• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Nassim'in Resimleri

hsd dedi:
sağol MASSİM dostum seninle daha iyiyim tr ye geleceksin dimi beklerim konuğum ol dostum dün akşam dış hatlar programını seyrettim danimarkadaydı program caddeler ve sokakları falan tertemiz helal olsun sen aklıma geldin vaybe NASSİM demek burada yaşıyor diye mırıldandım kendi kendime

Insallah gelecegim simdilik bekliyorum iki arkadaslarin isten iznini bekliyorum cok saol kardes!

Hangi kanaldaydi bu :) Danimarkanin yollari ve caddeleri cok temiz ve düzgündür ayni almanyanin otobanlari oldugu gibi.

bu TGRT dış hatlar programı var hani uzun yıllar görüşemeyen insanları buluşturuyor kel bir adam sunuyor ve sürekli bandana var kafasında

beyler nassim vucudunu görünce bazı arkadaşlar hemen kur mu yaptın demiş bunun anlaşılır bir yani mi var yani demek istediğmi kur yapan kişinin vucudunda belirgin bir fark mı var yoksa kısa surede bu vucuda ulaştığı için mi boyle soylediniz yani kur kişide zaman dışında vucudun güzelliğine de etki ediyor mu
nassim vucudun çok iyi ama biraz daha hacimli olabilir gibi geldi bana ama mukkemmele yakın bence

maşallah diyelim :)

benim merak ettiğim, sporu bıraktığında ilerki yaşlarda yani beslenme düzenide değiştiğinde kür bittiğinde o gösler nasıl olur? Yani demek istediğim sarkma olayı.

beslenmeye dikkat ederse ve spor yapmazsa, çizgiler bugunkü gibi belli olmaz. Sadece üzerini hafif bir yağ kaplar. ( bana göre hafif yağlı hali daha iyidir) Eğer beslenmeye filan dikkat etmezse, tabiki sarkmalar az çok olacaktır. vücut tipine göre değişir sarkmaların çokluğu yada azlığı

Karın kasları çok iyi ,uper . Ben hep geri plana atmıştım karın kaslarını. Ama vücudu gösteren en önemli kaslardan olduğu açıkca belli oluyor. Karın kası için haftada kaç gün çalışıyorsun, hangi hareketleri kaç set*tekrar yapıyorsun???

slm kanka fizik ve anatomimn
çok güzell eger yalanmadan büyüye bilirsenn çok iyi olur protein a1rl1kl1 beslenirsen
çok iyi olur

nassim 2. resim son zamanlarda gördüğüm en güzel vücutlardan biri

keşke öle kalabilseydin ve o yolda ilerleyebilseydin

?

tek kelimeyle mükemmel..gerçekten güzel bi vücut ellerine sağlık..ama bisepsler biraz kısa aynı sorun bende de var sanırım ağırlığı sonına kadar indirmeyle alakası var ne kadar indirirsen o kadar uzun olur..ama ne derece yapabiliyoruz orası şüpheli..vücut süper..3 yılda biz de böyle olabiliriz umarım..

idealimsin kardeş gerçektende tam oalrak istediğim vucüt bu.Göğüs kasları şişik karın baklaları belli oluyor ;) Budur bea !

despo koptum ben senin yazına yawsssss..''bu arkadasimin gen´i cok iyi neredeyse makinelere bakinca büyüyor''
ahahhahahahha:D

tek kelieyle hayalimdaki vucut :D :D :D

beğendim güzel

Çok güzel bir yapısal bütünlük sahibisin. Ancak gördüğüm kadarıyla omuz çok zayıf birde dambell curll eksiğin var. Onun haricinde çok iyi. Çalışmaya devam. Tebrikler....

Back
Yukarı