Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Arkadaşlar herkese iyi günler foruma bu ilk mesajım yeni üye oldum gerçekten çok yardımcı oldu bana =)

Ben 26 yaşındayım 1.71 boy ve 69 kiloyum.

genel olarak kilolu değilim ama göbek bölgemde yağlanma var ben 2 haftadır fitness yapıyorum ve aynı süredirde lipo 6 black adında bir yağ yakıcı kullanıyorum.

Şimdi benim sorma istediğim ben aynı zamanda güzel bir görünüm içinde protein tozu kullanmak istiyorum bu yağ yakıcı ile beraber alınsa problem olurmu yani yağ yakalım derken dahada yağlanırmıyım günde sadece spordan sonra 1 ölçek kullanmayı düşünüyorum.

o yağ yakıcıyı da boşuna kullanmayın şu an.
kenarda dursun.
ilk 3 ayı bitirdikten sonra protein tozu vs kullanırsınız.şimdilik kenarda tutmanız daha faydalı olacaktır.

kenarda dursun.
ilk 3 ayı bitirdikten sonra protein tozu vs kullanırsınız.şimdilik kenarda tutmanız daha faydalı olacaktır.

Cevap için teşekkürler dediğiniz gibi yapıym ozaman.

Birde şunu sormak istiyorum 3 ay sonra alınacak olan protein tozu takviyesi ekstra bir yağlanma veyada yağ oranında yükselmeye sebep oluyormu ? yoksa direkt olarak kaslara etki eden bir yapısımı var ?

kaslar proteinden oluşur.
protein doğal olarak kaslara etki eder ama öyle ahım şahım bi etkisi olmaz.
kutu bitince 3-4 kg kas kütlesi kazanmayı beklemeyin :)

kenarda dursun.

kaslar proteinden oluşur.
protein doğal olarak kaslara etki eder ama öyle ahım şahım bi etkisi olmaz.
kutu bitince 3-4 kg kas kütlesi kazanmayı beklemeyin :)

hehe yok hocam öle bir beklentim yok zaten :)

dediğim gibi daha çok merak ettiğim konu yağlanmaya ve vücuttaki yağ seviyesinin yükselmesine bir etkisi varmı çünkü bir yandanda yağları yakmaya çalışıyorum =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz araştırma yaptıktan sonra bugün siparişi verdim. Baya zayıf biriyim amacım hacim kazanmak. 2 ay oldu sporsalonuna gideli. iki günde bir spor yapıyorum. Boy 1.77 kilo 59 öneriniz düşünceniz varmı arkadaşlar?

arkadaşlar oxyelite pro kullanıyorum kilo verirken nitro tech kullansam bana ne gibi bir zararı yada yararı olur. Lütfen bilgilendirici mesaj yazarmisiniz.

Selamın aleyküm,ben 18 yaşındayım boyum 180 kilom 75 kemiklerim iri ve yapılı birisiyim ama kaslarım zayıf,hocam beni zayıf görüyor gainer al diyor ama ben kendimi açıkcası hiç zayıf görmüyorum amacım fit ve vücut hatları belli olan birisi olabilmek protein tozu mu karbonhidrat mı kullanmalıyım? protein tozu ise nitrotech bana yeterli olur mu?

Ben kesinlikle memnun kaldım .Optimum kullandım bundan önce. Onu kullandıktan sonra shaker ı kesinlikle deterjanla yıkamam gerekiyordu çok yağ bırakıyordu , topaklanma yapıyordu. bunda kesinlikle böyle bir sorun yok. Sadece antrenman sonrası kullanıyorum , yorgunluk hissim vs yok. Antrenman öncesi l carnitin ve Gaspari Nutrition Amino Max 8000 kullanıyorum kesinlikle antrenman performansım arttı.

Lezzet olarak çikolatalısı kesinlikle sütlede suylada çok güzel ağır değil.

******de yeni versiyonu satılıyor alan kullanan var mı acaba

Ben aldım, kullanıyorum. Etkisinden bahsetmek için henüz çok erken, gerçi ben ek besinlerin hiçbir zaman tam anlamıyla vücuttaki etkisini anlayamadım. :) Sonuçta her şey doğal beslenmede bitiyor.

Tadı hoşuma gitmedi, midemi bulandırdı açıkçası.(ikinci içişimde su oranını daha iyi ayarladığımdan olsa gerek tadı daha iyi geldi) Ama içeriği gayet tatmin edici.

Biraz araştırma yaptıktan sonra bugün siparişi verdim. Baya zayıf biriyim amacım hacim kazanmak. 2 ay oldu sporsalonuna gideli. iki günde bir spor yapıyorum. Boy 1.77 kilo 59 öneriniz düşünceniz varmı arkadaşlar?

Ürün elime ulaştı ne zaman kullanmamı önerirsiniz? 3 ayın dolmasınımı bekleyeyim?

Arkadaşlar ben body e başlıyalı tam 6 ay oldu 84 kilodan 70 kiloya indim 1.78 de boyum var ve kilo verirken yağ yakıcı gibi dışardan hiçbir madde almadım ama artık protein almayı düşünüyorum ve herkes Muscletech i öneriyor ben bu ürünü alıcam 75 kiloya çıkınca daha fazla kilo almamak için bırakıcam proteini bırakınca vücudumda küçülme olur mu yoksa proteinler yağa mı döner bunu merak ediyorum

Back
Yukarı