• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Onerilere ihtiyacim var.

Umirin

Üye
Merhaba arkadaslar bu sporu 2 yildir yapiyorum.Suan bulktayim boy 183 kilo 95 olmus durumda.Amacim 100 kilo olup definasyona girmek fakat sizden yardim istedigim konu su..Ben vucutta olcu ve estetiklige cok onem veriyorum cok gelismis bolgeleri 2 haftada 1 az gelismis bolgeleri haftada 2 kez calisirim.Sizce eksik olan bolgem neresi ve nasil bir calisma yontemi yurutmeliyim?
Not:Kollarim vucuduma oranla gercekten cok kucuk..40 cm ve ne yaparsam istedigim gelismeyi alamiyorum

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1418895566353.jpg
    uploadfromtaptalk1418895566353.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 666
  • uploadfromtaptalk1418895619287.jpg
    uploadfromtaptalk1418895619287.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 626
Bence öyle göze batan geri kalmış bir bölgen yok genel olarak çok başarılı bir vücut. Ama 95kilo durmuyorsun kilo da bir yanlışlık olmasın ?

Fotoğraflarda kas gruplarını ayrıntılı göstermemişsin, ama gerçekten kolların geri kalmış... Moralini bozmaya gerek yok, güzel bir kol antremanı ve sağlam beslenmeyle birlikte çok ciddi yol katedebilirsin. Bol şans
No pain No gain

Fotoğraflarda kas gruplarını ayrıntılı göstermemişsin, ama gerçekten kolların geri kalmış... Moralini bozmaya gerek yok, güzel bir kol antremanı ve sağlam beslenmeyle birlikte çok ciddi yol katedebilirsin. Bol şans
No pain No gain
Cok agir calisma cok setli calismalarida denedim ama 2 senede 35 cmden 40 a anca cikabildim desem yalan olmaz.Diger kas gruplarim gelisirken kolumun gelismemesi cok komik geliyor bana.Genetik diyebilicem bu kadar denemeden sonra :(

Bence öyle göze batan geri kalmış bir bölgen yok genel olarak çok başarılı bir vücut. Ama 95kilo durmuyorsun kilo da bir yanlışlık olmasın ?
Foto 1 hafta oncenin 1 haftada yemege baya abandim ordaki resimde 93.5 kiloydum.Kiloda yanlislik yok dun spor sonrasi olctum tabii ac karna 94 cikar tahminimce

4 set duz bar ile piramit seklinde calisiyorum sonra dumbell ile 3 set curl yapiyorum ardindan 3 set hammer curl yapiyordum.Suan FST 7 programini deniyorum sanki biraz gelisme aliyorum gibi..insallah bu program uyar bana daha 2 hafta oldu gelismeleri paylasicam

4 set duz bar ile piramit seklinde calisiyorum sonra dumbell ile 3 set curl yapiyorum ardindan 3 set hammer curl yapiyordum.Suan FST 7 programini deniyorum sanki biraz gelisme aliyorum gibi..insallah bu program uyar bana daha 2 hafta oldu gelismeleri paylasicam
Haftada 1 mi 2 mi çalışıyorsun peki

Benim en verim aldiğim zamanlar burbell curl 4x12-10-10-8 şeklinde nimaziyetten cok ağirlik onem veriyodum sonra alternate dumbell curl 4 set sonra Z-bar scott cur 4 set şeklindeydi 3 haftada birde antreman sonunda pump yapıyodum güzsl gelisim aldim

Bugun omuz triceps basicam.Elimden geldigi kadar fazla calistirip cok yemeye calisicam bugun sirf tricepslerim az gelissin diye :)

Estetiğe önem veriyorsan bence omuzlara biraz daha yüklen. Vücuduna baktığımda hiç omuzların dikkatimi çekmedi mesela :)[DOUBLEPOST=1418914425][/DOUBLEPOST]
Tekrari azaltip agirligi arttir cok daha etkili oluyo bdnde yeni farkettim :) 8 tekrar yap max agirlikk
Senin vücudun öyle tepki vermiş. Ben 12 tekrar yaptım bir de 4 set. Acayip zorlandım, sıkıldım ama yine de antrenmanı tam yaptım. Sonunda verdiği pump etkisi o kadar iyiydi ki 34 cm kollarım 37-38 gibi duruyordu :D Mükemmel sonuç aldım, 1 ay sonra nolacak onu merak ediyorum.

Estetiğe önem veriyorsan bence omuzlara biraz daha yüklen. Vücuduna baktığımda hiç omuzların dikkatimi çekmedi mesela :)
Fotograftan kaynakli olabilir.Normalde omuzlarim vucuduma oranla daha gelismis gibi geliyor bana.Bu acidan omuzlarim daha belirgin.2 hafta oncesinin fotosu bu

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1418914393634.jpg
    uploadfromtaptalk1418914393634.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 484
Estetiğe önem veriyorsan bence omuzlara biraz daha yüklen. Vücuduna baktığımda hiç omuzların dikkatimi çekmedi mesela :)[DOUBLEPOST=1418914425][/DOUBLEPOST]
Senin vücudun öyle tepki vermiş. Ben 12 tekrar yaptım bir de 4 set. Acayip zorlandım, sıkıldım ama yine de antrenmanı tam yaptım. Sonunda verdiği pump etkisi o kadar iyiydi ki 34 cm kollarım 37-38 gibi duruyordu :D Mükemmel sonuç aldım, 1 ay sonra nolacak onu merak ediyorum.
Sadece pump artar ama az tekrar cok agirlik yaparsan ertesi gunku agrinin artisini gorursun sadece yaptigin gün pump fazla olur fazla tekrarla kesinlikle az tekrar fazla agirlik daha iyi

Back
Yukarı