inferno007
Üye
arkadaşlar bişey soracam.. boyum 1.87 kilo 94 vücut yapısı atletik görünsede yağlıyım.. boydan dolayı sırıtmıyor yane.. yağ oranımı ölçtürdüğümde %22 çıktı.. yağ yakımı için x stix ve claa kullansam bi zararı dokunur mu acaba??
Sadece yağdan gitmez hoca.Düzenli olarak karbonhidratı az proteini yüksek besin almazsan kasta yakarsın.
akşam öğününden sonra ve öğün aaralarında atıştırmayınız diyor acıklaamsında . bu şekilde sadece 3 öğünde nasıl ihtiyacımız olan proteini sağlayabilirizki ? zor gibi biraz .
sabah yumurta beyazı.öğün aralarında yağsız tuzsuz salata vs alırsın atıştırmalık.yağsız tuzsuz lapa pilav yiyebilirsen çok harika olur.standart diyet yemeğidirben yiyeceğim definisyona girince.karbonhidratı 0 olan vpx syngex protein alacağım yanındada
bende hepsiburadadan aldım daha kullanmadım pazartesi başlayacağım
şuan için kardiyo yapmayı düşünüyorum fazla kiloları atmak için
bunu kullanan varsa bana günlük hızlı kilo vermeye yönelik tavsiyede bulunabilirmi
haftada 4 defa kullanmayı düşünüyorum.Günlük beslenme ve ne yapmalıyım burdan yardımcı olursanız sevinirim
bende hepsiburadadan aldım daha kullanmadım pazartesi başlayacağım
şuan için kardiyo yapmayı düşünüyorum fazla kiloları atmak için
bunu kullanan varsa bana günlük hızlı kilo vermeye yönelik tavsiyede bulunabilirmi
haftada 4 defa kullanmayı düşünüyorum.Günlük beslenme ve ne yapmalıyım burdan yardımcı olursanız sevinirim
aldım ürünü 2 gündür kullanıyorum fakat şöyle kullanıyorum hafta sonları sadece kardio yaptığım için antremandan 30 dakika önce boş mideye alıyorum fakat bir fark yaratmadı gibi bende sanki 2 gündür bende mi bir sıkıntı var acaba![]()
Ne gibi bir fark bekliyorsun?
birde şöyle bir sorunla karşılaştım ürünün içindekilerden bazıları toz halde iken bazıları macun gibi katılaşmış acaba sizlerde de oldu mu? yoksa aldığım yeri arıcam ve iade isticem bilginiz var mı acaba ?
Kafeine duyarliligin yuksek olabilir.
Bence de en mantiklisi iade etmek.
bugun aradım iade ettim, fakat bu kadar kafeine de bir miktar tepki vermesi lazım bence vucudumun sonuçta 1 tane pakette 3 kahvedeki kadar kafein var günde 2 tane içiyorum 6 kahve kadar kafein eder benim uykusuzluktan ölmem lazım ama antremandan hemen sonra uyuyorum ve ne bir çarpıntı vs hiç bir şey yapmadı enerji falanda vermedi terlememe yardımcı olmadı bilmiyorum şimdiye kadar genelde herkesden iyi yorum aldım ama bana etki etmemesi şaşırtıcı şimdiye kadar aldığım her ek besinden fayda görmüştüm yani[COLOR="Silver"
[/COLOR]unutmuşum süperpump ın içinde ne kadar kafein var bilmiyorum ama onu içtiğim günlerde uykusuzluktan öldüğümü hatırlıyorum eskiden