Nitrofull Super Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ccann_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce bu ürün başarılı mı?

• Total voters
    78
arkadasım ben progainer 2,5kg lık aldım 68 kg dım boyum 1.90 şu anda 71 kilo oldum daha kutunun 3 te 1 i duruyor yaklaşık 25 gün oldu progainer i oneririm eger salonda çalışacaksan.

bı arkadasım çöpe atarken elınden aldım nıtrofull mass urununu muzlu. 4 5 kere kullanmıs bulantı yapmıs.dedı al ıstersen kullan bu urunler kısıden kısıye farklı oluyo.bugun yarım lıtre sute koydum 3 kepce arkds bı tuhaf geldı sekerlı hemde nasıl bence buram buram kalıtesızlık kokuyo. 100 gr ında 70 gr karbonhıfrat warmıs bn onu makarnadan pılavdan rahatlıkla alırım.gerek yok gıbıme gelıo.karsılastırılması yanlıs ama ben optımum un whey ını nesquık ıcer gıbı sewerek ıcıyorum. alacak warsa parasını çöpe atsın;) bulantı yapmadı bnde ama asırı sekerlı para wermeye degmez

Dostum öncelikle spor yapman lazım. Anca öyle kas olarak kilo alabilirsin. Konuyada gelince super mass tek başına işe yarıyormu bilmiyorum ama ben super mass ı protein tozuyla beraber kullandım. Hocam önermişti ve gözle görülür hacim artışı oldu bende. Ama tek başına super mass ın bi işe yaracagını pek sanmıyorum. Ben nıtro-tech proteın tozuyla beraber kullanmıstım. 1,5 ayda 7 8 kılo almıstım. Ben 1 86 boyunda 90 kıloyum sımdı 4 yıldır bu sporu yapıyorum ve en guzelı tarafı yag almadan kas alabılmem. Ama sakın spor yapmadan bu tozları kullanma. Hem bı yararı olmaz hemde spor yapmadgını ıcın vücut sindiremez kötü olabilirsin. En yakın zaman da spor salonuna gitmeni tavsiye ederim..

arkadaşlar ben 2 aydır düzenli olarak spora gidiyorum. 1.77 boy - 57 kiloyum. Kilo almama yardımcı olarak Gainer almaya karar verdim. Multipower nutrition mass gainer Ve multipower nutrition weight gainer
arasında tereddütte kaldım. Mass ile weight arasındaki fark nedir ? hangisini almalıyım. teşekkürler.

1.5 yıl once kullandım Nıtrofull Markasını Tavsiye etmem ... Sivilce Yapar Gelısme yapmaz Bende Bole oldu ...

Paranı çöpe at daha iyi. 1-2 Dambıl sallamak ile bu ürünü kullandığından kilo alacağına inanıyorsun sonuç hüsran olacak.

bu ürün harika bir ürün ne için derseniz.kek yapmak için şeker lazım değilmi işte bildiğiniz şeker bunu kullananlar kilo aldıklarında ürünün çok zengin olduğunu zannediyorlar ama bilmiyorlarki bildiğiniz kesme şeker daha faydalı en azından içinde bilinmedik mal yok

Şu ''nitrö fil'' leri kullanmayın valla fil gibi olursunuz.. Basıyolar nişastayı..

Ben bu kadar yorum üzerine sırf denemek için açık arttırmadan uygun bir fiyata aldım. Ürün geldiği gibi ilk işim kullanmak oldu ki tadı gayet güzel ve biraz tatlı ayrıca yarım litrelik şişede 300 mililitre suda 90 gram toz topaklanma yapmadan karışmaktadır. Tamam ürün kalitesiz olabilir ama arkadaşın da dediği gibi neredeyse siyanür etkisi yaratıyor diyeceksiniz. Gaz, şişkinlik veya herhangi bir problem yaşamıyorum. Tek sevmediğim yanı süt ile karıştırınca tadı biraz ağır oluyor.

Konuyu hortlatmak istemiyorum ama bu ürünü kullandım hiç memnun kalmadım kalitesiz bence full şeker var sanki içinde

Merhabalar, adım murat body yapmaya yeni başladım ve forumada yeni katıldım.Bir kaç sorum olacak öncelikle boyum 1.70 kilom 51 ve ben body yaparak kilo almak istiyorum, kiloyuda yağlanarak değilde kas olarak almak istiyorum.Spor salonuna yazıldım, antrenör çok zayıfsın acil kilo alman gerekli dedi ve NITROFULL SUPER MASS GAINER KİLO ALDIRICI 5 KG almamı söyledi.Ben şu anda verem tedavisi görüyorum günde 7 hap içiyorum.Acaba nitrofull süper mass gainerin bir yan etkisi olurmu acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum.Kilo alabilirmiyim?

