Musletech Hydroxycut Hardcore X Stix

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 65 47,1%
  • Orta karar

Votes: 55 39,9%
  • Başarısız

Votes: 18 13,0%

• Total voters
    138
arkadaşlar bişey soracam.. boyum 1.87 kilo 94 vücut yapısı atletik görünsede yağlıyım.. boydan dolayı sırıtmıyor yane.. yağ oranımı ölçtürdüğümde %22 çıktı.. yağ yakımı için x stix ve claa kullansam bi zararı dokunur mu acaba??

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve sormak istediğim bir şey var.

acaba aşağıda bulunan linkteki ürün orjinalmidir ?
http://www. hepsi burada. com/liste/muscletech-hydroxycut-hardcore-x-stix-40-sticks/productDetails.aspx?productId=sporop505&categoryId=354265

Sadece yağdan gitmez hoca.Düzenli olarak karbonhidratı az proteini yüksek besin almazsan kasta yakarsın.

akşam öğününden sonra ve öğün aaralarında atıştırmayınız diyor acıklaamsında . bu şekilde sadece 3 öğünde nasıl ihtiyacımız olan proteini sağlayabilirizki ? zor gibi biraz .

akşam öğününden sonra ve öğün aaralarında atıştırmayınız diyor acıklaamsında . bu şekilde sadece 3 öğünde nasıl ihtiyacımız olan proteini sağlayabilirizki ? zor gibi biraz .

sabah yumurta beyazı.öğün aralarında yağsız tuzsuz salata vs alırsın atıştırmalık.yağsız tuzsuz lapa pilav yiyebilirsen çok harika olur.standart diyet yemeğidir:) ben yiyeceğim definisyona girince.karbonhidratı 0 olan vpx syngex protein alacağım yanındada

sabah yumurta beyazı.öğün aralarında yağsız tuzsuz salata vs alırsın atıştırmalık.yağsız tuzsuz lapa pilav yiyebilirsen çok harika olur.standart diyet yemeğidir:) ben yiyeceğim definisyona girince.karbonhidratı 0 olan vpx syngex protein alacağım yanındada

Sabah Kahvaltısı: 1 adet Salatalık,1dilim Çavdar ekmeği, Bal.
10dk sonra
Sabah Kahvaltısı(2): 100gram yağlı keçi peyniri veya lor peyniri,3-4 adet yeşil zeytin, 4adet yumurta(3ünün beyazı), 2dilim çavdar ekmeği

ARA ÖĞÜN : 1 adet yeşil elma

ÖĞLEN :100-150gr tavuk , az bulgur , az salatalık

ARA ÖĞÜN : Konserve ton balığı+yeşillik veya 200gr yogurt+yulaf

AKŞAM(İdmandan 2 saat öncesi) : İş çıkısı eve dönüşte yol üzerinde, dardanelin ürünü olan ton balıklı veya tavuklu hazır soğuk sandviçlerinden. 15dk sonra 1 avuç fındık

SPOR SONRASI : 40-45 gr Premium whey protein içecegi.

GECE YATMADAN ÖNCE : 1 Kase kadar yogurt veya bir avuç lor peyniri.

suanki beslenme programım bu . bi sıkıntı cıkmaz dıye umut edıyorum :)

arkadaşlar ben hepiburadadan aldım ama bu acayip tatlı bir şey. Acaba sahte olabilir mi?

Enerji patlaması filan his etmiyorum ama sanki önceye göre biraz daha çok terletiyor.

Birde elimde ağır poşet filan taşıyınca elimde karıncalanma oluyor ayrıca 3. içişimde ellerimde ufak bi titreme olup geçiyor.

Düşünceleriniz neler arkadaşlar ?

bende hepsiburadadan aldım daha kullanmadım pazartesi başlayacağım
şuan için kardiyo yapmayı düşünüyorum fazla kiloları atmak için
bunu kullanan varsa bana günlük hızlı kilo vermeye yönelik tavsiyede bulunabilirmi
haftada 4 defa kullanmayı düşünüyorum.Günlük beslenme ve ne yapmalıyım burdan yardımcı olursanız sevinirim

bunu kullanan varsa bana günlük hızlı kilo vermeye yönelik tavsiyede bulunabilirmi
haftada 4 defa kullanmayı düşünüyorum.Günlük beslenme ve ne yapmalıyım burdan yardımcı olursanız sevinirim

Kullanma talimatina uygun kullaniniz, ayrica beslenme konusunda burada off topic yapmak yerine forum icinde arama yapiniz.

