Nick(üyelik adı) Değişimi Talepleri (Mecburi Durumlar İçin)

ilk sayfaları okumamışım.. Şaşırmıştım zaten herkes hurraa nasıl nickini değiştirmez diye insan sıkılıyor bir yerden sonra.. Herkes kafasına esince değiştiremiyormuş.. Bu ve bundan önceki mesajımın silinmesini rica ediyorum..
SaYGILaR..

DUYURU:
nick değişimi talep eden üyelerimiz geçerli sebep öne sürmediği ve bu sebep yönetim tarafından kabul edilmediği sürece nicklerinin değişmeyeceğini bilmeliler.

Rambo16 10 mesaj üstte bunu yazmışım.lütfen okuyalım.

nickimde ismim geçtiğinden dolayı Tank Jr. olarak değiştirilmesini rica ediyorum..

Üyeliğimi arkadaşımdan almıştım.Yani bana ait bir nick değildir. Nickimin Mustapha olarak değişmesini rica ediyorum mümkünse.

nickimde ismim geçtiği için amexes olarak değiştirmek istiyorum.İş başvurusu yaptığım firma googledan ismimi araştırmış .Dalga geçmeye çalıştılar hiç hoşuma gitmedi.Şimdiden teşekkür ederim

üyeliği arkadaşım almıştı fakat o artık kullanmıyor sadece ben kullanıyorum dolayısıyla nickim bana ait değil. o yüzden değiştirmek istiyorum. değiştirmek istediğim takma isim : goldicem

ilgilenirseniz çok sevinirim.

üyeliği arkadaşım almıştı fakat o artık kullanmıyor sadece ben kullanıyorum dolayısıyla nickim bana ait değil. o yüzden değiştirmek istiyorum. değiştirmek istediğim takma isim : goldicem

ilgilenirseniz çok sevinirim.

bu durumda yeni bir hesap açmalısınız..

merhaba forumunuza yeni kayıt oldum.arnoldkid yerine arnoldkıd yazmışım yanlışlıkla :) rica etsem ismimi arnoldkıd olarak değiştirirmisin şimdiden teşekkürler

Nick'imin Lady.V.Vivien olmasını istiyorum.
çünkü nick'imin ijy bölümü asıl nickime çok yakın. bu forumda açacağım konuların ve paylaşacağım resimlerin aynısı diğer forumlarda benzer nickimle olma ihtimali rahatsız ediyor. rahat paylaşım yapamıyorum.

umarım değiştirilir:confused:

nickimin SwaggeR olarak değiştirilmesini istiyorm.Translate hatası bir nicke sahip olduğumdan.teşekkürler

yetkılı moderator nıckımın Jesse_James olarak degıstırlmesını talep edıyorum .sımdıden cok tesekkurler ... sebebı nıckımı ısmımle aldım sımdı pısman oldum acıkcası degıstırırsenız sevınırım yoksa tekrar uyelık almak zorunda kalıcam :(

Son düzenleme:
Back
Yukarı