Nargile Hakkinda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NARGİLE SİGARADAN NE KADAR FARKLIDIR

• Total voters
    1.646
bizler sporcuyuz arkadaş....sporumuza zarar veren zevklerden uzak durmak bu sporun iradesini gösterir....okadar emek veriyoruz vücudumuzun dış görünüşüne peki ya iç organlar ??? sağlık için yapıyorsak ikisi bir arada gitmez....bunları yapan bana göre gerçek bir sporcu değildir....saygılar kolay gelsin

Sigarayı 8 ay oldu bırakalı.(iyikide bırakmışım) amaG eçen abimle tophane ye gittik ee tabi nargile söylendi . sadece Bir fırt çektim .Ben Sigaradan bir farkının olmadığını düşünüyorum.

Sigaradan nefret ederim.Dumanı burnuma geldiği vakit kaçarım o ortamdan..
Ama nargileyi severim aşırı da içmem 2 veya 3 ayda bir.Seyrek aralıklarla içmek birşey yapmaz herhalde.

koşu yaparken gerçekten yaşiyarak gördügüm edindigim bir deneyimdi.Koşu süremi aşırı düşürüp beni zorluyordu

nargilenin içimi kolaydır,aromalı olduğu için sigara kadar iğrenç değildir ama üst solunum yollarını ciddi anlamda tahriş ediyor.Bu gördüğümüz en basit şey.Ve dikkat ettim nargile içtikten sonraki günlerde ciddi anlamda afedersiniz ama balgam çıkışı oluyor bende.Demekki ciğerlere o kadar atık madde gidiyor ki vücudumuz böyle bir tepki veriyor.2 ayda 1 içiyorum.O da böyle arkadaşlarla bir araya geldiğimizde,çok nadirdir yani.

Kısacası uzak durulmalı.İlla içilecekse ayda en fazla 1 kere olmalı diye düşünüyorum

Bir nargile çekmek bir paket sigaraya bedel diye duymuştum.Seni karamsarlığa sokmak istemem eğer nargile veya sigara içmek istemiyorsanız bakmayın bile onun yerine güzel bi kahve için, yerini tutar.Eğer yinede kararlıysan içmeye iç, kendi mutluluğundan daha iyi değildir hiç bişey, ama yinede bırakmayı dene veya azalt.

arkadaşlar nargilenin sigaradan daha zararlı olduğu bir gerçek. sonuçta siz o dumanı sudan falan çekmiyorsunuz. o közler oraya yeşilliğine konmuyor yani (bir zamanlar ben de ne zararı olacak diyordum :) ). bence nargile ve sigaranın yerine bir espresso ya da türk kahvesi için ciğerlerinizi yormayın. ya da en azından nargile içmeyin. sigara ve nargilenin etkilerini koşu bandına çıktığınızda daha iyi anlıyorsunuz bizzat denedim ve gördüm.

Nargile kafeler kapatılacakmış diye bir haber okudum geçenlerde, yani sigaraya uygulanan muamelenin aynısı nargileye de uygulanacakmış yakın zamanda.

evet bende geçen gün tv de görmüştüm nargile cafelerede yasaklar geliyormuş örneğin nargile yazamayacaklar artık cafe ismi olarak sigarada olduğu gibi iç mekanlarda nargile içilemeyecek aslında bir bakıma iyi oldu bende eskiden çok nargile içerdim şimdi spor sayesinde azalttım bu şekilde iyice azaltmış olurum :D

Benim bildiğim nargile sigaradan daha zararlı fakat vucuttan atması sigaraya göre kat kat önde.

Çok ta içmek isterseniz kavunlu tercih edin ben çok zaman içtim hala evde 3 tane büyük nargile var ve tütünler kömürler de dahil :) ama 1-2 aydır yüzüne bakmıyorum canım istemiyor . Fakat ondan daha kötü olan sigarayı kullanıyorum :'(

Kapalı alanlara nargile yasağı gelecek yakında. Nargile de sigara da aynı ölçüde zararlıdır birbirimizi kandırmaya gerek yok! Ben bir sigara içen olarak bunu söylerim. İkisi de zararlı hatta nargi. çok daha zararlı... iki üç defa ard arda çekince nargileyi baş döndürüyor, anlayın işte nasıl bir reaksiyona neden olduğunu. Sigara da benzer şekilde yorgunlaştırıyor insanı. Sigara içen bireyler ertesi gün hep kronik yorgun olur inkar edilemez birşeydir bu dediğim de...

Bunlar a ne gerek varya nargilede sigarada aynı epsi ömrü kısaltıyo adam diyo yok protein tozu zararlı yok steroid zararlı anasını adam günde 5 paket sigara içiyo bu nasıl iş ben anlamadım. Böyle öleceğine kaslı öl daha iyi

Haftada en az 4-5 kere içiyorum , kavunlunun müptelasıyım , soğuk çikolata ile muhteşem gidiyor :)

Back
Yukarı