitrotech sipariş ettik 1 kutu da weider sipariş ettik, yarım yarım bölüşücez bu durumda hem nitrotech hem de weider kullanmış 2 farklı proteın tozunun yararını görmüş olucaz diye düşünüyorum? bu durum sıkıntı yaratır mı sızce

Arkadaşlar, web üzerinden bir supplement mağazasından aldım bu ürünü. Ürün elime ulaştı, ancak kapağını açtığımda kutunun ağzına yapışık olması gereken ve benim yırtarak açmam gereken koruma kağıdının kapak ağzına hiç yapışmamış olduğunu gördüm. Kutunun kapağını kaldırırken kapakla birlikte çıktı.

Bu durumdan şüphelendim, siz ne dersiniz?

Arkadaşlar, web üzerinden bir supplement mağazasından aldım bu ürünü. Ürün elime ulaştı, ancak kapağını açtığımda kutunun ağzına yapışık olması gereken ve benim yırtarak açmam gereken koruma kağıdının kapak ağzına hiç yapışmamış olduğunu gördüm. Kutunun kapağını kaldırırken kapakla birlikte çıktı.

Bu durumdan şüphelendim, siz ne dersiniz?

genelde öyle oluyor hep gönül rahatlığıyla kullan.

Merhaba arkadaşlar sanırım ilk mesajım bu (: Uzunca bi spor geçmişim var ortaokul sonlarında ve lise boyunca basketbol oynadım şuanda da o kadar çok olmasa da oynuyorum bazen. Son 2-3 yılda vücut geliştirmeye heveslendim açıkcası basketbol oynadığım mevkide güçlenmem gerekiyor. Ama 1 ay çalışıp bıraktım hep. Toplamda 3 ay çalışmışımdır ama aralara aylar girdi hep. Buna rağmen şınav mekik koşu vs ile vücudumu hep formda tutuyorum. Son olarak 1 ay önce tekrar başladım ve bu sefer kararlıyım. Hardline protein tozu kullandım 1 ay boyunca bitirdim ve bugün nitro tech aldım 2lbs olandan. Ben hardline ı antreman öncesi 2 ölçek antreman sonrası 2 ölçek alıyordum. ( Önceki dönemlerde protein tozu kullanmamıştım fakat şimdiki halimden çok daha fazla yiyordum antreman öncesi tabak tabak makarnalar ballar sütler sonrasında kebaplar ne varsa) Çok faydasını görmedim yetersiz beslenme ve uyku düzeni bozukluğundan da kaynaklanıyor olabilir. Asıl soruya gelince 2. ayıma geçicem bu ürünü nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz? Kilom:88 Boyum:1.93 1 ay önce de kilom hemen hemen aynıydı falan bu süreçte yağ verdim biraz ve kaslarım büyüdü gözle görülür bi şekilde. 91liyim bu arada.

2 ölçek değil 1 ölçek , antrenman ölçesi değil sonrası içmelisin .ek olarak sabah kalkar kalkmaz da içebilirsin.2lbs nitro sana 13.5 gün gider bu kullanımla bilgin olsun.

Herkese merhabalar ilk mesajım ve sanırım süreklide yazacağım,,
bodybuilding konusunda tüm istenileni verebilen bir site herkese teşekkürler..
bende body konusunda kendimce zengin bilgilere sahibimdir uzun zamandır yapmaktayım,

protein tozu kullanımı konusunda fazla uzatmadan söyleyeyim

öncelikle kokocambo isimli arkadaş nitro-tech'in kendisini rahatsız ettiğini söylemiş..
elbette olabilir sonuçta nitro biraz ağır bi ürün karaciğeri yorgun olanlarda bile dikkatli kullanması gereken bir ürün damar yapısınada etki edebiliyor kullananlara,
lakin bunun ağır olmasının boyutuda kişiden kişiye değişir,
yani 100 kişiden 2 kişiyi rahatsız edebilir...
fakat bu durum nitro-tech'in zararlı olduğundan değil o kişinin yapısının daha hassas olmasından ileri gelmektedir, örneğin en basiti kiminde çok aşırı gaz yaptığı gibi kiminde ise hiç gaz yapmamakta, yani tamamen bünyeyle alakalı...

ben 1 ay boyunca nitro yu denedim, tabi bunu denerken sadece nitroya bel bağlamamak gerekir düzenli beslenme ve düzenli uykuda önemlidir,

