Neden Bodybuilding yapıyorsunuz???

neden vücüt-geliştirmeyi seçtin???

• Total voters
    2.995
güç içinnn

anket gerçekten eksik kızlar en son düşündügüm şey yada dar kıyafet güzel görüntü sadece güç için yapıyorum bi insana duydugum öfke en büyük motivasyonum:)

ben ne obaz olmak için ne de zayıf olmak için yapıyorum. Karşı cins için asla ve asla yapmam. Bu(karşı cins için yapmak) tamamen, ilkel dürtülerin ön plana çıkmasıdır ve bu yüzden de asla ve asla yapmam. Yıl olmuş MS 2012 kız için mi yapacağım bir de o kadar zorluğu?!

Dunyada kiz olmasaydi badycilere gay derlerdi .d gerci dunyada kiz olmayinca gene gay olursun heralde Nese .d
Tabiki kizlar icin hele 15-30 yas aralarindakilerin saglik icin kendim icin demelerine hic inanmiyorum gercekci olalim .d

Çelimsiz ya da kilolu görünmektense Fit ve Kaslı görünmeyi tercih ettiğim için. Aynı zamanda Beden Eğitimciyim bir Beden Eğitimcinin fit bir vücuda sahip olması gerektigini düşünüyorum. Öğrencilerinize bir şey ögretmeden önce ilk olarak kendiniz yapmalısınız. Bu felsefeyi benimsediğim için bu sporu yapıyorum ve seviyorum sevdiğim için yapıyorum. Her erkeğin doğasında vardır güclü olmak ve görünmek..

Açık söylemesi gerekirse eski sevgilim için daha doğrusu yüzünden başlamıştım. O zamanlar zayıf ama göbekli biriydim... Kız arkadaşımın fizikli erkeklere olan ilgisi beni çıldırttı ve bu spora başlamama sebeb oldu kii iyiki de olmuş..Ben fit bi görüntüye ulaşıncada bunun kıskançlık durumları başladı ve kendisinden vücudumla ilgili takıntıları yüzünden ayrıldım her gün kendime sorarım,,buna bir türlü anlam veremiyorum.Kız milleti işte çözülmesi zor yaratıklar... Ve kendisinede çok çok teşekkür ediyorum bana bu hırsı,azmi verdiği için.

Son düzenleme:
Önceliğim tabii ki sağlıklı ve kuvvetli olmak, bunu derken de kuvvetli mümin zayıf müminden hayırlıdır düsturunu hatırlatırım, yoksa mesele cesedim yakışıklı görünsün değil. Bunun ardından ise güçlenmek, hacimlenmek geliyor. Sonrasında ise merak var, bünyemin sınırları nedir, normal beslenme ile ne kadar gelişilir, evde ne kadar gelişilir gibi zamanla cevaplarını bulacak soru işaretleri. Bizim gibi ununu elemiş, eleğini asmış adamların artık görüntüyle filan işi olmayacağından asla definisyon veya diyet endişem olmayacak.:)

Önceliğim tabii ki sağlıklı ve kuvvetli olmak, bunu derken de kuvvetli mümin zayıf müminden hayırlıdır düsturunu hatırlatırım, yoksa mesele cesedim yakışıklı görünsün değil. Bunun ardından ise güçlenmek, hacimlenmek geliyor. Sonrasında ise merak var, bünyemin sınırları nedir, normal beslenme ile ne kadar gelişilir, evde ne kadar gelişilir gibi zamanla cevaplarını bulacak soru işaretleri. Bizim gibi ununu elemiş, eleğini asmış adamların artık görüntüyle filan işi olmayacağından asla definisyon veya diyet endişem olmayacak.:)

30 yaşına gelip unu elemek kavramı bana çok uzak kusura bakma... :) Ben de 30 olacağım yakında ama hiçbir şekilde ununu eleme olayına katılmıyorum. Yaş 50 bile olsa gene de demem unu eleme deyimini... :D

30 yaşına gelip unu elemek kavramı bana çok uzak kusura bakma... :) Ben de 30 olacağım yakında ama hiçbir şekilde ununu eleme olayına katılmıyorum. Yaş 50 bile olsa gene de demem unu eleme deyimini... :D

Tabii ki bu mesele yaşla alakalı değil. Evlenip de çocuğunu kucağına aldın mı bu hissiyatı yaşarsın.:)

Egomu şişiririm ben salonda. Ne kız umurumdadır ne bişey, günlük stresimi atarım kilolarla .Hani kızlar bi amaç değil zaten biryerden sonra onlar sen istemesende sivrisinek gibi üşüşür. Ama onlar için yaparsan bir yere varamassın :)

10 tane Arnold kadar vücudum olsada bodybuilding yapardım.Neden bilmiyorum hoşuma gidiyor,kendimle yarışıyorum her zaman daha iyisini yapmak istiyorum.Bence benim yaşam tarzım bu =)

1.si evet kendim ve kızlar için başladım . ama başladıktan sonra kızları unuttum bile bu spora aşık oldum :D

aynı amaç:)

1 sene devam edebilipte sonra bırakırsam yuh bana derim.

bende buna çok benzer bir sebeple başladım ve 1 yıl oldu eski kız arkadaşımın karşısına çıkmamada 4 gün kaldı 5.gün şehir degiştirmemden ötürü yeni bir salona daha dogrusu yazlara memlekette gittigim salona yazılıcam amacı olan özellikle intikam gibi amacı olan bir insan pes etmez herkes eski kız arkadaşının fotografına bakar içerdi ben bakıp süt içtim:) faceden fotograflarımı görüp yaptıgı yorumlarda bana ulaşınca çok şükür emeklerime degdi dedim bence kardeşim bırakmayacak bu sporu inanıyorum ben;)

Alfa erkek olmak için !

Back
Yukarı