kompleks kreatinler spor sonrası ve sabah kalkınca kllanımı var genelde sebebini bende bilmiyorumsabah kullanım yerine antreman öncesi kullanım verimi arttırmak açısından daha iyi olmaz mı? neden sabah kullanımı önerilmiş?
Off günler için söylenmiş sabah kullanımsabah kullanım yerine antreman öncesi kullanım verimi arttırmak açısından daha iyi olmaz mı? neden sabah kullanımı önerilmiş?
Toplamda 5 gram yeterli günlük, antrenman öncesi alınması daha yararlı olur performans açısından..Peki "on "günlerde nasıl kullanmamız gerekli? Ben "on" günlerde kullanıyordum sadece sabah ve spordan sonra 5 gram.
Genel olarak beslenmenin de iyi olması gerekli, antrenman öncesi kompleks karbonhidrat da olmalı..Ben dediğim şekilde kullanıyorum ama yaklaşık 1 aydır ağırlık veya performansımda bir değişiklik olmadı.
Off günler kullanım zamanı çok farketmez, antrenman öncesi 5 gram da alınabilir veya once sonra olarak 2,5-2,5 şeklinde de bölünebilir, kişiye kalmış..Peki off günleri kullanımı sadece sabah mı ve spordan sonra kullanımına gerek yok mu?
Off günler için söylenmiş sabah kullanım
Ben antremandan sonra kullanımı gereksiz buluyorum, off günleri de kullanmıyorum. Önceden antreman sonrası da alıyordum ama bir faydasını görmediğim için bırakt
Kreatin vücutta depo edilebilen aminoasit türevidir. Antrenmandan önce ve sonra basit şeker ve wheyle beraber almak ideal olanı . Çünki antrenman sonrası vücut insülin hassasiyeti daha fazladır. Buda kaslara daha iyi nüfuz etmesini sağlıyor.Ben antremandan sonra kullanımı gereksiz buluyorum, off günleri de kullanmıyorum. Önceden antreman sonrası da alıyordum ama bir faydasını görmediğim için bırakt
Kreatin vücutta depo edilebilen aminoasit türevidir. Antrenmandan önce ve sonra basit şeker ve wheyle beraber almak ideal olanı . Çünki antrenman sonrası vücut insülin hassasiyeti daha fazladır. Buda kaslara daha iyi nüfuz etmesini sağlıyor.
Komplex kreatinlerin k.monodan daha etkili olduğunu ispatlayan hiçbir bilimsel veri bulunmuyor. Daha öncede dediğim gibi sadece plasebo.
Ben antremandan 45 dk önce 5 gr BCAA ile 5 gr Creatine i karıstırıyorum, üstüne Whey proteini iciyorum 5 dk sonra. Antremandan hemen sonra da Whey protein ve eve gelince 5 gr daha BCAA kullanıyorum. Bunu dışında off günleri hiçbirini kullanmıyorum. Ha, birde antremandan sonra basit seker olarak BCAA dan sonra 1 tane portakal yiyorum, 30 dk sonra da normal yemegimi yiyorum![]()
Aferin... Supplement mağazam olsaydı seni plaketle onurlandırırdım
.