• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Nassim'in Resimleri

Bunlar eski resimleri sitede yayinlananlar sanirim sorun oldu, resimler gözükmüyor... onun icin yine yayinladim, yani ilk 3 resim eski sonrakileri yenisi...

Yeni resimler:

üff süper kanka.. :D resimlerini düzenliyorum..

eskıye gore daha ıyı buldum ama bıcepslerdekı kısalık goze carpıyor.onuda bıraz gıdersen bence plajda borunu otturursun.

nassim helal olsun super.herhangi bir sey kullandin mi

Selam nassim

Vucut simetriyi yakalamis bunun icin seni kutlarim ama benim yazi yazmamin sebebi aslinda farkli.

Biz vucutcu lar cok emek harcayip hayatimizin her noktasina dikkat ederek buyuk emeklerle vucudumuzu sekillendiriyoruz aslina bakarsaniz saygin bir hayat yasiyoruz.

Benim anlamadigim ise resimlerde kafamizi saklamamiz ne suc isledinizde kendinizi sakliyorsunuz bence tam tersi saygin bir ugrasin emegini sergiliyorsunuz o yuzden kafayi saklamak biraz komik neyse bu bir elestiri degil cunku geneli boyle yapiyor sadece kafamda bir soru isareti paylasmak istedim.

Basarilarinin devamini dilerim nassim.

evet vücutcu sende haklısın bu arada siten bir harika seni ve emeği geçen arkadaşları kutlarım
NASSİM dostum süpppppppppppppppppppperrrrrrrrrrsin helaal olsun maşşallah :)

Nassim ben yeni gördüm resimleri kusura bakma :oops: Ama harbi karın feci direk Tom Venuto geldi aklıma :D

vucutcu dedi:
Benim anlamadigim ise resimlerde kafamizi saklamamiz ne suc isledinizde kendinizi sakliyorsunuz bence tam tersi saygin bir ugrasin emegini sergiliyorsunuz o yuzden kafayi saklamak biraz komik neyse bu bir elestiri degil cunku geneli boyle yapiyor sadece kafamda bir soru isareti paylasmak istedim.

Bunu bende merak ediyodum ve vucutcu'ya katılıyorum. Kastenmi yapılıyor bilmem ama bencede bir yüz gizleme söz konusu. Nassim yine vucutcu'nun dediği gibi benimkide bir eleştiri değil sanki racon böyle :)

MertSelcuk dedi:
Bende merak ettim steroid kullandın mı
Kullanmadıysan kusra bakma...

Bu sorunun cevabını bende bekliyorum. Ona göre :roll:
Ama harbi çok güzel vücut. Bende isterem! :D
Son olarak karnı nasıl yaptın cardio fln demişsin haftada kaç gün, hangi seviyede yapıyosun? Karın kaslarının %1'i gymde %99'u mutfakta yapılır diye bir laf var doğrumu :)

vay be ne vucut bende bøyle vucut olsun baska ne isterim burdaki üstatlar yardimci oluyorlar bende biraz cabalayim isallalha benkide olur bøyle

süper bi vücut yazın yakacan kızların canını belli :D

habib dedi:
süper bi vücut yazın yakacan kızların canını belli :D

habib Nassim diyodu ya zaten burda her hafta birisine :)

ahh ulan yokki burda haftayı bıraktım aydabir veren cıtır kalıyoz folloşlara offf yaaa keşke avrupada olsaydım diyom :(

habib dedi:
ahh ulan yokki burda haftayı bıraktım aydabir veren cıtır kalıyoz folloşlara offf yaaa keşke avrupada olsaydım diyom :(

hehe :D

vucutcu dedi:
Selam nassim

Vucut simetriyi yakalamis bunun icin seni kutlarim ama benim yazi yazmamin sebebi aslinda farkli.

Biz vucutcu lar cok emek harcayip hayatimizin her noktasina dikkat ederek buyuk emeklerle vucudumuzu sekillendiriyoruz aslina bakarsaniz saygin bir hayat yasiyoruz.

Basarilarinin devamini dilerim nassim.

Aslinda bu forumda gizlememin nedeni yoktur bu resimleri baska sitede yayinladim ( danimarkadaki bi foruma) Saklamamin nedeni kür yaptigimi acikca belirtmem, dogrusunu söylemek gerekirse... siteyi takip edenler var diyelimli isyerinden birisi beni bu sitede gördü, iyi yüzle bakmazlar ondan dolayi.

Sarc, karin kaslarim benim herzaman iyiydi, baslamadan önce bile vardi, onun icin tabii beslenme ilede ilgilidir ama daha fazla benim vucut yapimdan dolayidir. Simdileri mesela hic cardio yapmiyorum, yanliz biraz yaglanmada oldu :cry:

sağol MASSİM dostum seninle daha iyiyim tr ye geleceksin dimi beklerim konuğum ol dostum dün akşam dış hatlar programını seyrettim danimarkadaydı program caddeler ve sokakları falan tertemiz helal olsun sen aklıma geldin vaybe NASSİM demek burada yaşıyor diye mırıldandım kendi kendime

Back
Yukarı