1 ay boyunca nitro dan aldığım etkiyi hiçbir protein tozundan almadım gerçekten içeriği çok zengin hakkını veriyor, kimisi diyor ya reklam ürünü bu hayır gerçektende hakkını veriyor,

lakin dediğim gibi bende iyi sonuç vermiş olmasıherkeste iyi sonuç verir manası çıkmamalı,
bu yüzden bende işe yaramadı beş para etmez diyenler elbette çıkıyor,
tabiki işe yaramayabilir bu nedenle deneme yanılma yöntemiyle sanırım sizin bünyeniz için en doğrusunu bulmak en güzeli..

ama her 10 kişiden 7 sinde nitro tech in çok güzel sonuçlar vereceğine inanıyorum...
kullanımı abartmadıktan sonra beslemne ve uykuya dikkat ettikten sonra güzel sonuçlar alınabilir..

Son düzenleme:
arkadaslar nıtro-tech mı anabolıc halo mu antrenman sonrası ve belkı sabah ıcın?? goruslerı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım bu ıkı urun arasında kaldım.

Ankara'daki arkadaşlarıma sesleniyorum,Karum,ameirkan pazarı falan dolanmayın bence
Ronnie Coleman'ı Türkiye'ye Getiren ****** var Ankara Ankuva Alışveriş merkezinde.
Big Ron ile bizzat Saba Tümer ve Seda Sayan'a çıkan Abi var o çok yardımcı ve çok iyi bi abimiz.
Bana açıkçası çok yardımcı oluyor hem fiyat konusunda hem hem ürün.
İstediğiniz ürün varsa söylüyorsunuz getireceği partilerle getirtmeye çalışıyor bizzat ilgileniyor çok ilgili bi abi.
Ankara'da tercih edebileceğim tek yer orası.
Üstelik zaten Kendisi Farmatek'in Ankara bayiliğini de bulunduruyor.

Ankara'daki arkadaşlarıma sesleniyorum,Karum,ameirkan pazarı falan dolanmayın bence
Ronnie Coleman'ı Türkiye'ye Getiren ****** var Ankara Ankuva Alışveriş merkezinde.
Big Ron ile bizzat Saba Tümer ve Seda Sayan'a çıkan Abi var o çok yardımcı ve çok iyi bi abimiz.
Bana açıkçası çok yardımcı oluyor hem fiyat konusunda hem hem ürün.
İstediğiniz ürün varsa söylüyorsunuz getireceği partilerle getirtmeye çalışıyor bizzat ilgileniyor çok ilgili bi abi.
Ankara'da tercih edebileceğim tek yer orası.
Üstelik zaten Kendisi Farmatek'in Ankara bayiliğini de bulunduruyor.

Fiyatlardan biraz bahsedermisin ?

forumda aramadığım yer kalmasada ınanılmaz kafam karıştı, şu an elımde 2 tane proteın tozu var, biri weider whey diğeri nitrotech ikisinden çıkan ölçekler hemen hemen aynı, bir tanesinde 100ml. kadar lımıt var, forumda herkes 3 yemek kaşığı demiş, ama weiderın arkasında 2 ölçek alın diyor tek porsiyon için buda 6 yemek kaşığı yapıyor, günde 3 sefer kullansam 18 kaşık ? nedir bunun tam ayarı kutunun içinden çıkan kab( 100ml maksımum yazan) 1 kere doldursam tek öğün ıcın yeterlı mıdır?

arkadaşlar ben de bu üründen almayı düşünüyorum fakat bir kaç arkadaş göğüs ağrısı falan filan demiş kafam karıştı.

gnc de şu an 2lb lik nitrotech 90 tl.

Normal. Biraz tatlı gibi ama şekerden değil aspartam'dan kaynaklı. Benim için biraz tatlı olması artı özellik olmuştu. Tatlı krizlerimi biraz yoğun nitrotech ile geçiştiriyodum lakin ürün bitmek üzere..

Bu yorumu okuyunca işim rahat. Ben hem ON hemde Nitro-tech kullanıyorum. Nitro-tech acayip tatlı geliyordu sahte mi diye korktum ama normalmiş :)

İzmir natural spordan nakit 160 liraya aldım arkadaşlar tadı da gayet güzel daha yeni başladım kullanmaya 1 ay sonunda tekrar gelişmeleri buraya yazarım karışması tadı güzel o konuda çekinceniz olmasın göğüs ağrısı veya başka bi ağrım olmadı şimdilik sorun yok.

Back
Yukarı