heldic
forum Kurdu
Meşhur 3 zehir yani: Un-tuz-şeker
tuz zehir degil
deniz tuzu yada kaya tuzu alıp kullancaz. icinde bir suru vitamin mineral var insanoglunun kendi yaptıgı tuz zehir dogal tuz degil.
Meşhur 3 zehir yani: Un-tuz-şeker
Soru 1: Vücut yağlarını hangi hormon artırır. Cevap 1: İnsülinYeni başlayan birisine insanı yağlandıran yağlar değildir karbonhidratlardır gibi genel ve kesin bir ifade şekli ve daha buna benzer pek çok sözleriniz var.
İnsanları çiğ et tüketimine,aşırı hayvansal yağa(kuyruk yağı bile önerdiniz),fazlasıyla kırmızı ete,tam yağlı peynirlere ve diğerlerine yönlendiriyorsunuz.
Arkadaşlar kusura bakmayın Yenilen hayvan steroidli,tükettikleri gıdaları yapay ve hepsi stres içerisindeler.Keza tavukların yumurtaları organik değil fazlasıyla sarı yenilmesi taraftarısınız.
Tam yağlı peynirlerden bahsediyorsunuz.Tam yağlı olupta tuzsuz olan peynir bulamadım 24 saat suda beklettim tuzu çıkmadı.Tam yağlı peynirlerin %90 ı çok tuzlu.
Bu doğal olmayan besinlerin,SİZİN ÖNERDİĞİNİZ miktarlarda tüketilmesini ben sakıncalı
karbonhidratlar icinde aynı tehlike gecerli melez tohum gdo v.sbuluyorum karbonhidratlar kesilsede kesilmesede bu miktarlar sakıncalı.
Heldic kendi yönüne çekmeye çalışıyorsun ben sana şekerden değil komplex karbonhidrattan bahsediyorum hormonel sistemi ben iyi tanıyorum.Şekerle komplex karbohidratı aynı şekilde kıyaslyan zihniyet daha fazla konuşmuyorum.
Steroidli et nasıl duymadın ben uyduruyorumdur =)
"Sadece karbonhidratların insan vücudu için sakıncaları olduğunu belirtiyoruz" Hala karbonhidrat genellemsi var ayırın lütfen.Şekerden bahsediyorsanız hem fikirim ancak bütün hepsini içerisine alan bu genelleme yanlış
Kendi adınıza bunun tek yol yada geçerli olduğunu söylemiyo olabilirsiniz.Buraya durduk yerde polomik yaratmak için yazmadım gördüğümü yazdım sadece.
ben esmer pirinç,kepekli makarna,yulaf tüketiyorum kan şekerim hiç dalgalanmıyor.Makarnada tüketiyorum hiç acıkmam olmuyor nedense forumda makarnayla ilgili bir başlık var incele istersen.Demekki futbolcular 1 avuç şeker yiyip maçlara çıyorlar ve koskoca makarnayı biz yanlış tanımışız.
Vay be durum buğday irmiğinin kıyaslandığı duruma bak.Glisemik indexi 50 olan bu besin şeker oldu.
Yağ yakımını ayrıntılı olarak anlattığın içinde ayrıca teşekkür ederim.Konuşma benim için sona erdi...
Atışmaya gerek yok arkadaşlar, ugurguven bütün samimiyetiyle birkaç soru sormuş ve cevabını almak istemiş. İlk mesajından da kötü bi niyeti olmadığını net bi şekilde görebiliriz. Bilgilendirici bir tartışmadan uzaklaşıp atışmaya ve sidik yarışına dönüştürmeyelim lütfen.
Mesela antrenmandan sonra 'recovery' yani yenilenme dönemini kısaltmak için insülinin yükselmesinin faydalı olduğunu biliyoruz hepimiz. Bu konuda görüşleriniz neler.
Tam Protein Yuksek Yag Dusuk Karbonhidrat
Tam protein Dusuk Yag Yuksek karbonhidrat
degisen sadece yaglarVe saglıkdan bahsediyolar Hangi eti yiyorsan 2 tür beslenmede de aynı eti yiyeceksin Ve ustune ustelik saglıksız bir suru karbonhidrat tuketeceksin.
3000 4000 kalorlik alımı dusuk yag ile hangi karbonhidrattan saglıyorsunuz merak ediyorum.
Sanırım Flexor hocamızın bir yazısında okumuştum . Günlük 100 gr karb. altına düşüldüğünde beynin ve merkezi sinir sisteminin düzgün şekilde çalışamayacağından bahsediyordu . Bende şahsen günlük en az 100gr karbonhidratın meyve sebze bunların suları veya sütten alınması gerektiğine inanıyorum .