Musletech Hydroxycut Hardcore X Stix

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 65 47,1%
  • Orta karar

Votes: 55 39,9%
  • Başarısız

Votes: 18 13,0%

• Total voters
    138
ne öldürmesi ne kalpten gitmesi alt tarafı basit bir supplement dikkat supplement diyorum piyasada ne ilaçlar var bunlar yanında hiçbirşey korkulacakta birşey yok içinde toplasan 200mg kafeinle 3-5 ot var çoğu termojenikler böyle büyük bir etkide beklemeyin hepsi pazarlama oyunuyla abartılmış reklamlar psikolojik etkiler

Son düzenleme:
Kilom 80 boyum 1.75 yaşım 16.Ben göbek bölgemden sıkıntılıyım.Düzenli olarak sporumu yapıyorum şimdi diyete de başladım.Yağ yakıcı bir üründe kullanmak istiyorum bu ürünü tavsiye eder misiniz veya başka herhangi bir ürünü bana göre ?

arkadaşlar ürünün bende etkilerini size yazayım daha önce bir çok yağ yakıcı kullandım fakat bunun gibisini göremedim normalde zaten su çok içerim sporda 1.5 2 litre rahat rahat içiyorum fakat bunu kullandığım zamanlar 3 hatta 3.5 litre kadar sadece spor yaparken su içiyordum ve o 30 dk da çok sıkıldığım cardio yu 45 dk ya çıkardım müthiş bir tokluk etkiside yarattı spor salanundan çıkmak istemiyordum eve gidip duş aldıktan sonra kendimi hiç yorgun hissetmiyordum neredeyse , 1buçuk kutu kadar bitirdim ilk kullandığım ay 6 kilo kadar verdim ikinci ay yarım paket kullanarak 4 kilo verdim şimdi tekrar bi kaç kutu almak istiyorum fakat 2 3 haftadır tüm suplement satan siteleri gezdim hiç birinde bulamadım gören arkadaşlar varsa özel mesaj olarak atabilirse sevinirim

Arkadaşlar var mı ürünü bulabilen? bilgisi olan? stoklara ne zaman giricek? neden girmiyor? spor hayatım bitiyor resmen :)

hap formunda olanından kolaylıkla temin edebilirsiniz.
Hap formunun etkisi ile stix olanın etkisinin aynı olamayacağını düşünüyorum. Ancak denemek amaçlı alınabilir. kolaylıkla temin edilebilir demişsiniz, nereden temin edilebilir?

Stix versiyonunu bulsam ben de alicam daha onceden kullandim cok guzel bir urun.Hap formunda olanlsri supplement sitelerinden bulabilirsiniz.Suan aklima gelmedi ama bi sitede vardi 109tl ye

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oyum ortakarar...

Gg den aldım ürünü. Kullanıcıların memnuniyet yorumlarını okuyunca ikna oldum aldım.

Bugün siftah ettim sabah kahvaltıdan önce akşam spordan önce yarım litre su ile aldım. Diyette yapıyorum ayrıca. İlk gün için ne ters ne düz bi etkisini görmedim. Belki belki az daha fazla terlediysem %10 dur. Ama bir enerji coşması yorulmama vs yok. Belki ilk gün içindir bilmiyorum.
Off günlerde sabah diğer günlerde 2 öğün olmak üzere kullanmaya devam edeceğim, bakalım nasıl olacak...

Sagol kardeşim ama hap seklinde kullanmak istemiyorum o yuzden digerini aramaya devam edecem yinede sagol

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı