Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
vucutcu dedi:Benim anlamadigim ise resimlerde kafamizi saklamamiz ne suc isledinizde kendinizi sakliyorsunuz bence tam tersi saygin bir ugrasin emegini sergiliyorsunuz o yuzden kafayi saklamak biraz komik neyse bu bir elestiri degil cunku geneli boyle yapiyor sadece kafamda bir soru isareti paylasmak istedim.
MertSelcuk dedi:Bende merak ettim steroid kullandın mı
Kullanmadıysan kusra bakma...
habib dedi:süper bi vücut yazın yakacan kızların canını belli![]()
habib dedi:ahh ulan yokki burda haftayı bıraktım aydabir veren cıtır kalıyoz folloşlara offf yaaa keşke avrupada olsaydım diyom![]()
vucutcu dedi:Selam nassim
Vucut simetriyi yakalamis bunun icin seni kutlarim ama benim yazi yazmamin sebebi aslinda farkli.
Biz vucutcu lar cok emek harcayip hayatimizin her noktasina dikkat ederek buyuk emeklerle vucudumuzu sekillendiriyoruz aslina bakarsaniz saygin bir hayat yasiyoruz.
Benim anlamadigim ise resimlerde kafamizi saklamamiz ne suc isledinizde kendinizi sakliyorsunuz bence tam tersi saygin bir ugrasin emegini sergiliyorsunuz o yuzden kafayi saklamak biraz komik neyse bu bir elestiri degil cunku geneli boyle yapiyor sadece kafamda bir soru isareti paylasmak istedim.
Basarilarinin devamini dilerim nassim.