Kendi içinizde tutarlı olursanız insanlarıda yanlış bilgilendirmemiş olursunuz . Bir yandan 0 karb. deniyor ki teknik olarak imkansız , yani ölüm orucu tutan biri bile 0 karb almıyodur günde , diğer yandan meyve süt et her şey yenebilir deniyor . Yani günde 150 gr karb alıp burda 0 karb demek doğru değil olayı ifade ediş şekliniz yanlış.
Sayın dostum, özellikle tutarsız oldugumuzu nereden çıkarıyorsun? Hayatta hiç kimse sıfırlı rakkamlarla beslenemez. Bu tek tip diyet olur.
Oysa paleotic diyet böyle birşey değil hatta ketogenic diyet bariz bir biçimd low karbohidrat diyetlerine benziyor.
en kötü otun içinde bile protein yağ ve karbohidrat barınır.
yani sen kendi yaptığın yanlışlıklara kulp arıyorsan, ben başka birşey söyleyemem.
insan karbohidrat ihtiyacını işlenmiş ürünlerden karşılamamalı.
Süt ve süt ürünleri bence kullanılabilir ancak işlenmemiş olmalı demiştim.
gidip marketten satın aldıgın süte süt diyorsan ya hayatta hiç birşey öğrenmedin, üretim teknolojileri hakkında hiç bir bilgin yok, yada at gözlüklerini çıkarmamakta israr ediyorsun.
Kaldıki süt ürünlerini Kefir şeklinde ve evde kaynatılmış olarak kullanılmasını öneriyoruz.
Açlık hissinin birinci sebebi ne biliyormusun? Leptin seviyesi
ikinci sebebi Bağırsak florası bozuklukları
3. sebeb insulin değerlerini sürekli bir aşağı bir yukarı oynatmak.
Dolayısıyla 10 gun içinde insulin terbiye ediliyor bağırsak florası bozukluklarınız kayboluyor ve dolayısıyla leptin seviyenizde yükseliyor.
Tutarsız olan tek birşey yok.
Çünkü yaklaşık 1 aydır şeker meker kullandıgım yok. Sadece çok canım isterse Siyah Çekirdekli Kuru üzüm ve sebzeleri bolca tüketiyorum.
Canınınız istiyorsa işlenmemiş früktoz ve glikoz içeren meyvalardan az oranda tüketebilirsiniz.
Önce Amaç insulini terbiye ederek yağ oksidasyonunu başlatmak.
6 hafta içinde söylenen mükemmel derecede mitokondrilerin privuatların yaptığı pis etkiden kurtulup enerjiyi sürekli yağlardan karşılamasıydı.
ben daha 3. hafta sonundayım ve hiç karbohidrat almadan idman yapıyorum.
Eskisinden çok daha iyiyim.
Altı öğün beslenme ile uğraşacak kadar zamanı olmayan insanlar için uygun bir beslenme biçimi.
15. gunden sonra etkileri görülmeye basliyor.
ben 21. gundeyım daha önce uyguladıgım ketojenik diyetler 86 cm e düşürdüm belimi ve hiç ölçü kaybetmedim.
Unutmayın ben 120 cm bel çevresinden 86 ya 1.7 yılda geldim.
utandıgımdan değil kameram olmadığı için fotoğraf koyamıyorum.
ayrıca tutarlı oldugunu iddia ediyorsan bana neden tutarlı oldugunu açıklamalısın yani şu sebebten dolayı tutarlıyım demen lazım.
zira pişirdiğiniz yiyeceklerde acı kullanmanız bile tatlılara olan düşkünlüğünüzü bitirir ve seratonin seviyelerinizi arttirir.
bak bu arada spor yaparken başka işlerle uğraşıyorum yani bu benim hobim.
Eğer tatlıya olan düşkünlüğünü yenemessen bu sana hayat boyu zarar verir.
Metabolizma yağlarla çalışıyor, dolayısıyla biz karbohidratla onu hızlandırıyoruz. Ancak sürekli kötü ve pis yakıt kullanıyorsanız sonuçta sobanın boruları tıkanıyor.
Bunu düzeltmekte biraz zaman alıyor.
Ya insan gönüllü olarak biraz eziyet çekmeye alıştırmalı kendını yada olduğu gibi bırakmalı.
Yaptıgımız her hataya kulup ararsak neden hata yaptıgımızı bilemeyiz.
su an ben diyorum mesela hata yapmışım ve benim gibi bir çok arkadaşımız hata yapmış durumda.
Mutlaka insulin terbiye edilmeli.
Kefir whey protein yani isterseniz whey proteinde kullanabilirsiniz.
Ancak kefir kullanın diyorum çünkü bağırsak florasını düzeltiyor.
Hatta evde mayalayın.
Zira senınde sorunun vorenus insulinle ilgili problemlerin var. Bu problemler büyümeden yaptıgın yanlışı erken farket ve sorununu çözmeye çalış.