Bende de tam tersi , haftada 5-6 gün spora gitsem de sanki bir kaşık yesem beni yağlandıracakmış gibi hissediyorum.Döneme göre ayarlanabilir , ben diyette bile beyaz pirinçten vaz geçemem tamamen azaltırım ana ölsem daha iyi![]()
Devammm o six pack buraya gelecek!Var hocam evet şöyle bırakıyım 3-3.5 aylık süreçte tahminen %19 20 li rakamlardan 14 15 lere filan anca inebildim , % 12 veya altını görmeden tam olarak temizlenmez herhalde
Hacim konusunda yetersiz , bulk döneminde doğru düzgün çalışmadı çünkü , önümüzdeki dönem daha iyi olur diye umuyorum şuanlık yağ oranı %12 leri görsün yeterli ya, o yüzdeyle temiz beslendikçe rahat rahat hacim eklerim uzun bir süre hemdeHala tam olarak görünmeme sebeplerinden biri de bu diye düşünüyorum. Karın kasların da çok hacimli durmuyor o konuyu da bence atlamamalısın. Bunların dışında çok iradeli olduğunu görüyorum. Bu kadar uzun süre diyet yapabilmek herkesin başarabileceği şeylerden değil tebrikler![]()
1 aya yakın bir süre daha olduğunu düşünürsek muhtemelen gelicektirDevammm o six pack buraya gelecek!![]()
100 de yüz azaltmadım da bazen mecburi peynir filan yiyorum , bulk dönemine geçince belki ince ince ama laktozsuz filan tüketebilirimSüt ürünlerini bunun üstüne bir daha eline bile almazsın baya farketmiş