ben su ile karıştırıyorum ama
bende aldım bunun çileklisini dün itibariyle kullanmaya başladım. karıştırıcıya 2 ölçek atıp çalkaladıktan sonra acayip köpüklenme oluyor bu normal midir? bundan önce gaspari myofusion kullanıyordum. onda hiç böyle bişeyle karşılaşmadım.
Tamam bende ilk su ile yaptım ister su ister süt fark etmez pek. sadece süt sudan daha besleyici olduğu için ek protein alıyorsun sütten o yüzden sütle yapıyorum
süt+protein tozu+carbonhidrt oh keyfim![]()
2ölçek çok değil mi? Bence bir ölçek atmalısın.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:08 ----------
Antremandan hemen sonra sütle içmek iyi değil bence. Sütün sindirilmesi uzun sürer çünkü. Whey proteini içiceksin hemen o kana karışıcak yarım saatte, vücud da uğraşmıcak sütü sindirmekle hem..
Arkadaslar bende -muscletech almaya karar verdim aklımda bi kac soru olustu.
1)Bu muscletech whey protein mi oluyor yoksa baska bi cesit mi ?
2)İcinde az da olsa bcaa ve creatin varmıs.Ekstradan bu urunlerı almaya gerek olur mu etkilerini gosteriyorlarmı ? ( Almaya gerek olsada para yok ztn)
3)Bu spora yeni basladım 2 ay oldu.Ne zamanlar kac gr kullanmam gerekir antrenman oncesi veya sonrası ? Cevaplarınız icin simdiden tesekkurler.
-sr nin kendi ölçeği 6 gram günde 2 kez almak gerekio ben ise onu 3-3-3-3 şeklinde alıorm bana daha mantıklı gelio böyle olması...Bildiğim kadarıyla glutamine sr 12 saat vücutta kalıyor günde 3 kere kullanmanıza gerek yok
1-Bcaa proteinleri var.
2-Hacim istiyorsan carbonhidrat şart.
3-İdmandan yarım saat önce 1 ölçek idmansan hemen sonra 2 ölçek kullanmalısın
Spora başlayalı 2 ay olmuş birine günde 3 ölçek protein tozu mu öneriyorsun?
kullanmadım ama alışveriş sepetimde sipariş onayını bekliyor..almak için sabırsızlandığım ilk ürün..
hernekadar pazarlama politikası olsada ürünün vadettiği gelişimi yakalamak için 6 hafta günde 3 öğün ve 2şer ölçek almak gerektiğinden bahsediyor..
buda günde 6 ölçek yani 28,5*6 = 171 gr yapıyor..
4 lb yani 1.81 kg 10 gün gidiyor..
6hafta yani 42 gün için 4 kutu peşpeşe kullanılmalı (max. fayda için)
buda 55$ amerika fiyatıyla 220$ yapıyor.dolar düşükken 300 ytlyi(+kargo) gözden çıkaracağım günü bekliyorum..