muscletech'in wheyini alacağına git normal whey al daha iyi.
Kime Göre daha iyi ? size göre
peki siz çoğunluğumu temsil ediyorsunuz ?
fazlasıyla sentetik maddeler mevcut.zaten kullananlar bilirler,tadından hissedebiliyorusun bunu.
Nitro-tech normal bir protein tozu değil zaten, içeriğinde creatine bile var, karışım olarak en üst seviyede tutulmuştur, dolayısı ile tabiki ağızda farklı bir tat bırakabilir ki ben bişey hissetmedim tad olarak negatif şekilde, içimi gayette hoş ve güzeldir,
markaya para verilecekse muscletech'e değil weider'e verilmeli.en azından sonuç alacağınız garanti
bu garantiyi siz mi veriyorsunuz ? hangi sıfatla ?
bir protein tozu herkese aynı etkiyi mi yapıyor ki garanti diyerek kişileri yönlendiriyorsunuz, en basit örnekle bir protein tozu bir kişide gaz yapıyorken aynı protein tozu diğerinde hiç gaz yapmıyor, yani bir protein tozu sende işe yarıyor diye herkeste yaramasını bekleme, bu nedenlede garanti veriyorum gibi cümlelere girme hatta bu tür cümlelerin yanından bile geçmemelisin...
nitro bende çok iyi etki yaptı lakin sende yapmayabilir, bir diğerinde çarpıntı yapabilir lakin diğerinde yapmayabilir yani bu kişinin vücut yapısıyla vücudunun bu tür maddelere karşı verdiği tepkiyle alakalıdır.
kesinlikle şu marka herkeste iyi etki yapar diye bişey yok, haa şu vardır hiç bişey içmemektense en basit protein tozunu bile içmek çok faydalıdır o ayrı, ama maksimum verim almak istiyorsanız deneme yanılma yöntemiyle bi kaç ürün denemeniz gerekmektedir,
ve bu denemeler sonucunda size yarayan markayı yüceltirken diğerini küçümsememeyide ayrıca bilmeniz gerekir, çünkü size yarayan marka vücudunuza uyumlu olmuştur diğeri olmamıştır, olsaydı oda işe yarardı, bünye meselesi yani,
en önemliside uyku ve yemek düzeniniz güzel olsun, bunun üstünede proteinlerle cila atarsınız arzu ettiğiniz ölçülere inşallah ulaşırsınız...