• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Onerilere ihtiyacim var.

Sadece pump artar ama az tekrar cok agirlik yaparsan ertesi gunku agrinin artisini gorursun sadece yaptigin gün pump fazla olur fazla tekrarla kesinlikle az tekrar fazla agirlik daha iyi
0.6 cm gelişti kollarım 1 antrenmanda. Antrenman sonunda ben de öyle düşünüyordum yani pump etkisi çok iyi ama gelişmeyecek gibi geliyordu ama gelişti.

0.6 cm gelişti kollarım 1 antrenmanda. Antrenman sonunda ben de öyle düşünüyordum yani pump etkisi çok iyi ama gelişmeyecek gibi geliyordu ama gelişti.
Kalıcı olmasi farkli pump un etkisi 3-4 gun bile surebiliyo 1 hafta sonra bak koluna 1 cm dusus yasarsin.Sadece yanıltır pump

Bende öğreneli pek olmadı.Onceden denemistim ama antremanda pump az oldu antreman goruntum beni tatmin etmedi diye birakmistim.uzun sure sonra tekrar denedim ve cidden agirlik arttirdim faydasini fazlasiyla goruyorum
Ben senin dediğin gibi de çalıştım verim alamadım. Belki de benim vücudum yüksek tekrarları istiyor.

Omuz-triceps antremani sonrasi.Trapez basmayi unuttum :D neyse artik sirt gunu basarim.Supplement almiyorum 30 dk icinde makarna ve 250 gr tavugumu tuketicem :) Antreman iyi gecti bugun dumbell shoulder presste yardimsiz 36 kg ile 4 tekrar cikarmayi basardim.Antremanda kiloma baktim 95.4 kg olmusum bu arada.Herkese iyi forumlar

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1418929178152.jpg
    uploadfromtaptalk1418929178152.jpg
    156,9 KB · Görüntüleme: 447
Omuz-triceps antremani sonrasi.Trapez basmayi unuttum :D neyse artik sirt gunu basarim.Supplement almiyorum 30 dk icinde makarna ve 250 gr tavugumu tuketicem :) Antreman iyi gecti bugun dumbell shoulder presste yardimsiz 36 kg ile 4 tekrar cikarmayi basardim.Antremanda kiloma baktim 95.4 kg olmusum bu arada.Herkese iyi forumlar
Alt göbeği eritsen, göğsün şeklini güzelleştirsen ve reverse curl'e asılsan sağlam, estetik bir vücut derdim ama şuan da tabi iyi ve sağlam duruyor :)

Alt göbeği eritsen, göğsün şeklini güzelleştirsen ve reverse curl'e asılsan sağlam, estetik bir vücut derdim ama şuan da tabi iyi ve sağlam duruyor :)
Evet ust gogsu ve ic kisimlarina yukleniyorum bu aralar.Alt ve yan kisimlar ust ve ice oranla fazla gelismis.Dips yapmayi kestim umarim goguste orantiyi yakalarim.Karin isini bulk bittikten sonra halledicem insallah.Allah izin verirse ve genetik musaitse yaza dogru istedigim vucudu cikaricam.

Evet ust gogsu ve ic kisimlarina yukleniyorum bu aralar.Alt ve yan kisimlar ust ve ice oranla fazla gelismis.Dips yapmayi kestim umarim goguste orantiyi yakalarim.Karin isini bulk bittikten sonra halledicem insallah.Allah izin verirse ve genetik musaitse yaza dogru istedigim vucudu cikaricam.
İnşallah başarırsın herkea yaza hazırlanıyo.bakalım yazın etraf nasıl olucak :)

Üst göğüsü de ekleyecektim biraz eksik diye. Bir de trapezleri artık geliştirmeden omuz yanlarını biraz daha geliştir.

Üst göğüsü de ekleyecektim biraz eksik diye. Bir de trapezleri artık geliştirmeden omuz yanlarını biraz daha geliştir.
Yorumlarin icin cok tesekkurler.Inan bir sure sonra insan kendinde ki eksikleri goremiyor ve baska birinin onerilerine ihtiyac duyuyor.Mesela bana gore trapezlere yuklenmem lazimdi ama simdi sana gore omuz yanlarina :D Onerini dinlicem arkadasim sagol

Yorumlarin icin cok tesekkurler.Inan bir sure sonra insan kendinde ki eksikleri goremiyor ve baska birinin onerilerine ihtiyac duyuyor.Mesela bana gore trapezlere yuklenmem lazimdi ama simdi sana gore omuz yanlarina :D Onerini dinlicem arkadasim sagol
Omuzlar iyi onda sikinti yok üst gogus olsun bence onceligin bide omuz antremaninda az tekrar agirlik cokmu yoksa tekrar cok agirlik azmi

Omuz olcunuz kac

Hocam ben omuzuna kötü demedim yalnız anlama ama profilden biraz daha geniş gözükseler daha iyi olacak :) Definasyona girdiğinde belin inceleyeceği için belki de böyle görünür. Başka foton var mı profilden çektiğin pumpsız?

Back
Yukarı