İlk pre-workout ürünü denemem. Şu anda 4. haftamdayım.
ilk hafta birer doz kullandım; etki olarak konsantrasyonunuzu artıyor, setlerinizi bitiriyorsunuz ancak öyle güç artışı falan vermiyor.
ikinci ve üçüncü hafta ise 2şer doz kullandım ; konsantrasyon had safhada oluyor, set içerisindeki dayanıklılığnız en üst seviyede, güç artışı olmasada kaldırabileceğiniz kilonun maksimumunu bağıra çağıra kaldırıyor ve set sonunda diğer setin gelmesini bekliyorsunuz.
Şimdi 4. haftamdayım ve üç doz kullanayım bakim neler olacak dedim ama bence israftan başka bişi değil, iki doz en iyisi. Üç ve iki doz arasında öyle çok büyük bir fark yok iki yerinde bence.
Bence olmayan bir kas kütlesinden güç artışı beklentisine girmeyin arkadaşlar. Neticede bu ürün aslında kaldırabileceğiniz maksimum ağırlıklara girmenizde mental olarak yardımcı oluyor, vücut enerjinizin devamlılığını sağlıyor.
Damarlanmayı sormuş bazı arkadaşlar; bende pazu bölgesinde kılcal olan damarlar antreman esnasında daha belirgin hale geliyor, tabi 4. hafta sonrasında kalıcı hale geldi diyebilirim, ilk haftalarda sadece antremanlarda belli oluyordu ama.
Sonuç olarak bu ürünü iki kelime ile özetlemek gerekir; DAYANIKLILIK ve SÜREKLİLİK.