Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
arkadaşlar bunun çikolatalısının tadı aynen hardline %100 whey gibi ve berbat ötesi bana göre. sırf tadı yüzünden içemediğim zamanlar oluyor. muzla karıştırmanın dışında bir önerisi olan var mı?

arkadaşlar bunun çikolatalısının tadı aynen hardline %100 whey gibi ve berbat ötesi bana göre. sırf tadı yüzünden içemediğim zamanlar oluyor. muzla karıştırmanın dışında bir önerisi olan var mı?

minimum suda fondip..

Arkadaşlar bu ürünü geçen gün aldım. Tat olayı oldukça göreceli sanrım .Çikolatalısını aldım , bence suylada gayet güzel ,kesinlikle baymıyor. Sütla baya nesquik gibi olabilir sanırım :) Performans olarak birşey söylemek erken. Daha önce Ultimate Nutritition kullanmıştım çileklisini. Topaklanma yapıyordu bunda öyle bir sorunla karşılaşmadım.

bu ürünün içerisinde creatin var....ben bu ürünü weider pure creatin ile kombine etsem sıkıntı yaşar mıyım......

Sorun yaşamazsınız. İçeriğinde ki kreatin alacağınız kreatin oranında değil sonuçta

• Like
Reactions: uzk
Arkdaslar bu ürünü 2 gün önce aldım fakat kullanımında tam emin degilim şuanda spordan önce 1ölçek alıyorum spordan sonrada 2 ölçek alıyorum kullanım şeklim nasl sizce

Arkdaslar bu ürünü 2 gün önce aldım fakat kullanımında tam emin degilim şuanda spordan önce 1ölçek alıyorum spordan sonrada 2 ölçek alıyorum kullanım şeklim nasl sizce

Spordan önce aldığınızı hiç almayın boş yer midenizede şişkin yapar. Spordan sonrada 1 ölçek yeterlidir. Vücudunuzunda sindirebileceği bir protein mikatrı var elbet. Onun yerine günde 2 ölçek alın bence sabah aç karnına ve spordan sonra .

Bu ürünü bende çok araştırdım. Haksız bir eleştiri yapmak istemem ama içinde Creatin olması bence iyi yorumlar almasını sağlıyor. Tabiki ileri seviye antrenman yapanları eliyorum ancak 4-6 aylık body ile uğraşıp bu ürüne yorum yapanlar çoğunlukta. Bu kadar kısa süre içinde başarılı bulanların çoğu kreatinin vücutlarında su tutması ile kaslarda oluşan dolgunluk + içindeki L-Alanin ve Taurin maddeleri ki (no) içeriğidir bu da anternmanda performans artışı sağlar artı inceden damarlandırır.

Kişisel görüşüm elbette bunlar ,, profesyonel arkadaşlar farklı yorumlayabilirler. Abartıldığı gibi bir ürün değil neticede. İçerikte kreatin var çünkü. Normal olarakta dolgunlaştırıyor buda protein kalitesinden amino içeriğinden vs.. değil yani. Bildiğimiz kreatin.

Son düzenleme:
Abartıldığı gibi bir ürün değil neticede. İçerikte kreatin var çünkü. Normal olarakta dolgunlaştırıyor buda protein kalitesinden amino içeriğinden vs.. değil yani. Bildiğimiz kreatin.

şimdi abartılacak bi ürün değil demişsiniz içeriğinde kreatin var çünkü demişsiniz, içeriğinde farklı kombinasyonlar olduğu için nitro tech olmuş zaten, yani içinde bu var o yüzden böyle içeriğinde şu var o yüzden şöyle demek çok banal geliyor,
elbette içeriğinde onlar bunlar şunlar olacak..
onu farklı kılan zaten içeriğinde onlar bunlar şunların bulunması değil mi...
vücuda ne lazımsa eklemiş adamlar içine, kimi bünyeye yarar kimine yaramaz,
ama birilerine yaraması onu ne daha iyi yapar yahut yaramaması nede daha kötü yapar..
iyi ve kötü oluşu kişiyle alakalıdır

performans seri olan izole proteinden oluşuyor. sadece içindeki ek amino asitlerin konstrewheyden geldiği yazıyor. Hydrowhey bitince bu ürünü deneyebilirim.

havalar ısınacak 1 aya kadar vücuttan su ve yağ atma çalışmalarına başlıcam.kreatin de su tuttuğundan ötürü ben pas geçiyorum bunu.yalnız kutusu şimdiye kadar gördüğüm en güzel kutu.

Back
Yukarı