Nutrade Premium Protein 2250g

Nutradeyi beğeniyorum
Aa profilini toplayıp 110 bulan arkadaşıda matematik öğretnenine havale ediyorum

su ile kullanmak emilim hızı adına daha iyi olur idman sonrası özellikle.süt ile emilim hızı düşer.

aynen birde , yemek sonrası hadı starbucks,caffe nero gelsin sütlü kahveler coffe latteler vs; süt direk protein emilimini bloke edıyor, dısarda güzel bi yerde para bayıp etli yemek yıyıp,gelsin proteinler :) üzerine bu tarz şeyler içmek , besın degerını içine eden bir harekettir.

aynen birde , yemek sonrası hadı starbucks,caffe nero gelsin sütlü kahveler coffe latteler vs; süt direk protein emilimini bloke edıyor, dısarda güzel bi yerde para bayıp etli yemek yıyıp,gelsin proteinler :) üzerine bu tarz şeyler içmek , besın degerını içine eden bir harekettir.
dostum ben dağda yaşıyorum burda latte mocha vs yok su ile midemi bulandırıyor onun için yarım yağlı sütle içiyorum su haricinde bir tavsiyeniz varsa lütfen söyleyin

Bende yeni aldım tadı hoşuma da gitti ama 2 ölçek 100 gr yapıyo mu ya ? ufak ya ölçek :)
1 ölçek 3gr yapıyor siz hangisinden bahsediyorsunuz nutrade premium bu[DOUBLEPOST=1459772243][/DOUBLEPOST]2250 Gram
Servis Miktarı : 2 Ölçek (30 Gram)
Servis Sayısı : 75

yazıyor sitede, şimdi 1 ölçek 15gr sanırım ben 1 ölçek kullanıyordum onu 2 yapıcam yani

bu dahada iyi yani
bencede iyi bazı yazılarda wheyle kazeini beraber alırsak daha iyi olacağı yazıyor. bu tozda beraber. zaten alman malı. kaliteli ham madde ama whey protein istiyorsan tamamen başka bi ürün baksanız daha iyi olur. whey kazeine göre daha yüksek kalitedir. bu tamamen sizin ne istidiğinize bağlı
[DOUBLEPOST=1462992152][/DOUBLEPOST]
Bende yeni aldım tadı hoşuma da gitti ama 2 ölçek 100 gr yapıyo mu ya ? ufak ya ölçek :)
2 ölçek 30 gram olması lazım. 100 gr toz bi porsiyonda alınmaz

Son düzenleme:
bencede iyi bazı yazılarda wheyle kazeini beraber alırsak daha iyi olacağı yazıyor. bu tozda beraber. zaten alman malı. kaliteli ham madde ama whey protein istiyorsan tamamen başka bi ürün baksanız daha iyi olur. whey kazeine göre daha yüksek kalitedir. bu tamamen sizin ne istidiğinize bağlı
[DOUBLEPOST=1462992152][/DOUBLEPOST]
2 ölçek 30 gram olması lazım. 100 gr toz bi porsiyonda alınmaz
ben kas yapmak istiyorum

nutrade ürünlerini gerçekten çok seviyorum. Bcaa sı bir harika. İzole proteini de aynı şekilde tam fiyat performans. Sizce hangi aromalası daha güzel?

Back
Yukarı