Merhabalar, adım murat body yapmaya yeni başladım ve forumada yeni katıldım.Bir kaç sorum olacak öncelikle boyum 1.70 kilom 51 ve ben body yaparak kilo almak istiyorum, kiloyuda yağlanarak değilde kas olarak almak istiyorum.Spor salonuna yazıldım, antrenör çok zayıfsın acil kilo alman gerekli dedi ve NITROFULL SUPER MASS GAINER KİLO ALDIRICI 5 KG almamı söyledi.Ben şu anda verem tedavisi görüyorum günde 7 hap içiyorum.Acaba nitrofull süper mass gainerin bir yan etkisi olurmu acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum.Kilo alabilirmiyim?

Verem, verem mikrobunu taşıyan aktif verem hastası kişilerden öksürük, hapşırma ya da yakından konuşma sonucu hava yoluyla bulaşır.Ve sen spor salon una kaydolmuşsun bence yanlış yapmışın diğer insanları da düşün derim...

Verem, verem mikrobunu taþýyan aktif verem hastasý kiþilerden öksürük, hapþýrma ya da yakýndan konuþma sonucu hava yoluyla bulaþýr.Ve sen spor salon una kaydolmuþsun bence yanlýþ yapmýþýn diðer insanlarý da düþün derim...

Verem mikrobunun bulasiciligi tedaviden onbes gün sonra yok oluyor.zaten bulasicilik gibi bir durumda karantina altina aliniyorsun.ben tedavinin ikinci ayindayim.keske biraz arastirip öyle yorum yapsaydiniz.

Son düzenleme:
Sen hangi aşamada olursan ol şahsen ben halen tedavi gören bir verem hastasıyla aynı yerde idman yapmam idman demek ter tükürük yoğun solunum demek risk almam kısacası milyonda bir ihtimalde olsa tam anlamıyla tedavi olup başlasan daha iyi olurdu bence

Bu adamların resmi sitesini inceledim de meraktan, canım sıkıldıkça Nitrofull hakkındaki gerçekleri okuyorum biraz. Gainer'in 100 gramında tam tamına 5 (beş) gram protein var ve standart sapmaya bağlı olarak da minimum 60 gram karbonhidrat var. Yani 35 gramı nedir, anlamış değilim. Kaldı ki, 4.5kg'lik ürünün fiyatı 102 dolar, yani ortalama 185tl-190 tl. Ben 2 gün önce Dymatize Super Mass Gainer 5.5kg aldım 140 tl'ye. 100 gramında 18 gram protein ve 70 gram saf kompleks karbonhidrat var. Bu adamlar ya espri yapıyor ya da piyasada çok daha kaliteli markaların gainer ürünleri çok daha uygun fiyatlara varken gidip de bu ürünü alan bir dolu cahil var.

Nitrofull Mass'ın kilosu ortalama 43 tl iken, Dymatize Super Mass'ın kilosu ortalama 25 tl. Hemen hemen iki katı fark var. Üzerine bir de hem Türkiye'de üretiliyor hem de burada paketleniyor. Yemin ederim bir pişkinlik. Gerçi kilosu 1 tl olsa yine almam da ben, bir de böyle göz göre göre yaptıkları pişkinlikler adamın canını sıkıyor.

Üzerine bir de canlı satış kanalında 3kg gainer'i satmak için 1-2 ayda 6 kilo alırsınız demiyor musunuz siz... 3kg ürün 2 ay yetiyor diyorsunuz ve üzerine bir de günde 3 kez öğün araları alın diyorsunuz. 2 ay yetmesi için günde 50 gram alman gerekiyor bir kere. Günde 3 kere içecekseniz de, her seferde 16.5 gram içeceksiniz demektir. Yemin ederim bu ne pişkinliktir ya. Kaldı ki, düz mantık ya. 3kg şey içip nasıl 6kg alacaksın ya. İçtiğin şey direkt kas olsa yine 6kg alamazsın. Bir de utanmadan 9 yaşından büyük herkes kullanabilir diyorsun. Birçok bilimsel makalede bu tür besin takviyeleri için 16-17 yaş sınırı öngörüyorlar. Bu nasıl iştir ya, adam herkesin gözünün önünde milletimi dolandırıyor ama kimse buna bir şey yapmıyor. Saçma sapan bir para cezası kesiyor. Adam zaten pişkinlikten milyonları kırıyor, sen ufak bir meblağ para cezası kessen ne olur ya?

Azıcık gözlerinizi açın ya, afedersiniz de aptal mısınız ya? Nasıl gidip alıyorsunuz şu ürünü? Bu fiyatlara, bu güvensizliğe rağmen nasıl alıyorsunuz ya? Ben alacağım en ufak elektronik cihazda bile en az 2 aylık araştırma yapıyorum. Boğazınızdan geçip midenize inecek şey için nasıl bu kadar gözünüz kara olabilir ya? Allah bunların ürünlerini övüp de kandıranlara ahirette cezalarını, hiçbir şey araştırmadan cahil gibi davranıp bu pişkinlere kendilerini malzeme edenlere de akıl versin. Benim söyleyeceklerim bu kadar.

Hadi eyvallah.

Son düzenleme:
Back
Yukarı