O Bir Türk Mehmet Yıldırım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mehmet hocam uzun zamandır yoksunuz. Bırakmayın bizi bilgilerinizden mahrum.

-Başlık eski bir başlık ama ben daha yeni gördüm.
-Baştan sona kadar okuyan ve hatırlayanlar varsa bilirler;
-Flexor hocam,kim olursa olsun kurallara riayet etmesi konusunda uyarıyor. Tabii bu Mehmet Yıldırım için bile geçerli :) Zaten Flexor da bu disiplin olmasa o vücudu nasıl yapardı?
-Tabiiki amacım ukalalık değil ama kollar bana küçükmüş gibi geldi. O vücuda göre az gibi...
-Bir de idman fotoları var. Ve bu fotolarda belinden çantasının eksik olmadığını farkettim. Acaba salonda cüzdan koymak için kilitli dolaplar yok mu da bel çantasına ihtiyaç duyuyor :) yoksa prof.ların bizim bilmediğimiz bir ince ayrıntısı mı?

-Bir de idman fotoları var. Ve bu fotolarda belinden çantasının eksik olmadığını farkettim. Acaba salonda cüzdan koymak için kilitli dolaplar yok mu da bel çantasına ihtiyaç duyuyor :) yoksa prof.ların bizim bilmediğimiz bir ince ayrıntısı mı?

müsabık bir arkadaşım cinsel organı belli oluyor diye antrenmanlarda bel çantası takıyordu :evil: ama bu mehmet yıldırımın bu sebepten taktığını göstermez.

arkadaşlar iyi güzel hoş ama ortada şöle bir gerçek var farkındaysanız fransada yaşıyor yani türkiyede o kütleyi yapıpta koruya bilen ve buna ekonomisi yetebilen pek fazla kişiyok ne yazıkki bu konuda çok gerideyiz sulemet fiyatları olsun dopink konusundaki gözü kara bir şekilde kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyoruz acı ama gerçek :(

Kendisi Emirdağ doğumlu hemşerim olur :) Gerçekten iyi ilk resimlerde midenin alt kısmındaki kaslar tam belirgin değil ama sonraki resimleri çok çok iyi :)

Back
Yukarı