mrthr35
Üye
Saol dostum, insan özlüyor bulk zamanını ama daha çok var definasyonun 1. Ayı yeni bitti o rahatlık pek Yok bu dönemdeKolay gelsin müdür kalori fazla kismak yerine benimde tercihim cok hareket etmek
Başarilar bende bulktayim![]()

Saol dostum, insan özlüyor bulk zamanını ama daha çok var definasyonun 1. Ayı yeni bitti o rahatlık pek Yok bu dönemdeKolay gelsin müdür kalori fazla kismak yerine benimde tercihim cok hareket etmek
Başarilar bende bulktayim![]()
[DOUBLEPOST=1556289135][/DOUBLEPOST]Konuya gelecek olursak ilk 1 ay definasyon için ısınma turu. Yeni başlıyor her şey takipdeyimNe ozlemedi yahu yemek yemekten sogudum definasyonu bekliyom sabirsizlikla cheat meal bile yapmicam o derece sogudum yemek yemekten[/QU
Allah bir gün bana şu cümleyi kurmayı nasip etsinNe ozlemedi yahu yemek yemekten sogudum definasyonu bekliyom sabirsizlikla cheat meal bile yapmicam o derece sogudum yemek yemekten![]()
Yemek gibisi var mı..
Kardiyo özel olarak haftada 2 veya 3 gün yapıyorum minimum aç karna yapıyorum kardiyoyu genelde , son günlerde hit şeklinde dönmeye başladım , daha etkili gibi geldi bana, karbonhidrat alımı 200 300 gr civarı oluyor ortalama, karbonhidratı çok kısmıyorum, ve güncel formBeslenme ve kardio ne durumda ? Kh alımı ne kadar merak ettim.
Şu tanita benle birşey geçiyor sanırım , hep bana yanlış sonuç veriyor %6 yağ oranı dedi yaişin saçma kısmı diğer insanlarda normal gösteriyormuş ölçümleri
![]()
çok iyi gidiyorKardiyo özel olarak haftada 2 veya 3 gün yapıyorum minimum aç karna yapıyorum kardiyoyu genelde , son günlerde hit şeklinde dönmeye başladım , daha etkili gibi geldi bana, karbonhidrat alımı 200 300 gr civarı oluyor ortalama, karbonhidratı çok kısmıyorum, ve güncel form
2 tarafı birden ölçüyorum ben hocam belde alt 87 88 üst 83 filan geliyor şu aralar , daha emek vermemiz lazım o zaman , 2 2.5 senedir spor yapan birisine göre geri sayılırım ama bu gerçekKarin kasi biraz da genetigine ve derine bagli. Derin eger kalinsa ve yag tutumu diger bolgelere nazaran daha fazlaysa hacimli olsa dahi cok dusuk yag orani istiyor. Keza su tutumu da olabilir. Erkeklerin bel bolgesi yaglanmaya da su tutumuna da meyilli bir bolge. Kafein alimini arttirip, karbonhidrati biraz daha dusurebilirsin. Ve ek olarak Karin kasini agirlikli calismani tavsiye ediyorum, farkini hissedeceksin.
Yag oranin hala fazla fakat ilk sayfadaki resimlerine gore gayet guzel ilerliyorsun. Belinin olculerini gobek deliginin altindan aliyorsun degil mi? Ust taraflara ciktikca sonuclarda sasma olasi ve yaglarin ust taraflara nazaran altta toplanmis vaziyette.