Shadow ßende dün artık parayı denkleştirip AcIbadem hastanesine gittim Normal Doktor Ve Doçentlerin Muane ücreti 290'dı Profösörlerin ise 390 Lira idi
Gerçekten verdiğim 290 liraya değdiğini ilk olarak insan muamelesi görerek güler yüzlü cana yakın bir doktorla karşılaştım verdiğim paranın değmesine bile bu yeterdi en başta
Gerçekten yıllaron verdiği bir emaktar oturuyordu karşımda herşeyi ayrıntısına kadar bir arkadaşı ile sohbet eder gibi anlatmamı istedi en basından herseyi anlattım.
Emar sonuçlarını,Film sonuçlarını iyice inceli bursit teşhisi olduğunu söylemiştim bazı hareketleri gösterdi onları yapmamamı söyledi son çare eğer geçmez ise bursite bir iğne yapacaklarını iğnenin o bursiti kurutacağı şeklinde cevap aldım. 3 hafta gibi bir sürede bazı hareketleri kıstım eğer geçmezse iğne tedavisinede başlayacağım. Aslında Kortizon iğnesinden korkuyorum omuzdan iğne diyince bile insan ürküyor :9
Ben biraz pinpirikliyim bu konularda. Bir kaç sorunumda vardı parmağımda kas yırtığı bileğim gibi onlarıda konuştum diğer doktorun söylediği şeyleri bu özel doktor tam tersini söyledi o konuyuda henüz anlamadım hayırlısı neyse o olsun diyorum kendimi bıraktım artık bu doktora ne olacak bilmiyorum Şu Kortizon iğnesinden bahsedermisn biraz bana nedir nerene yaptılar ağrı yapıyormu günlük hayatta iğne olduktan sonra yan etkileri varmıdır ?
Tesekkur ederim şimdiden son durumundanda bir bahsedersen iyi olur HastaDaşım Shadow