Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Üçüncü 2 kg'lık kutumu yeni aldım. Gayet memnunum. Köpürme sivilce çarpıntı ishal bırakın bunları mis gibi kullanın. 3 ayda bir kullandığınız protein tozunun markasını da geçici olarak değiştirin derim. Ben şahsen araya basit bir QNT whey sokuveriyorum...
alt tarafı protein tozu bu... ne kafada soru işareti bırakabilir ne de alma isteği kaçırabilir. kullandığınız koltukaltı sticklerinden daha çok endişe etmeniz gerekir.

Pozitif taraflarini git sayfalarca tartis. Kana karisim hizlarini tartis. Yan etkisi tartisilabilecek birsey degildir protein tozu. Yan etkisi sagliga zarari hakkindaki yazilar kesinlikle bosuna.

bende aldım bunun çileklisini dün itibariyle kullanmaya başladım. karıştırıcıya 2 ölçek atıp çalkaladıktan sonra acayip köpüklenme oluyor bu normal midir? bundan önce gaspari myofusion kullanıyordum. onda hiç böyle bişeyle karşılaşmadım.

2ölçek çok değil mi? Bence bir ölçek atmalısın.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:08 ----------

Tamam bende ilk su ile yaptım ister su ister süt fark etmez pek. sadece süt sudan daha besleyici olduğu için ek protein alıyorsun sütten o yüzden sütle yapıyorum

süt+protein tozu+carbonhidrt oh keyfim :D

Antremandan hemen sonra sütle içmek iyi değil bence. Sütün sindirilmesi uzun sürer çünkü. Whey proteini içiceksin hemen o kana karışıcak yarım saatte, vücud da uğraşmıcak sütü sindirmekle hem..

Bugün başladım kullanmaya.Sabah kalktığımda 1 ölçek ve idmandan hemen sonra 1.5 ölçek alıyorum.Aldıktan sonra hafif kaşıntı yaptı vücutta ama önemli değil olacak o kadar.Birde tadını pek beğenmedim çikolatanın.Ama asıl olan etkisidir bakalım ne olacak.

2ölçek çok değil mi? Bence bir ölçek atmalısın.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:08 ----------

Antremandan hemen sonra sütle içmek iyi değil bence. Sütün sindirilmesi uzun sürer çünkü. Whey proteini içiceksin hemen o kana karışıcak yarım saatte, vücud da uğraşmıcak sütü sindirmekle hem..

Bu konuda haklısın thums:

Arkadaslar bende -muscletech almaya karar verdim aklımda bi kac soru olustu.
1)Bu muscletech whey protein mi oluyor yoksa baska bi cesit mi ?
2)İcinde az da olsa bcaa ve creatin varmıs.Ekstradan bu urunlerı almaya gerek olur mu etkilerini gosteriyorlarmı ? ( Almaya gerek olsada para yok ztn :D )
3)Bu spora yeni basladım 2 ay oldu.Ne zamanlar kac gr kullanmam gerekir antrenman oncesi veya sonrası ? Cevaplarınız icin simdiden tesekkurler.

Arkadaslar bende -muscletech almaya karar verdim aklımda bi kac soru olustu.
1)Bu muscletech whey protein mi oluyor yoksa baska bi cesit mi ?
2)İcinde az da olsa bcaa ve creatin varmıs.Ekstradan bu urunlerı almaya gerek olur mu etkilerini gosteriyorlarmı ? ( Almaya gerek olsada para yok ztn :D )
3)Bu spora yeni basladım 2 ay oldu.Ne zamanlar kac gr kullanmam gerekir antrenman oncesi veya sonrası ? Cevaplarınız icin simdiden tesekkurler.

1-Bcaa proteinleri var.
2-Hacim istiyorsan carbonhidrat şart.
3-İdmandan yarım saat önce 1 ölçek idmansan hemen sonra 2 ölçek kullanmalısın

Kafamda soru işaretleri vardı bu ürün ile ilgili ama yinede gidip aldım. hadi hayırlısı diyelim.çikolatalısını aldım ama daha kullanmadım.Tadı nasıl bilmiyorum

1-Bcaa proteinleri var.
2-Hacim istiyorsan carbonhidrat şart.
3-İdmandan yarım saat önce 1 ölçek idmansan hemen sonra 2 ölçek kullanmalısın

Spora başlayalı 2 ay olmuş birine günde 3 ölçek protein tozu mu öneriyorsun?

tadı bence cok guzel degıl,normal.daha dogrusu gasparıden sonra tadı boyle geldı sanırım.tat olarak gasparı baya ıyı ama etkı acısından bence 1.nıtrotech 2.gasparı

kullanmadım ama alışveriş sepetimde sipariş onayını bekliyor..almak için sabırsızlandığım ilk ürün..
hernekadar pazarlama politikası olsada ürünün vadettiği gelişimi yakalamak için 6 hafta günde 3 öğün ve 2şer ölçek almak gerektiğinden bahsediyor..

buda günde 6 ölçek yani 28,5*6 = 171 gr yapıyor..
4 lb yani 1.81 kg 10 gün gidiyor..
6hafta yani 42 gün için 4 kutu peşpeşe kullanılmalı (max. fayda için)

buda 55$ amerika fiyatıyla 220$ yapıyor.dolar düşükken 300 ytlyi(+kargo) gözden çıkaracağım günü bekliyorum..

Söylendiği şekilde bu hafta içinde 4kutu alıp 42 güne bitiricem sonuçları buraya yazarım boyum 180 kilom 68 kol 34 omuz 116 göğüs 100 galiba bel 82 cm biraz yağlı bir vücudum var hala diyete devam ediyorum,

Tek korktuğum unsur yağlandırması olur zaten hydrxycut pro series kullanmaktayım yağlanmanın önüne geçebilir.

arkadaşlar merhaba ,
ya bu ürünün içinde kreatin var bunda hem fikiriz,
kreatinin vücutta su tutatarak kasları kısa sürede şişirdiğindende hem fikiriz,
yani nitro techin etkisini böyle acıklıyoruz,
şimdi sorum şu olacak daha önce kreatin kullanmamış biri olarak kreatin kullanmayı bıraktıktan sonra kasların eski haline dönme olasılığı varmıdır.?(yaptığım araştırmalar eskiye döndüğü yönündedir)daha önce tecrübe etmiş arkadaşlardan cevap bekliyorum teşekkürler.

içindeki creatin her olcekte 5 gram fln degıl kı oyle abartılacak bı creatın degerı ortada yok bence.ayrıca kasların eskı halıne donmesı ne demek?kullanırsın eger spru komple bırakırsan ztn kasların kaybolur zamanla.ama spora devam edersen 1 2cm gıder gıderse.o da vucudun tuttugu suyu bırakması bılındıgı gbı.ben bu sekılde hatırlıyorm bu konuyu.

Back
Yukarı