Kullanma talimatina uygun kullaniniz, ayrica beslenme konusunda burada off topic yapmak yerine forum icinde arama yapiniz.

bu ürün içinde geçen konularda yazdığım benzer soruları sorucam
1. olarak nitro tech kullanıyorum protein tozu olarak ve içinde kreatin var bu tür ürünler vucuttan su attırır ama kreatin su tutar bir sıkıntı çıkmasın
2. olarak fayda görmeyen kimse yok mu bu üründen herkes fayda gördü mü cidden ve nereden temin ettiniz
3. ve son olarakta bazı ek besinler saç dökülmesine sebep oluyormuş bunda böyle birşey yaşayan var mı acaba teşekkürler ?

aldım ürünü 2 gündür kullanıyorum fakat şöyle kullanıyorum hafta sonları sadece kardio yaptığım için antremandan 30 dakika önce boş mideye alıyorum fakat bir fark yaratmadı gibi bende sanki 2 gündür bende mi bir sıkıntı var acaba :)

aldım ürünü 2 gündür kullanıyorum fakat şöyle kullanıyorum hafta sonları sadece kardio yaptığım için antremandan 30 dakika önce boş mideye alıyorum fakat bir fark yaratmadı gibi bende sanki 2 gündür bende mi bir sıkıntı var acaba :)

Ne gibi bir fark bekliyorsun?

birde şöyle bir sorunla karşılaştım ürünün içindekilerden bazıları toz halde iken bazıları macun gibi katılaşmış acaba sizlerde de oldu mu? yoksa aldığım yeri arıcam ve iade isticem bilginiz var mı acaba ?

birde şöyle bir sorunla karşılaştım ürünün içindekilerden bazıları toz halde iken bazıları macun gibi katılaşmış acaba sizlerde de oldu mu? yoksa aldığım yeri arıcam ve iade isticem bilginiz var mı acaba ?

Kafeine duyarliligin yuksek olabilir.

Bence de en mantiklisi iade etmek.

Kafeine duyarliligin yuksek olabilir.

Bence de en mantiklisi iade etmek.

bugun aradım iade ettim, fakat bu kadar kafeine de bir miktar tepki vermesi lazım bence vucudumun sonuçta 1 tane pakette 3 kahvedeki kadar kafein var günde 2 tane içiyorum 6 kahve kadar kafein eder benim uykusuzluktan ölmem lazım ama antremandan hemen sonra uyuyorum ve ne bir çarpıntı vs hiç bir şey yapmadı enerji falanda vermedi terlememe yardımcı olmadı bilmiyorum şimdiye kadar genelde herkesden iyi yorum aldım ama bana etki etmemesi şaşırtıcı şimdiye kadar aldığım her ek besinden fayda görmüştüm yani

---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

unutmuşum süperpump ın içinde ne kadar kafein var bilmiyorum ama onu içtiğim günlerde uykusuzluktan öldüğümü hatırlıyorum eskiden

bugun aradım iade ettim, fakat bu kadar kafeine de bir miktar tepki vermesi lazım bence vucudumun sonuçta 1 tane pakette 3 kahvedeki kadar kafein var günde 2 tane içiyorum 6 kahve kadar kafein eder benim uykusuzluktan ölmem lazım ama antremandan hemen sonra uyuyorum ve ne bir çarpıntı vs hiç bir şey yapmadı enerji falanda vermedi terlememe yardımcı olmadı bilmiyorum şimdiye kadar genelde herkesden iyi yorum aldım ama bana etki etmemesi şaşırtıcı şimdiye kadar aldığım her ek besinden fayda görmüştüm yani[COLOR="Silver"

[/COLOR]unutmuşum süperpump ın içinde ne kadar kafein var bilmiyorum ama onu içtiğim günlerde uykusuzluktan öldüğümü hatırlıyorum eskiden

Bence urunde bir sikinti vardi bu urunu alipta carpinti , enerji alamayan gormedim daha, istinalar muhakkak var ama bana denk gelmedi.

Back
Yukarı